davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
Jejda černej! Takovej byl můj první pískomil - Ferdík a s ním bydlel bráchův Filípek, ale ten byl hnědej. Byli moc hodní. Jen je škoda, že už jsou - Ferda 5 a Filda 3 roky - ve zvířecím nebíčku. Ti odstartovali můj chov pískomilů.
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
Když umřel ferdík, koupili jsme mu kamaráda. To je on -Korálek.
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
No a když umřel i Filípek, Korálek dostal tentokrát kamošku - Jůlinku
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
No a tady jsou jedny z jejich myšátek
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
A takhle to dopadlo - bylo jich tam 7
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
... (ale úplně nejvíc jsem jich měla 10)
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
Teď jich mám 5 a to rozdělenejch. (Celý terárko se rozdělilo na půl deskou a zaplácalo se kašírovanou hmotou.) Zakladatelé rodu, Jůlinka s Korálkem, už umřeli. Mám 2 samečky, kteří jsou jejich vlastní děti, ale spolu být nemůžou, kvůli rvačkám o samičky. Ten jeden sameček teď bydlí se svou "dceruškou" , která je pískově zbarvená. V druhé polovině terárka žije její stejně zbarvenej brácha s jejich o něco starším bráchou, kterej jde trochu do šeda a je "synem" toho samce vedle. No a v dalším menším terárku bydlí ten druhej samec od Julči s Korálkem. Žije sám, protože se rve a nesnese se už ani se samičkama.
davos3
napsal(a):
Pískomilové jsou super
Jeden z našich mladých (vlastní odchov), stáří cca 8 týdnů, foceno v létě 2005.
Fotku v plné velikosti najdete na : http://www.totem.cz/ma/grf/109299_4.jpg
mposp
napsal(a):
Jeden z našich mladých (vlastní odchov), stáří cca 8 týdnů, foceno v létě 2005.
Fotku v plné velikosti najdete na : http://www.totem.cz/ma/grf/109299_4.jpg
To jsou moji pískačci Bob a Bobek...
kata morfik
napsal(a):
To jsou moji pískačci Bob a Bobek...
To jejich pelíšek....
Uživatel s deaktivovaným účtem

detreux
napsal(a):
psikomil je naprd, choval jsem je asi pět let... jako jsou krásní ale potkan je potkan
Ahoj,
tenhle kluk se mi nesnese s ostatníma ve skupině, takže bych pro něj potřebovala najít nový domov. Je asi třičtvrtě roku starý a ochočený. O co hůř se chová k ostatním pískomilům, o to líp se chová k lidem:) Je krásný a zdravý.
Jsem z Prahy, ale mohla bych ho nějak dostat i do jiných měst.
737 670 019 tereza@pcambulance.cz

napsal(a):
Ahoj,
tenhle kluk se mi nesnese s ostatníma ve skupině, takže bych pro něj potřebovala najít nový domov. Je asi třičtvrtě roku starý a ochočený. O co hůř se chová k ostatním pískomilům, o to líp se chová k lidem:) Je krásný a zdravý.
Jsem z Prahy, ale mohla bych ho nějak dostat i do jiných měst.
737 670 019 tereza@pcambulance.cz
další fotka
... a ještě jsem nenapsala, že ho daruji
detreux
napsal(a):
psikomil je naprd, choval jsem je asi pět let... jako jsou krásní ale potkan je potkan
No v tomto s tebou souhlasím... mám je moc rád, ale pořádně se ochočit nedají. Jsou sami pro sebe a nějak mi zdivočeli - někteří. Potkan je jak říkáš: prostě potkan
kiki b
napsal(a):
bych řekla, že jo... viděla jsem hnědobílýho. Třeba můj černej pískomil měl pod bradou bílou lysinku
moje mimina:)
kiki b
napsal(a):
Jo, tak černobílí pískáči jsou... nedavno jsem si pořídila jednu krásnou strakatou samičku... až bude fotka, dám ji sem
davam fotešky svých nejmilovanějších pískáču
koracelll
napsal(a):
davam fotešky svých nejmilovanějších pískáču
a tady je muj pískovej pískomil,kterej je dneska uz sedej