Fotky barevných myšek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2007 11:13

Ahojky všem Měla jse tři albíny, ale těd bych si chtěla pořídit barevný myšky...Vkládejte prosím fotky, ať se pokochám...
PS mám dotaz: Chtěla jsem se zeptat na něco ohledně té výstavy myšek co bude v Praze 17.11 a 18.11…Bude možno nějaké myšky zakoupit? Za kolik? A popřípadě v který den, nebo oba? Abych věděla kdy přijet…Abych tam nejela třeba v sobotu a nezjistila, že prodej je jen v neděli ;)
Díky moc!

28.10.2007 11:20

malpik napsal(a):
Ahojky všem Měla jse tři albíny, ale těd bych si chtěla pořídit barevný myšky...Vkládejte prosím fotky, ať se pokochám...
PS mám dotaz: Chtěla jsem se zeptat na něco ohledně té výstavy myšek co bude v Praze 17.11 a 18.11…Bude možno nějaké myšky zakoupit? Za kolik? A popřípadě v který den, nebo oba? Abych věděla kdy přijet…Abych tam nejela třeba v sobotu a nezjistila, že prodej je jen v neděli ;)
Díky moc!

fotky najdeš všude na internetu... zadej si to do googlu

16.11.2007 15:39

malpik napsal(a):
Díky moc!

Tak něco barevného, co mám aktuálně v chovu..

16.11.2007 15:39

brosetti napsal(a):
Tak něco barevného, co mám aktuálně v chovu..

Další - himalyan

16.11.2007 15:40

brosetti napsal(a):
Další - himalyan

Saténová čokoládová

16.11.2007 15:41

brosetti napsal(a):
Saténová čokoládová

(není tak strakatá, to se jen tak leskla její saténová srst - fotili jsme s bleskem) tady ta samá myš z jiného úhlu

16.11.2007 15:41

brosetti napsal(a):
(není tak strakatá, to se jen tak leskla její saténová srst - fotili jsme s bleskem) tady ta samá myš z jiného úhlu

Rozetová samice (import)

16.11.2007 15:42

brosetti napsal(a):
Rozetová samice (import)

Saténová astrexová samice

16.11.2007 15:43

brosetti napsal(a):
Saténová astrexová samice

Strakatá Black Tan samice jménem Orkney (poloviční polský původ)

16.11.2007 15:44

brosetti napsal(a):
Strakatá Black Tan samice jménem Orkney (poloviční polský původ)

Saténová dlouhosrstá bílá červenooká samice (poss.het. na astrex i rozetky) - s přiléhavým jménem Me White Ball

16.11.2007 15:45

brosetti napsal(a):
Saténová dlouhosrstá bílá červenooká samice (poss.het. na astrex i rozetky) - s přiléhavým jménem Me White Ball

Hasan, saténový short hair blue banded tan sameček - linie polských výstavních myšek (kdo zná, ví o co jde..)

16.11.2007 15:46

brosetti napsal(a):
Hasan, saténový short hair blue banded tan sameček - linie polských výstavních myšek (kdo zná, ví o co jde..)

Hasan z druhé strany,..

16.11.2007 15:46

brosetti napsal(a):
Hasan z druhé strany,..

A ještě portrét

16.11.2007 15:48

brosetti napsal(a):
A ještě portrét

Mini Me Toy - mladá samice, u které se smísily siamese a varriegated znak - úplně rovnocenně:o)) neumím to vysvětlit, pro mě jako chovatele, je to docela záhada.

16.11.2007 15:49

brosetti napsal(a):
Mini Me Toy - mladá samice, u které se smísily siamese a varriegated znak - úplně rovnocenně:o)) neumím to vysvětlit, pro mě jako chovatele, je to docela záhada.

Nejhezčí samec, borec nakonec - saténový dlouhosrstý čokoládvoý samec pojmenovaný Mars. (Myšlena je tím tyčinka, ne bůh války:o))

16.11.2007 15:50

brosetti napsal(a):
Nejhezčí samec, borec nakonec - saténový dlouhosrstý čokoládvoý samec pojmenovaný Mars. (Myšlena je tím tyčinka, ne bůh války:o))

Ostatní myšky, myšárny, myšata a myšlenky jsou na http:// cottoncup.wz.cz

17.11.2007 17:02

brosetti napsal(a):
Ostatní myšky, myšárny, myšata a myšlenky jsou na http:// cottoncup.wz.cz

To je krása! škoda, že jsou myšky jediná zvířata, na která mám alergii.

Přidejte reakci

Přidat smajlík