Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2008 10:42

Chtěl bych se zeptat jest-li je lepší na ochočení potkan nebo činčila?Mám to pro kámoše byl bych rád za každý příspěvek!Díky

19.1.2008 10:30

lazi napsal(a):
Chtěl bych se zeptat jest-li je lepší na ochočení potkan nebo činčila?Mám to pro kámoše byl bych rád za každý příspěvek!Díky

Ahoj, myslim si, ze je to lepsi potkani nez cincily, protoze cincily jsou hyperaktvivni a rady behaji a skacou. Potkani podle vetsinou povahy radi sedaji treba na ramena panicka. Kdyz budete chtit vzit cicnila do klece, ale vetsinou cincily nechteji - proto mate davat oblibene pamlsky a tak cincily dostanou do klece zavrit. Ale z toho nemam zkusenost.

24.1.2008 15:06

lazi napsal(a):

jednoznačně potkan...ten má povahu jako pes, činčila je spíše jako kočka, dělá si co chce, sice se také ochočí, ale umí být pěkně vzteklá, když zrovna nechce kontakt...krom toho, že je poměrně tupoučká. Chovám obojí, jak potkany tak činčily... a co se týká povahy tak potkani jednoznačně vedou. Pro činčilu jsi spíše krmič, podbně jako pro morče, ale pro potkana budeš sociální partner, a podle toho se bude k Tobě chovat.

27.1.2008 23:28

lazi napsal(a):

myslim že záleží na tom co je mu bližší páč mam páreček činčil a jsou bezproblemové denně je pustím do předsíne kde si poskáčou poběhají a jak mají dost asi po hodince tak si sami zalezou zpatky do klece a samec začne "štěkat"a já vím že je můžu dát na své místo....

30.1.2008 19:46

lazi napsal(a):

Muj názor je potkan.. Sou to skvělý "kamarádi". Opravdu maj povahu jako psi. Mam dva kluky a přiběhnou na zavolání, rádi se tulí a sou bezvadně ochočný. To ve srovnání se samičkama - měla sem je dřív a ty kluci sou v tomhle fakt rychlejší (aspoň v mym případě). Když bylo teplo, brávala sem je ven, do mikiny nebo takšky. Doporučuju potkana =)

Přidejte reakci

Přidat smajlík