Dobrý den! Zajímalo by mě, kolik se vám nejvíc dožila morčátka a jestli je na nich věk znát?Tak posílejte své fotečky i s věkem morčátka.Já začnu, naši morčíci sice nejsou ještě žádní starouši - oba mají 4 roky Prašivka a Myšák
cicinka
napsal(a):
Dobrý den! Zajímalo by mě, kolik se vám nejvíc dožila morčátka a jestli je na nich věk znát?Tak posílejte své fotečky i s věkem morčátka.Já začnu, naši morčíci sice nejsou ještě žádní starouši - oba mají 4 roky Prašivka a Myšák
Tady se se mnou Myšák učí chemii..
cicinka
napsal(a):
Tady se se mnou Myšák učí chemii..
Prašivka - těhulka..
cicinka
napsal(a):
A neoblíbené koupání..
To jsou moje holky, vlevo je Kulička (2), vpravo Žofinka(1)
pajusa
napsal(a):
To jsou moje holky, vlevo je Kulička (2), vpravo Žofinka(1)
Tohle je Yuki, mám ho 4 a půl roku
sasetka
napsal(a):
Tohle je Yuki, mám ho 4 a půl roku
MOje nejstarsi morce melo 11let...byl to samecek a posledni dva roky uz byklo strai znat..ale jiank vubec
Jeho fotku ale nemam,tak pridam fotku druheho nejstarsiho('9let)
petas
napsal(a):
MOje nejstarsi morce melo 11let...byl to samecek a posledni dva roky uz byklo strai znat..ale jiank vubec
Jeho fotku ale nemam,tak pridam fotku druheho nejstarsiho('9let)
Nám Kryštof vydrzel asi 9-10 let bylo to morce na ktery se neda zapomenout
kubeska
napsal(a):
Nám Kryštof vydrzel asi 9-10 let bylo to morce na ktery se neda zapomenout
kubeska
napsal(a):
A Retardice nam vydrzela malo asi jenom 5 let :-( ;-( byla nemocná :-(
kubeska
napsal(a):
A Retardice nam vydrzela malo asi jenom 5 let :-( ;-( byla nemocná :-(
:-(
cervel
napsal(a):
Moje nejstarší morčátko mělo 8 let. A poslední dva roky bylo znát že je už starší. Ale jinak se mi bohužel stává že umře nějaké i ve dvou letech prostě z ničeho nic jen tak. Jeden den je v pohodě a druhý den je mrtvé nevíte čím by to mohlo být?
Já měla Brambusku 10 let,ale tak známo,že samečci se dožívají déle.A co sem slyšela tak nejstarší byl jakýsi 13 letý morčák,který byl ješte ke všemu nalezen u silnice (zřejmě ho někdo vyhodil z auta!)
Tady Brambus v nejkrásnějších letech
klafus
napsal(a):
Já měla Brambusku 10 let,ale tak známo,že samečci se dožívají déle.A co sem slyšela tak nejstarší byl jakýsi 13 letý morčák,který byl ješte ke všemu nalezen u silnice (zřejmě ho někdo vyhodil z auta!)
Tady Brambus v nejkrásnějších letech
se svou spolubydlící,které je te´d 8 let
klafus
napsal(a):
se svou spolubydlící,které je te´d 8 let
Jak už sem načala te´d mám Ťuldu- 8 let. Tady fotka před 2 roky...nadějný parkurák..i dnes si ráda něco skočí,ale už jen z vlastní iniciativy
klafus
napsal(a):
Jak už sem načala te´d mám Ťuldu- 8 let. Tady fotka před 2 roky...nadějný parkurák..i dnes si ráda něco skočí,ale už jen z vlastní iniciativy
Klafus: Samečci žijí déle než samičky, protože samičky se rodí miminka a proto mohou mít problémy, například vyčerpání, toxemie, atd. Pokud ale samičky nemají miminka tím žijí déle než u morčecí maminky.
Teď mám dvě morčulky - Pišta (4,5 let) a Nyočko (1 rok). Fišta nám umřela ve věku skoro 3 roky. Vloni Pišta mohla umřít, ale díky léčbě od veteriny a proto je zdravá už skoro 1 rok, jupííí!
Foto - vlevo Nyoko a vpravo Pišta