Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2006 11:36

Napiště, jaké mazlíčky máte doma a jakou vám dělají radost a starost

12.3.2005 12:36

rik napsal(a):

No, momentálně nemám žádného drobného savce, ale elaphe guttatu-nejspíš samec, délka okolo 100 cm. Žádné větší starosti s ní nemám, dělá mi jen radost :o)

13.3.2005 18:21

nika napsal(a):
No, momentálně nemám žádného drobného savce, ale elaphe guttatu-nejspíš samec, délka okolo 100 cm. Žádné větší starosti s ní nemám, dělá mi jen radost :o)

Tak já mám křečka zlatého dlouhosrstého. Samečka asi rok starého. Žádné starosti mi nedělá je to moje zlatíčko
Akorát nevíte náhodou někdo jak ho mám naučit aby přiběhl na zavolání? Když je v kleci tak přiběhne ale když ho pouštím po pokoji a zavolám na něj tak mě naplno ignoruje:-/

14.3.2005 12:01

rik napsal(a):

Já mám dva pejsky, zakrslou králici, dvě džungaračky a kočku s kocourem... Radost mi dělají všichni Akorát králinda a křeččice mě občas pokoušou

14.3.2005 13:57

nickdo napsal(a):
Já mám dva pejsky, zakrslou králici, dvě džungaračky a kočku s kocourem... Radost mi dělají všichni Akorát králinda a křeččice mě občas pokoušou

Já mám kokršpaněla, 2 guttaty, užovku africkou, leguána a myšky

16.3.2005 12:33

rik napsal(a):
Já mám kokršpaněla, 2 guttaty, užovku africkou, leguána a myšky

Tu je ta moje guttka

18.3.2005 21:07

nika napsal(a):
Tu je ta moje guttka

Nika Seš normální ? Nevšimla sis náhodou že tohle je diskuze o drobných savcívh a né o hadech:-((

19.3.2005 16:29

lucinka92 napsal(a):
Nika Seš normální ? Nevšimla sis náhodou že tohle je diskuze o drobných savcívh a né o hadech:-((

Všimla, ale myslím že to nevadí

19.3.2005 21:00

nika napsal(a):
Tu je ta moje guttka

Krásná , strašně se mi hadi líbí, ale nedokázala bych jim dávat živou potravu (myši, králíky, morčata,...)

20.3.2005 12:45

nickdo napsal(a):
Krásná , strašně se mi hadi líbí, ale nedokázala bych jim dávat živou potravu (myši, králíky, morčata,...)

Já mám 2 guttatky a těm vlastně celý život můžeš dávat holata - dá se to mnohem snáz překousnout než dávat už velkou myš nebo králíka či jiného milého chlupáčka. Myší mimina u mě lítost moc nevzbuzují...

20.3.2005 12:47

rik napsal(a):
Já mám 2 guttatky a těm vlastně celý život můžeš dávat holata - dá se to mnohem snáz překousnout než dávat už velkou myš nebo králíka či jiného milého chlupáčka. Myší mimina u mě lítost moc nevzbuzují...

Nejsem normální, ale přesto to sem dám.

20.3.2005 15:37

rik napsal(a):
Nejsem normální, ale přesto to sem dám.

Tahle guttata je tvoje? Je krásná....

20.3.2005 21:33

nika napsal(a):
Tahle guttata je tvoje? Je krásná....

jedna z mých dvou děkuji, ta tvoje je taky krásná

20.3.2005 21:50

rik napsal(a):

Já mám mojče a psi, to je na voblázku
a pak mám potkany a osmáky :)
a hada chci taky, ale myslím že by to spíš bylo týrání zvířat kdybych ho měla v terarku nebo kde, naproti potkanum :DD

21.3.2005 08:54

zuluzuk napsal(a):
Já mám mojče a psi, to je na voblázku
a pak mám potkany a osmáky :)
a hada chci taky, ale myslím že by to spíš bylo týrání zvířat kdybych ho měla v terarku nebo kde, naproti potkanum :DD

Nemyslím si že by zrovna u hadů šlo o týrání, moje dvě užovky nedělají nic jinýho než že celý dny spí a musim je tahat ven aby se prolezly

21.3.2005 10:52

rik napsal(a):
Nemyslím si že by zrovna u hadů šlo o týrání, moje dvě užovky nedělají nic jinýho než že celý dny spí a musim je tahat ven aby se prolezly

Tak o tyrani asi ne ale bylo by zajimave je tam mit jak by na to hladově koukali :)

21.3.2005 16:00

lucinka92 napsal(a):
Tak já mám křečka zlatého dlouhosrstého. Samečka asi rok starého. Žádné starosti mi nedělá je to moje zlatíčko
Akorát nevíte náhodou někdo jak ho mám naučit aby přiběhl na zavolání? Když je v kleci tak přiběhne ale když ho pouštím po pokoji a zavolám na něj tak mě naplno ignoruje:-/

Ahojky, já nechci strašit, ale měla jsem orpavdu hodně křečků a ani u jednoho se mi nepovedlo je naučit přiběhnout..ted chovám potkánky a je to bez problémů..ale křečci...já s tim nemám nejlepší zkušenosti...ono podle mě když neběhá celej den volně po bytě tak neni takovej problém k němu přijít a když je ochočenej tak ho normálně vzít do ruky....

21.3.2005 16:01

rik napsal(a):

Já chovám potkánky a jsem z nich naprosto nadšená, zatím mám jen slečny ale teď mám jednu těhulku takže se stráášně těším na miminka..:-) www.pussyfoot.wz.cz

21.3.2005 16:04

lucinka92 napsal(a):

Nic proti, ale tohle je o mazlíčcích ne o drobných savcích....

21.3.2005 16:16

lokim napsal(a):
Já chovám potkánky a jsem z nich naprosto nadšená, zatím mám jen slečny ale teď mám jednu těhulku takže se stráášně těším na miminka..:-) www.pussyfoot.wz.cz

Nemohl bys sem dát i fotku té druhé? A jak jsou asi dlouhé?

22.3.2005 14:01

nika napsal(a):
Nemohl bys sem dát i fotku té druhé? A jak jsou asi dlouhé?

Jestli myslíš Niko mě, tak jsem holka:-) druhou sem dát taky můžu, ale mám fotky doma na PC, takže kdyžtak až večer. No jedna bude už k metru a druhá - horní foto tak 45 cm.

22.3.2005 14:53

rik napsal(a):
Jestli myslíš Niko mě, tak jsem holka:-) druhou sem dát taky můžu, ale mám fotky doma na PC, takže kdyžtak až večer. No jedna bude už k metru a druhá - horní foto tak 45 cm.

Jé já se taky těším na fotečku

22.3.2005 21:39

zuluzuk napsal(a):
Jé já se taky těším na fotečku

TAk tu je :-)

23.3.2005 14:43

rik napsal(a):

Jéé ten je roztomilej :))

23.3.2005 18:28

zuluzuk napsal(a):
Jéé ten je roztomilej :))

Tak promiň RikO Když ty tam máš Rik, tak sem si myslela...no, špatně Vážně promiň, neťuklo mě to:o) Jo ta moje má už taky metr, nová svlečka měřila 110 cm.

23.3.2005 19:14

nika napsal(a):
Tak promiň RikO Když ty tam máš Rik, tak sem si myslela...no, špatně Vážně promiň, neťuklo mě to:o) Jo ta moje má už taky metr, nová svlečka měřila 110 cm.

JEŽIŠ JAK UŽ VÁM MÁM TO ŘÍCT? TO VÁS MÁM PROSIT NA KOLENOU ABY STE TOHLE SEM NEPSALY NEBO STE SNAD SLEPÝ? TOHLE JE DISKUZE O DROBNÝCH SAVCÍCH A NE O PITOMJCH HADECH

23.3.2005 21:32

lucinka92 napsal(a):
JEŽIŠ JAK UŽ VÁM MÁM TO ŘÍCT? TO VÁS MÁM PROSIT NA KOLENOU ABY STE TOHLE SEM NEPSALY NEBO STE SNAD SLEPÝ? TOHLE JE DISKUZE O DROBNÝCH SAVCÍCH A NE O PITOMJCH HADECH

Luci nerozčiluj se, my tu máme jen chytré hady, ne pitomé. Mj založila jsem téma NAši miláčci (ne naši chlupáčci), takže sem mlže napsat kdokoli a jakémkoliv mazlíčkovi). Pokud tě to dráždí, založ jiné téma a toto nenavštěvuj nebo si kup taky hada ať můžeš poslat i svojí fotku

24.3.2005 09:32

rik napsal(a):
Luci nerozčiluj se, my tu máme jen chytré hady, ne pitomé. Mj založila jsem téma NAši miláčci (ne naši chlupáčci), takže sem mlže napsat kdokoli a jakémkoliv mazlíčkovi). Pokud tě to dráždí, založ jiné téma a toto nenavštěvuj nebo si kup taky hada ať můžeš poslat i svojí fotku

Jo jo Kup si taky a dej vědět jakého sis vybrala, jsem zvědavá

24.3.2005 17:21

rik napsal(a):

No jo dobrej nápad docela bych si hada i koupila ale už vidim svoji mamku stěží snese toho křečka

24.3.2005 18:03

lucinka92 napsal(a):
No jo dobrej nápad docela bych si hada i koupila ale už vidim svoji mamku stěží snese toho křečka

U mě vždycky byli všichni proti a jak si teď hady oblíbili

24.3.2005 18:09

rik napsal(a):

Já bych ho brala taky, ale to by k nám už nepřišla nikdy babička.. ne že by mi to vadilo..

25.3.2005 11:38

rik napsal(a):

To had je zas jediné zvíře, které mi doma povolí Mamka se štití všech hlodavců, ale had je její miláček A ještě je ráda, že likviduje myši. To se mám, že?

25.3.2005 12:28

lucinka92 napsal(a):

Nika - moje máma se taky bojí myší, ale má smůlu, protože je mám doma

25.3.2005 14:19

rik napsal(a):

Já jsem měla křečky, mamce ale to přišlo stejné

26.3.2005 01:28

rik napsal(a):

tak to mámě nevadí moračata osmáci a podobně ale potkani jo divny :)

29.3.2005 10:45

rik napsal(a):

Ahoj. Ja mám doma chameleóna, koníka ( = toho pravdaže nemám v byte ) a psíka. Robia mi len radosť a nemám sa na čo sťažovať = len chamík sa nedá chytiť ani pohladkať ale stačí sa mi na neho len pozerať.
Dakedy som mala myšku, ktorá však už zomrela na starobu, tak isto aj morčiatko, ktoré sa dožilo 6 rokov a škrečky, ktoré skončili rôzne - ušli, zomreli.

29.3.2005 15:43

ikara napsal(a):
Ahoj. Ja mám doma chameleóna, koníka ( = toho pravdaže nemám v byte ) a psíka. Robia mi len radosť a nemám sa na čo sťažovať = len chamík sa nedá chytiť ani pohladkať ale stačí sa mi na neho len pozerať.
Dakedy som mala myšku, ktorá však už zomrela na starobu, tak isto aj morčiatko, ktoré sa dožilo 6 rokov a škrečky, ktoré skončili rôzne - ušli, zomreli.

A můžu se zeptat jaké máš plemeno psa?

29.3.2005 17:44

nika napsal(a):
A můžu se zeptat jaké máš plemeno psa?

Ak ťa to zaujíma tak mám Pekingského palácového psíka. Je to fenka a bude mať už 7 rokov.

31.3.2005 19:12

ikara napsal(a):
Ak ťa to zaujíma tak mám Pekingského palácového psíka. Je to fenka a bude mať už 7 rokov.

Jo jo díky To se máš....

31.3.2005 21:45

nika napsal(a):
Jo jo díky To se máš....

tak když už se tu pise aj o tech starostech tak ja malem dneska zabila naseho skoro 7 leteho psa .. sem prisla domu a rozkousany takovy slameny kreslo vyhazeny veci s bochniku strhnutej zaves schozeny z gauce povlaky, tvrdej chleba vsude po pokoji :/ a to zatim je jen neco z toho co dela.. a to dela furt v prubehu tich sest let.. jen kdyz s druhym psem je doma, tak je "skoro" hodna..

6.4.2005 21:56

zuluzuk napsal(a):
tak když už se tu pise aj o tech starostech tak ja malem dneska zabila naseho skoro 7 leteho psa .. sem prisla domu a rozkousany takovy slameny kreslo vyhazeny veci s bochniku strhnutej zaves schozeny z gauce povlaky, tvrdej chleba vsude po pokoji :/ a to zatim je jen neco z toho co dela.. a to dela furt v prubehu tich sest let.. jen kdyz s druhym psem je doma, tak je "skoro" hodna..

my mame tiez jednu malu potvorku - westik...ma len jednu vadu - asi 500 plysovych hraciek, ktore sa valaju vsade po byte..a tiez mame dve regiusky (krajtule) a styroch potkanov...

7.4.2005 15:16

faith napsal(a):
my mame tiez jednu malu potvorku - westik...ma len jednu vadu - asi 500 plysovych hraciek, ktore sa valaju vsade po byte..a tiez mame dve regiusky (krajtule) a styroch potkanov...

No tak mužu řict že z tich vsech zvirat co mame a co jsme měli, jsou nejhodnejsi potkani :D

27.4.2005 13:53

zuluzuk napsal(a):
No tak mužu řict že z tich vsech zvirat co mame a co jsme měli, jsou nejhodnejsi potkani :D

Já mám doma psa-dalmatina je to 7-mi letá fenka a je moc hodná Pak máme rybičky, pětiměsíční krásné morčátko, morče sme měli už dřív, jenže nám nedávno zemřelo-bylo mu 8 let. Dva pokany-samičce se v pátek narodilo jedenáct malých špuntíků Taky máme jednoho rozmachanýho činčilýho chlapce je mu 8 měsíců. ještě dvě korely a dvě krásné ještěrky Agamy kočinčinské.

broo

2.5.2005 21:26
broo

monetta napsal(a):
Já mám doma psa-dalmatina je to 7-mi letá fenka a je moc hodná Pak máme rybičky, pětiměsíční krásné morčátko, morče sme měli už dřív, jenže nám nedávno zemřelo-bylo mu 8 let. Dva pokany-samičce se v pátek narodilo jedenáct malých špuntíků Taky máme jednoho rozmachanýho činčilýho chlapce je mu 8 měsíců. ještě dvě korely a dvě krásné ještěrky Agamy kočinčinské.

no, za svůj 21 letej život se u nás doma vystřídalo hodně tvorečků. Jako malá jsem domů nosila cokoliv se hýbalo. Pak přišly rybičky( mám doted asi 10 let), pak morčata - byla 3, první bylo rozeta, pak 2 klasické krátkosrsté trikolorky. Bohužel všechna jsem musela postupně dát utratit, měla nádora na mléčných žlázách :-(((.
no sestra chová křečky, občas to proloží nějakou myší. Pak má 2 králíčky. Fota jsou na mod. diskuzi o králících - rozinka a tonička.
Já jsem si s přítelem pořídila želvu. A tady papá papriku

9.5.2005 15:38

rik napsal(a):

ahoj já mám psa,osmáka,činčilu,křečka,užovku domácí ,chameleona a bráchu

10.5.2005 15:50

rik napsal(a):

mne sa rozsirila zbierka o mladatka potkanov, ale len o dve - zatim, ale vyzera to tak, ze bude samicka pokracovat..snad jo...a sestra by chcela osmakov, ale mamca jej to nedovoli, takze smola

2.6.2005 08:47

faith napsal(a):
mne sa rozsirila zbierka o mladatka potkanov, ale len o dve - zatim, ale vyzera to tak, ze bude samicka pokracovat..snad jo...a sestra by chcela osmakov, ale mamca jej to nedovoli, takze smola

Tohle jsou moji miláčci..

5.6.2005 23:21

rik napsal(a):

No máme toho jenom trochu:

4 osmáky degu
9 pískomilů mongolských a sháníme další druhy (i jšlechtěné zabarvení) pískomilů
5 myšek zebrovaných (děkuji ZOO Praha)
2 potkany (když počítám o nóbl slečnu Gwen pro kterou si zítra jedeme
1 křečíka roborovského
2 myšky drobné africké

A to je jen začátek

Na obrázku jsou myšky zebrované v Pražské ZOO

5.6.2005 23:29

zemanci napsal(a):

4 osmáky degu
9 pískomilů mongolských a sháníme další druhy (i jšlechtěné zabarvení) pískomilů
1 křečíka roborovského
2 myšky drobné africké

A to je jen začátek

Fotku Pata jednoho z osmáčích kluků jsem umístil do threadu Fotky

anděla

23.10.2005 19:57
anděla

rik napsal(a):

já měla hada byla to úžovka červená jmenovala se Žofka ale po stěhovámí nam zemřela :-(bohužel nemám žádnou její fotku

27.11.2005 12:02

rik napsal(a):

Toto je moje asi 2 měsíce starý miminko, ale mám ju teprv týden. Není rozkošná?

27.11.2005 12:04

kiki b napsal(a):
Toto je moje asi 2 měsíce starý miminko, ale mám ju teprv týden. Není rozkošná?

Ale jinak tady v moderovaný diskusi ve Fotkách Pískomilů si můžete prohlídnout moje miláčky :) ....(nebojte se těma nekrmím-to bych neměla to srdce!!!)

27.11.2005 12:06

rik napsal(a):

Tak přesně toto dělá i moja žužovka - furt to spinká, ale včera jsem ju měla u sebe a byla až hyperaktivní!

2.1.2006 11:36

zemanci napsal(a):

4 osmáky degu
1 křečíka roborovského
2 myšky drobné africké

A to je jen začátek

také chovám pískomily mongolské a mám zájem o zajímavé zbarvení
Ty myšky drobné africké, také nesmrdí jako myšky zebrované? Může o nich něco napsat + foto?

13.5.2009 09:06
cervel

XXX.XXX.34.248

rik napsal(a):

No já jich mám kapku víc:
22 morčátek,
5 osmáků degu,
4 myšky,
1 potkánka,
1 pískomila,
3 králíčky - mazlíky ne na maso,
1 psa - voříška.
Všichni mi dělají jen radost, kromě osmáků ty trošku zlobí, protože cokoliv jim dám do akvária rozkoušou. Už se dokonce pustily i do silikonu, kterým je akvárium slepeno.

anik

16.6.2009 11:14
anik

XXX.XXX.73.247

cervel napsal(a):
No já jich mám kapku víc:
22 morčátek,
5 osmáků degu,
4 myšky,
1 potkánka,
1 pískomila,
3 králíčky - mazlíky ne na maso,
1 psa - voříška.
Všichni mi dělají jen radost, kromě osmáků ty trošku zlobí, protože cokoliv jim dám do akvária rozkoušou. Už se dokonce pustily i do silikonu, kterým je akvárium slepeno.

my mame doma:
1 kocoura(budeme mit jeste jednu kocku)
4 psy(1 AST a 3 APBT)
kraliky
zebricky
kanary
andulky
rybicky
(tyhle zvirata opravdu nebudu prepocitavat)
6 morcat
1 osmaka
6 piskomilu
1 potkana
1 kone(pristi rok nam pribude hribatko)

anik

16.6.2009 11:15
anik

XXX.XXX.73.247

anik napsal(a):
my mame doma:
4 psy(1 AST a 3 APBT)
kraliky
zebricky
kanary
andulky
rybicky
6 morcat
1 osmaka
6 piskomilu
1 potkana

aaa a zapomnela sem na 2 hady

27.7.2009 21:35
any178

XXX.XXX.106.31

anik napsal(a):
my mame doma:
4 psy(1 AST a 3 APBT)
kraliky
zebricky
kanary
andulky
rybicky
6 morcat
1 osmaka
6 piskomilu
1 potkana

Pohlubte se taky morčatkama.

Přidejte reakci

Přidat smajlík