mikka
napsal(a):
Sem dávejte fotky Vašich klecí hlevně těch po domácku vyrobených plus k nim můžete napsat z čeho jsou vyrobené ,přibližnou cenu a td.
Prosím o radu, čím byste nastavili patra v téhle kleci? Jsou zbytečně malá....
krysak
napsal(a):
Prosím o radu, čím byste nastavili patra v téhle kleci? Jsou zbytečně malá....
ahojky-ja mam patra udelana z plastu-delal mi je tata(tak jestl budes mit zajem muzu se ho zeptat z ceho to delal:-))
tara
napsal(a):
ahojky-ja mam patra udelana z plastu-delal mi je tata(tak jestl budes mit zajem muzu se ho zeptat z ceho to delal:-))
dalsi obrazek
tara
napsal(a):
dalsi obrazek
a tady jsou videt jak vypadaji v kleci:-)
tara
napsal(a):
a tady jsou videt jak vypadaji v kleci:-)
To je krásný..... Jenže já asi nejsem tak šikovná, abych to takhle dokázala vyrobit......
Tady v sekci Chovatelské potřeby jsem objevila na moderce ve fóru Sem můžete dávat fotky všech ,,věcí"na prodej... klec s patry (autor koznatka). Vypadá to taky zajímavě, nevíte někdo, z čeho to může být?
krysak
napsal(a):
To je krásný..... Jenže já asi nejsem tak šikovná, abych to takhle dokázala vyrobit......
Tady v sekci Chovatelské potřeby jsem objevila na moderce ve fóru Sem můžete dávat fotky všech ,,věcí"na prodej... klec s patry (autor koznatka). Vypadá to taky zajímavě, nevíte někdo, z čeho to může být?
Tohle je opravdu klec vyrobená po domácku. Je to stará skříň, do které jsme vyřezali otvory a vyplnily je pletivem. Zatím je to základní verze, která se bude zdokonalovat.