eavy
napsal(a):
Ahoj, poradí mi někdo?
Lze morčíky zasílat kurýrem? Je to pro ně bezpečné?
Náš malý syn by chtěl morče a já taky , jenže ze zverimexu se nám ho kupovat nechce, raději bychom od nějakého chovatele. Bohužel všechny inzeráty na morčíky jsou z jiního kraje, než bydlíme my...
Díky.
ahoj...
já bych do toho asi nešla.... je sice pravda, že ráno morče pošlou a odpoledne ho máte doma, ale myslím, že je to pro ně dost stresující... i když vím, že některé chs nabízí možnost morčíka poslat.... navíc bych teď měla strach ze zimy....
plus teda si nejsem jistá, jestli je ČD přepravují... nedávno platilo, že zvířata se kurýrem posílat nesmějí (mohli se pouze bezobratlí)...ale nevím, jak je to teď..
a zkuste se kouknout tady.... je tu seznam chovatelských stanic rozdělený podle krajů.... určitě najdete chs, která je ve stejném kraji jako vy....
http://www.klubm orcat.cz/index.php?option=co m_ab_table&Itemid=70 (2mezery)
albona
napsal(a):
ahoj...
já bych do toho asi nešla.... je sice pravda, že ráno morče pošlou a odpoledne ho máte doma, ale myslím, že je to pro ně dost stresující... i když vím, že některé chs nabízí možnost morčíka poslat.... navíc bych teď měla strach ze zimy....
plus teda si nejsem jistá, jestli je ČD přepravují... nedávno platilo, že zvířata se kurýrem posílat nesmějí (mohli se pouze bezobratlí)...ale nevím, jak je to teď..
a zkuste se kouknout tady.... je tu seznam chovatelských stanic rozdělený podle krajů.... určitě najdete chs, která je ve stejném kraji jako vy....
http://www.klubm orcat.cz/index.php?option=co m_ab_table&Itemid=70 (2mezery)
Já morče dostala kurýrem a řeknu vám, jsem ráda, že jsem do toho šla. Paní byla zdaleka a já byla zamilovaná do hladké krémové dámy Gabriela Dvůr Obora, která byla na prodej...
Takže mi ji poslala kurýrem ČD. Gábinka dojela sice téměř v půlnoci, takže celý den byla na cestách, ale vystresovaná nebyla, to leda tím, že byla najednou u cizích morčat a lidí.
Byla naprosto zdravá a je doteď.
eavy
napsal(a):
Ahoj, poradí mi někdo?
Lze morčíky zasílat kurýrem? Je to pro ně bezpečné?
Náš malý syn by chtěl morče a já taky , jenže ze zverimexu se nám ho kupovat nechce, raději bychom od nějakého chovatele. Bohužel všechny inzeráty na morčíky jsou z jiního kraje, než bydlíme my...
Díky.
Díky za odpovědi
Albona, díky za tip na ZO, našla jsem přesně to, co jsem hledala a skoro za rohem Nakonec s plánovaného jedno morčíka, jsou morčíci 3