Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2008 11:04
eavy

XXX.XXX.80.249

Ahoj, můžete mi napsat, zda vaše morčata okusují plast? (plastové ubykace, napaječky, plastové misky,...)
Díky!

Ps: chci si nechat udělat ubykaci pro morčíky na míru, ale váhám nad materiálem.

1.11.2008 00:09
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

eavy napsal(a):
Ahoj, můžete mi napsat, zda vaše morčata okusují plast? (plastové ubykace, napaječky, plastové misky,...)
Díky!

Ps: chci si nechat udělat ubykaci pro morčíky na míru, ale váhám nad materiálem.

Každé morče je v tomhle jiné, ježkovi voči!
Některá koušou, některá ne, musíte to zkusit!

1.11.2008 17:03
eavy

XXX.XXX.80.249

andelaskoloudova napsal(a):
Každé morče je v tomhle jiné, ježkovi voči!
Některá koušou, některá ne, musíte to zkusit!

Ježkovi voči, nedí důvod k panice! Ptám se proto, že třeba KAŽDÝ křeček plast kouše, ale nebyla jsem si jistá, zda i morče. To chce klid a hned se nerozčilovat

2.11.2008 15:55
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

eavy napsal(a):
Ježkovi voči, nedí důvod k panice! Ptám se proto, že třeba KAŽDÝ křeček plast kouše, ale nebyla jsem si jistá, zda i morče. To chce klid a hned se nerozčilovat

Každý křeček plast nekouše. Mám ve škole křečíka a doma jsem měla křečka a ani jeden nekousal...

3.11.2008 20:59
kaya

XXX.XXX.1.238

andelaskoloudova napsal(a):
Každý křeček plast nekouše. Mám ve škole křečíka a doma jsem měla křečka a ani jeden nekousal...

Naše morče plast kousalo - misku na vodu - a nic mu nebylo. Tím nechci říct, že je to jedno nebo že, když ho bude okusovat, že se mu nic nestane, jen uvádím příklad ze života.

4.11.2008 17:33
gilden

XXX.XXX.206.183

kaya napsal(a):
Naše morče plast kousalo - misku na vodu - a nic mu nebylo. Tím nechci říct, že je to jedno nebo že, když ho bude okusovat, že se mu nic nestane, jen uvádím příklad ze života.

moje morče okusuje plastový domeček a je v pohodě

8.11.2008 12:25
eavy

XXX.XXX.80.249

eavy napsal(a):
Díky!

Díky, nakonec jsem se rozhodla pro klasické klece s plastovým spodkem. Snad mi ho nesežerou

Přidejte reakci

Přidat smajlík