Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2008 21:10
kikuska

XXX.XXX.241.101

Ahojte,

chtěla bych Vás poprosit o fotografie Vašich ubikací pro potkánky. Chtěla bych mé slečně vylepšit bejvák. Možná jí uvolnit nějakou skříň nebo tak..

Máte nápady či typy? Co byste tam dali Vy? Jak to máte?

Přidejte i fota..

Děkuji moc

27.11.2008 20:03
lilith

XXX.XXX.212.220

kikuska napsal(a):
Ahojte,

chtěla bych Vás poprosit o fotografie Vašich ubikací pro potkánky. Chtěla bych mé slečně vylepšit bejvák. Možná jí uvolnit nějakou skříň nebo tak..

Přidejte i fota..

Děkuji moc

nechci tě odrazovat od skříní,ale ty často hodně rychle načichnou. Já mám v kleci dřevěný domek a už teď je to puch neskutečný- je tam asi 14dní a bydlí tam dva potkani. jinak posílám foto,snad z toho něco poznáš. Jinak vlastnoruční výroba

27.11.2008 20:04
lilith

XXX.XXX.212.220

lilith napsal(a):
nechci tě odrazovat od skříní,ale ty často hodně rychle načichnou. Já mám v kleci dřevěný domek a už teď je to puch neskutečný- je tam asi 14dní a bydlí tam dva potkani. jinak posílám foto,snad z toho něco poznáš. Jinak vlastnoruční výroba

další. rozměry jsou v120cm, d 65, š 45

28.11.2008 11:32
tezy

XXX.XXX.11.44

kikuska napsal(a):
Ahojte,

Přidejte i fota..

Děkuji moc

Ahoj, tak já mám skříňovou klec, zatím bez potkanů - pro ty si jedu příští týden . Ale měli jsme v ní činčilu a klec nesmrděla...

28.11.2008 11:33
tezy

XXX.XXX.11.44

tezy napsal(a):
Ahoj, tak já mám skříňovou klec, zatím bez potkanů - pro ty si jedu příští týden . Ale měli jsme v ní činčilu a klec nesmrděla...

Příští týden dám další info, jestli klec smrdí

28.11.2008 20:28
navel

XXX.XXX.176.34

tezy napsal(a):

nojo když ono činčila a potkan je veliký rozdíl :)

skříňovkou jsem si taky prošla a nikdy více. Potkani si své území značkují a skříňovka nejde nikdy pořádně vymýt - osprchovat, vydezinfikovat. 90% lidí co pořídí skříňovku jí dřív nebo pozděj vyhazuje.

28.11.2008 22:01
chimorin

XXX.XXX.143.250

kikuska napsal(a):
Ahojte,

Přidejte i fota..

Děkuji moc

Dobrý den,
Pokud chcete aby ubikace co nejdéle vydržela(doporučuji trvanlivé dřevo např.:OSB,umakart,lamino....)Nebo obyčejné dřevo přetřené bezbarvým lakem na dětské hračkyNevidím problém že by dřevo mohlo zapáchat.
Chimorin
HQ Tera
hq-tera.wgz.cz

29.11.2008 00:25
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

chimorin napsal(a):
Dobrý den,
Pokud chcete aby ubikace co nejdéle vydržela(doporučuji trvanlivé dřevo např.:OSB,umakart,lamino....)Nebo obyčejné dřevo přetřené bezbarvým lakem na dětské hračkyNevidím problém že by dřevo mohlo zapáchat.
Chimorin
HQ Tera
hq-tera.wgz.cz

Chováte potkany, pane Chimorin? (P.S.: Reklama sem nepatří, zvláště ne na teraristiku)

29.11.2008 14:12
chimorin

XXX.XXX.143.250

andelaskoloudova napsal(a):
Chováte potkany, pane Chimorin? (P.S.: Reklama sem nepatří, zvláště ne na teraristiku)

Ano,potkany jsem choval 7let pak jsem musel chov zrušit z rodinných důvodů.(Omlouvám se,je to součást mého podpisu)

Přidejte reakci

Přidat smajlík