kikuska
napsal(a):
Ahojte,
chtěla bych Vás poprosit o fotografie Vašich ubikací pro potkánky. Chtěla bych mé slečně vylepšit bejvák. Možná jí uvolnit nějakou skříň nebo tak..
Máte nápady či typy? Co byste tam dali Vy? Jak to máte?
Přidejte i fota..
Děkuji moc
nechci tě odrazovat od skříní,ale ty často hodně rychle načichnou. Já mám v kleci dřevěný domek a už teď je to puch neskutečný- je tam asi 14dní a bydlí tam dva potkani. jinak posílám foto,snad z toho něco poznáš. Jinak vlastnoruční výroba
lilith
napsal(a):
nechci tě odrazovat od skříní,ale ty často hodně rychle načichnou. Já mám v kleci dřevěný domek a už teď je to puch neskutečný- je tam asi 14dní a bydlí tam dva potkani. jinak posílám foto,snad z toho něco poznáš. Jinak vlastnoruční výroba
další. rozměry jsou v120cm, d 65, š 45
kikuska
napsal(a):
Ahojte,
chtěla bych Vás poprosit o fotografie Vašich ubikací pro potkánky. Chtěla bych mé slečně vylepšit bejvák. Možná jí uvolnit nějakou skříň nebo tak..
Přidejte i fota..
Děkuji moc
Ahoj, tak já mám skříňovou klec, zatím bez potkanů - pro ty si jedu příští týden . Ale měli jsme v ní činčilu a klec nesmrděla...
tezy
napsal(a):
Ahoj, tak já mám skříňovou klec, zatím bez potkanů - pro ty si jedu příští týden . Ale měli jsme v ní činčilu a klec nesmrděla...
Příští týden dám další info, jestli klec smrdí
tezy
napsal(a):
nojo když ono činčila a potkan je veliký rozdíl :)
skříňovkou jsem si taky prošla a nikdy více. Potkani si své území značkují a skříňovka nejde nikdy pořádně vymýt - osprchovat, vydezinfikovat. 90% lidí co pořídí skříňovku jí dřív nebo pozděj vyhazuje.
kikuska
napsal(a):
Ahojte,
Přidejte i fota..
Děkuji moc
Dobrý den,
Pokud chcete aby ubikace co nejdéle vydržela(doporučuji trvanlivé dřevo např.:OSB,umakart,lamino....)Nebo obyčejné dřevo přetřené bezbarvým lakem na dětské hračkyNevidím problém že by dřevo mohlo zapáchat.
Chimorin
HQ Tera
hq-tera.wgz.cz
chimorin
napsal(a):
Dobrý den,
Pokud chcete aby ubikace co nejdéle vydržela(doporučuji trvanlivé dřevo např.:OSB,umakart,lamino....)Nebo obyčejné dřevo přetřené bezbarvým lakem na dětské hračkyNevidím problém že by dřevo mohlo zapáchat.
Chimorin
HQ Tera
hq-tera.wgz.cz
Chováte potkany, pane Chimorin? (P.S.: Reklama sem nepatří, zvláště ne na teraristiku)