Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2008 15:23
kindr

XXX.XXX.47.243

Dobry den jsem začinajicí chovatel opiček a tak se chci zeptat jaka je nejvhodnějši opička pro začinajiciho chovatele a kolik se pohybuje cena a nějake zakladni info o chovu děkuji za poskytnute informace

15.12.2008 18:06
chimorin

XXX.XXX.143.250

kindr napsal(a):
Dobry den jsem začinajicí chovatel opiček a tak se chci zeptat jaka je nejvhodnějši opička pro začinajiciho chovatele a kolik se pohybuje cena a nějake zakladni info o chovu děkuji za poskytnute informace

Dobrý den,
Doporučuji tento článek:https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php? id=752&r=11
(V textu se nachází 2mezery)
Nelze podoporučit "opičku pro začátečníka"jelikož všichni drobní primáti jsou náchylní k různým nemocem,stresu,ale jsou také nároční na prostor.Lze je tedy pouze doporučit zkušenějším.
Chimorin HQ tera(hq-tera.wgz.cz)

15.12.2008 19:04
kindr

XXX.XXX.47.243

chimorin napsal(a):
Dobrý den,
Doporučuji tento článek:https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php? id=752&r=11
(V textu se nachází 2mezery)
Nelze podoporučit "opičku pro začátečníka"jelikož všichni drobní primáti jsou náchylní k různým nemocem,stresu,ale jsou také nároční na prostor.Lze je tedy pouze doporučit zkušenějším.

Dobry den ten članek jsem si četl je moc poučny ale ja si nechci pořidit opičky jako domaciho mazlička ale chci ho chovat a rozmnožovat

15.12.2008 21:07
chimorin

XXX.XXX.143.250

kindr napsal(a):
Dobry den ten članek jsem si četl je moc poučny ale ja si nechci pořidit opičky jako domaciho mazlička ale chci ho chovat a rozmnožovat

Pokud chcete opravdu chovat nějákého primáta,pak je pro Vás asi nelepší řešení outloň váhavý.Netřebuje tolik péče jako drápkaté opice a,dá se taky po dodržení určitý podmínek "snadno"rozmnožovat.

15.12.2008 21:12
kindr

XXX.XXX.47.243

chimorin napsal(a):
Pokud chcete opravdu chovat nějákého primáta,pak je pro Vás asi nelepší řešení outloň váhavý.Netřebuje tolik péče jako drápkaté opice a,dá se taky po dodržení určitý podmínek "snadno"rozmnožovat.

a kolik se pohybuje jeho cena a muzu je chovat ve skupině nebo radji v paru

15.12.2008 21:31
kindr

XXX.XXX.47.243

kindr napsal(a):
a kolik se pohybuje jeho cena a muzu je chovat ve skupině nebo radji v paru

to to je noční opička a nebyla by tam pro mě nějaka dení

16.12.2008 16:29
chimorin

XXX.XXX.143.250

kindr napsal(a):
to to je noční opička a nebyla by tam pro mě nějaka dení

Nejdříve napište jaké máte prostorové možnosti.Variant je hodně Maki trpasličí,komba ušatá,tana obecná(to již však není opice..)

16.12.2008 17:24
kindr

XXX.XXX.47.243

chimorin napsal(a):
Nejdříve napište jaké máte prostorové možnosti.Variant je hodně Maki trpasličí,komba ušatá,tana obecná(to již však není opice..)

Dobry den tos mam prostor bud 3x3x2 a ještě menši 2X1,2X2 A mate iceq bo tak něco že bysme to projednalý přes icq

16.12.2008 19:14
chimorin

XXX.XXX.143.250

kindr napsal(a):
Dobry den tos mam prostor bud 3x3x2 a ještě menši 2X1,2X2 A mate iceq bo tak něco že bysme to projednalý přes icq

Nejsem proti mé ICQ:261988776

Přidejte reakci

Přidat smajlík