Tipněte si - kolik bude mít Cissinka dětí? Během tohoto týdne by měla rodit, ačkoli to jsem si myslela už minulý týden. Kryta byla 23. 11. Před krytím váha 1040g, nyní (přede dvěma dny) 1410g
zelvickahanka
napsal(a):
Tipněte si - kolik bude mít Cissinka dětí? Během tohoto týdne by měla rodit, ačkoli to jsem si myslela už minulý týden. Kryta byla 23. 11. Před krytím váha 1040g, nyní (přede dvěma dny) 1410g
foto mluví za vše...
zelvickahanka
napsal(a):
foto mluví za vše...
mmch je to povahově naprosto úžasná bílá modrooká Teddička s vlohou SG :) miláček nejsladší, kamarádka pejsků, mazlíček můj, vrnivá při mazlení a mlsná jako koza :)
zelvickahanka
napsal(a):
Sama jsem hrozně zvědavá, Cissy mě napíná a já u ní hlídkuju skoro co hodinu.. no, hned, jak se pochlubí (doufám, že to půjde hladce), tak dám vědět. Snad přibydou ještě další sázky :) já bych skoro tipla i 5.
Naše samička byla snad ještě tlustší a měla 3 macky, takže tipuju 3
conty
napsal(a):
Hmm,tak jsem se o jednoho sekla,ale to jste ju teda pěkně vykrmili
Tak přikládám foto prcíčků - klučík Teddy bílý Mistral
conty
napsal(a):
klučík Teddy bílý (oči nevím, modré? rubín?) Markal
conty
napsal(a):
a holčička Teddy-crestka sable čokoláda Moranka a ta mi zůstane :)
jafar
napsal(a):
Zdravím a vůbec nemůžu poznat, co to je za zvířátko to je morce? omlouvám se, ale já se vyznám tak ve psech.
Zdravím Vás . Pripájam sa fotkou našej striebornej aguty angličanky ktorá nás po letných prázdninách obdarovala naraz piatimi dievčatami a jedným chlapcom. Po pôrode mali niektoré zalepené očká a akoby povlak . Do dvoch týždňov sa to spravilo samé akurát som im ich musel každý deň očistit a otvoriť. A aby nezostala v hanbe tak tri dni pred Vianocami nám dala ďalších 5 kúskov, to aby si skompletizovala jedenástku. Táto samička mala v priebehu minulého roka tri vrhy. Bola volne chovaná vo vtáčej miestnosti so samčekom. V prvom mala jednu samičku ktorá bola doslova obrovská. Teraz chodí znovu z ,,batôžkom" a tak sa máme každým dňom na čo tešiť.
zbosace
napsal(a):
Zdravím Vás . Pripájam sa fotkou našej striebornej aguty angličanky ktorá nás po letných prázdninách obdarovala naraz piatimi dievčatami a jedným chlapcom. Po pôrode mali niektoré zalepené očká a akoby povlak . Do dvoch týždňov sa to spravilo samé akurát som im ich musel každý deň očistit a otvoriť. A aby nezostala v hanbe tak tri dni pred Vianocami nám dala ďalších 5 kúskov, to aby si skompletizovala jedenástku. Táto samička mala v priebehu minulého roka tri vrhy. Bola volne chovaná vo vtáčej miestnosti so samčekom. V prvom mala jednu samičku ktorá bola doslova obrovská. Teraz chodí znovu z ,,batôžkom" a tak sa máme každým dňom na čo tešiť.
Štastna mamina :)