Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2009 10:34
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

Tipněte si - kolik bude mít Cissinka dětí? Během tohoto týdne by měla rodit, ačkoli to jsem si myslela už minulý týden. Kryta byla 23. 11. Před krytím váha 1040g, nyní (přede dvěma dny) 1410g

2.2.2009 10:35
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

zelvickahanka napsal(a):
Tipněte si - kolik bude mít Cissinka dětí? Během tohoto týdne by měla rodit, ačkoli to jsem si myslela už minulý týden. Kryta byla 23. 11. Před krytím váha 1040g, nyní (přede dvěma dny) 1410g

foto mluví za vše...

2.2.2009 10:36
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

zelvickahanka napsal(a):
foto mluví za vše...

mmch je to povahově naprosto úžasná bílá modrooká Teddička s vlohou SG :) miláček nejsladší, kamarádka pejsků, mazlíček můj, vrnivá při mazlení a mlsná jako koza :)

2.2.2009 15:49
conty

XXX.XXX.12.159

zelvickahanka napsal(a):
mmch je to povahově naprosto úžasná bílá modrooká Teddička s vlohou SG :) miláček nejsladší, kamarádka pejsků, mazlíček můj, vrnivá při mazlení a mlsná jako koza :)

Hmm,typuju tak čtyři pěkný macíky

2.2.2009 19:11
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

conty napsal(a):
Hmm,typuju tak čtyři pěkný macíky

Sama jsem hrozně zvědavá, Cissy mě napíná a já u ní hlídkuju skoro co hodinu.. no, hned, jak se pochlubí (doufám, že to půjde hladce), tak dám vědět. Snad přibydou ještě další sázky :) já bych skoro tipla i 5.

3.2.2009 10:34
cicinka

XXX.XXX.29.10

zelvickahanka napsal(a):
Sama jsem hrozně zvědavá, Cissy mě napíná a já u ní hlídkuju skoro co hodinu.. no, hned, jak se pochlubí (doufám, že to půjde hladce), tak dám vědět. Snad přibydou ještě další sázky :) já bych skoro tipla i 5.

Naše samička byla snad ještě tlustší a měla 3 macky, takže tipuju 3

3.2.2009 13:03
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

cicinka napsal(a):
Naše samička byla snad ještě tlustší a měla 3 macky, takže tipuju 3

Tak trefa - má tři pořádné macíky a zbytek zůstal na ní :)

3.2.2009 15:37
conty

XXX.XXX.12.159

zelvickahanka napsal(a):
Tak trefa - má tři pořádné macíky a zbytek zůstal na ní :)

Hmm,tak jsem se o jednoho sekla,ale to jste ju teda pěkně vykrmili

4.2.2009 11:50
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

conty napsal(a):

Tak přikládám foto prcíčků - klučík Teddy bílý Mistral

4.2.2009 11:50
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

conty napsal(a):

klučík Teddy bílý (oči nevím, modré? rubín?) Markal

4.2.2009 11:51
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

conty napsal(a):

a holčička Teddy-crestka sable čokoláda Moranka a ta mi zůstane :)

4.2.2009 23:58
jafar

XXX.XXX.123.101

zelvickahanka napsal(a):
a holčička Teddy-crestka sable čokoláda Moranka a ta mi zůstane :)

Zdravím a vůbec nemůžu poznat, co to je za zvířátko to je morce? omlouvám se, ale já se vyznám tak ve psech.

5.2.2009 20:40
zbosace

XXX.XXX.119.92

jafar napsal(a):
Zdravím a vůbec nemůžu poznat, co to je za zvířátko to je morce? omlouvám se, ale já se vyznám tak ve psech.

Zdravím Vás . Pripájam sa fotkou našej striebornej aguty angličanky ktorá nás po letných prázdninách obdarovala naraz piatimi dievčatami a jedným chlapcom. Po pôrode mali niektoré zalepené očká a akoby povlak . Do dvoch týždňov sa to spravilo samé akurát som im ich musel každý deň očistit a otvoriť. A aby nezostala v hanbe tak tri dni pred Vianocami nám dala ďalších 5 kúskov, to aby si skompletizovala jedenástku. Táto samička mala v priebehu minulého roka tri vrhy. Bola volne chovaná vo vtáčej miestnosti so samčekom. V prvom mala jednu samičku ktorá bola doslova obrovská. Teraz chodí znovu z ,,batôžkom" a tak sa máme každým dňom na čo tešiť.

5.2.2009 20:56
zbosace

XXX.XXX.119.92

zbosace napsal(a):
Zdravím Vás . Pripájam sa fotkou našej striebornej aguty angličanky ktorá nás po letných prázdninách obdarovala naraz piatimi dievčatami a jedným chlapcom. Po pôrode mali niektoré zalepené očká a akoby povlak . Do dvoch týždňov sa to spravilo samé akurát som im ich musel každý deň očistit a otvoriť. A aby nezostala v hanbe tak tri dni pred Vianocami nám dala ďalších 5 kúskov, to aby si skompletizovala jedenástku. Táto samička mala v priebehu minulého roka tri vrhy. Bola volne chovaná vo vtáčej miestnosti so samčekom. V prvom mala jednu samičku ktorá bola doslova obrovská. Teraz chodí znovu z ,,batôžkom" a tak sa máme každým dňom na čo tešiť.

Štastna mamina :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík