Pořád jsou tu jen morčátka a potkánci,tak přidávám křečky.Toto je můj Piňďa.Je úplně úžasnej
Taky sem dejte fotky a pochlubte se svými mazlíčky!
conty
napsal(a):
Pořád jsou tu jen morčátka a potkánci,tak přidávám křečky.Toto je můj Piňďa.Je úplně úžasnej
já se přidám s roboráčkama
bráškové normálně zbarvený a white face
navel
napsal(a):
a ještě WF mimča
navel
napsal(a):
a Čudla of Navel - dlouhosrstý rex kluk v barvě žlutá ( černo-žlutá). Na fotce jako cca 3 měs, proto ještě nevyrovnaná délka srsti, vypadal jako letadlo :)
navel
napsal(a):
a Čudla of Navel - dlouhosrstý rex kluk v barvě žlutá ( černo-žlutá). Na fotce jako cca 3 měs, proto ještě nevyrovnaná délka srsti, vypadal jako letadlo :)
Zdravím Navel,zajímalo by mě jakého zbarvení a srsti je ten můj Pinďa?Nevíte?Koupila jsem ho ve zverimexu a moc se v tom zatím nevyznám,jelikož jsem doposud chovala jen džungary.Díky
conty
napsal(a):
Zdravím Navel,zajímalo by mě jakého zbarvení a srsti je ten můj Pinďa?Nevíte?Koupila jsem ho ve zverimexu a moc se v tom zatím nevyznám,jelikož jsem doposud chovala jen džungary.Díky
A ještě miláčci džungaráčci
conty
napsal(a):
no z této fotky těžkou soudit. Ale viděla bych to na dove satin páskovaného dlouhosrstého. Akorát ty oči by měl mít tmavě červené pokud je opravdu dove. Nebo takovou barvu mají jen na fotkách? Není odd-eye?
navel
napsal(a):
no z této fotky těžkou soudit. Ale viděla bych to na dove satin páskovaného dlouhosrstého. Akorát ty oči by měl mít tmavě červené pokud je opravdu dove. Nebo takovou barvu mají jen na fotkách? Není odd-eye?
Ty oči má tmavě červené.Zkusím ho pak líp vyfotitCo je odd-eye?
navel
napsal(a):
odd-eye znamená každé oko jinak barevné.
Pokud jsou tmavé tak to bude dove :)
Navel díky za info.Piňďa má obě oči tmavě červený,stejný,ta fotka to zkresluje.Koukala jsem na Vaše stránky.Máte krásná zvířátka,jen škoda,že se do Prahy nedostanu,ale už mám zamluvené dvě samičky v Brně.Ale dalo mi dost práce je sehnat.Připadá mi,že lidi chovají spíš morčata a potkany.
conty
napsal(a):
Navel díky za info.Piňďa má obě oči tmavě červený,stejný,ta fotka to zkresluje.Koukala jsem na Vaše stránky.Máte krásná zvířátka,jen škoda,že se do Prahy nedostanu,ale už mám zamluvené dvě samičky v Brně.Ale dalo mi dost práce je sehnat.Připadá mi,že lidi chovají spíš morčata a potkany.
Tak dneska jsem si donesla dvě křeččí holčičky.Ani nevím jakého jsou přesně,tedy oficiálně zbarvení,ale jsou taky úžasný.Už se i zabydlely ve své kleci a kolotoč jede na plný obrátky.Jakmile budu mít foto,tak je sem dám...
jambopes
napsal(a):
dámsem jen až budu doma
Tak ty fotky mých nových holek.
conty
napsal(a):
Lily
conty
napsal(a):
Super,už jsem myslela,že chovatelé křečků vymřeliDávejte sem fotečky a můžete k nim i něco připsat.Třeba u syrských barvičky atd.Rádi
se poučíme.
Tak zas jen já?Pokud navštíví toto Navel,prosím o určení.Díky
conty
napsal(a):
conty
napsal(a):
Aby jich nebylo málo...
Tak jsem se byla kouknout 27.6.v Brně a nebyl tam ani jeden křečounek.Dost mě to zklamalo.Když už se vystavují i myšáci...A koukám,že sem taky choděj samí morčátisti a potkanisti.Tak lidi,kde jste?Hoďte sem ňákýho pěknýho křečka!Ať tu nejsem jen já...
conty
napsal(a):
černý dlouhosrstý a černá želvovinová páskovaná samička, také dlouhosrstá. Jestli jsou satin z fotky bohužel nepoznám,na černé hodně zkresluje.
Přihazuji želvovinové mimčo ze svého odchovu
navel
napsal(a):
černý dlouhosrstý a černá želvovinová páskovaná samička, také dlouhosrstá. Jestli jsou satin z fotky bohužel nepoznám,na černé hodně zkresluje.
a žlutý dlouhosrstý rexík :)
navel
napsal(a):
a ještě jedny roboráčky aby jim to nebylo líto po několika měsících snažení, všechny 3 barvy naráz na cca stejně starých mláďatech
navel
napsal(a):
kdo ještě neznáte nově vznikající stránky o křečcích.. http://www.krecci.com/
podotýkám, že nejsou moje, jen ráda navštěvuji jejich potkaní a šnečí odnož a myslím, že i křeččí bude povedená až se rozjede
conty
napsal(a):
Jo,jo jsou bezva,už jsem se registrovala
conty, jo, křečka nemám, ale mám pejska, králíka, morčátka a africké šnečky :) Chci si pořídit křečka, ale teď nemůžu :( Doufám, že za pár let si pořídím křečka Křečci jsou užasní a také choval jsem rodina džungaráků a pak celkem 3 křečky (holky
). Mě mrzí, že nemám křečka!
conty
napsal(a):
jakýho křečíka doporučíte nevím jestli jít do klasiky džungara nebo jinééé;) nemám s tím zkušenosti a proto volím prosím o radu skušenější;) chvatele
baruu
napsal(a):
jakýho křečíka doporučíte nevím jestli jít do klasiky džungara nebo jinééé;) nemám s tím zkušenosti a proto volím prosím o radu skušenější;) chvatele
Džungaráčci jsou bezva,ale když chytíte do ruky syrskýho,alespoň v ní něco máte,takže jestli můžu radit,tak volím raděj syrskýho.I mláďátka jsou překvapení.Džungaři jsou většinou stejní,ale syrsští každý jiný a to je na nich super
deaf lukas
napsal(a):
Klid, klid, ... Proč nemůžeš dávat tady morčátka?
Jak se k vám jen dostanu?
conty
napsal(a):
toto je muj krteček je to moje zlatičko
conty
napsal(a):
a další
conty
napsal(a):
a jestli mužu jeste parkrat dat krťu
conty
napsal(a):
Tak tohle je zachráněnec Šedulka (původně prodávaný na burze jako krmení) když byl ještě opravdu hodně maličký - jen taková hlava s nohama:-)
conty
napsal(a):
A takovýhle fešák z něj vyrostl:-)
bodlinkaa
napsal(a):
A takovýhle fešák z něj vyrostl:-)
Vilík a kamarádi