any178
napsal(a):
Máte někdo morče?Pochlibte se svíma obrázkama.
Tak říkali jste si o tonáš Morčoid.
any178
napsal(a):
S kolegou
any178
napsal(a):
Tak a končim,ať mě neukamenujete
deaf lukas
napsal(a):
Jeee, krasna morcatka! Nejvic se mi libi markemicovy fotky, hlavne prvni a pak druhe. Posledni foto je roztomila puska
any178, tak co nechlubis tvemu morcatku?
Jinak taky vlozim tady fotky
Chceme jídlo!
deaf lukas
napsal(a):
Jeee, krasna morcatka! Nejvic se mi libi markemicovy fotky, hlavne prvni a pak druhe. Posledni foto je roztomila puska
Schovaný pod suplíčkem
deaf lukas
napsal(a):
Pištička (5,5 let)
deaf lukas
napsal(a):
Kde je Pištička? Je schovaná pod ručníkem!
deaf lukas
napsal(a):
deaf lukas
napsal(a):
deaf lukas
napsal(a):
Zajímavý obrázek
deaf lukas
napsal(a):
Pištička s červenou pusou
deaf lukas
napsal(a):
S ušákem
deaf lukas
napsal(a):
Pištička papá mrkvová nať
deaf lukas
napsal(a):
any178
napsal(a):
máme nové přírůstky do domácnosti, měla sem morčátka coby děcko na základce, pak ustoupily potkánkům a teď se vrátily pro mýho malýho raráška ;oD
any178
napsal(a):
ještě jedna :o)
any178
napsal(a):
a tohle je trošku mimo téma, ale snad se nikdo zlobit nebude
anik

XXX.XXX.73.247
any178
napsal(a):
Tak já se taky přidám:-)Tady náš dalm Vendelín Terra punctata:-))
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Tak já se taky přidám:-)Tady náš dalm Vendelín Terra punctata:-))
a z druhé strany:-))
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a z druhé strany:-))
a další dalm-Carthage od Pikáska:-))
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a další dalm-Carthage od Pikáska:-))
a Carthage z druhé strany..:-))
anik
napsal(a):
a Carthage z druhé strany..:-))
Tady jedna fotka trochu jinak...
evelin
napsal(a):
Tady jedna fotka trochu jinak...
přidávám také našeho droběčka
ANUBIS
deaf lukas
napsal(a):
Chilli, snad tvůj pejsek nespolknul morčecího drobečka
Ne ne ne - zakusuje jen mouhy co jí otravují.... Mám doma ještě myši a ty jí můžou i lézt po hlavě jen je vracím do terárka dost oslintané. Jen anduláka nemá ráda protože jí chodí tahat za uši a to jí lechtá.
any178
napsal(a):
Na poľskej webstranke:
http://kurnik.i365.pl/topics73/
europejska-wystawa-w-nitrze-
na-slowacji-vt10433.htm
je niekoľko fotografii močiat z eUROPSKEJ VYSTAVY ZVIERAT, KTORá PRáVE SKONčILA
any178
napsal(a):
Julinka s miminky v bříšku:-)
any178
napsal(a):
A už coby maminka s dcerou na zádech:-) Takhle na ní lezla pořád, než začala být moc těžká a Julče se to přestalo líbit, takže jí to zatrhla...
any178
napsal(a):
Žofinka Fénixovo pírko
bodlinkaa
napsal(a):
Žofinka Fénixovo pírko
Toto je Akina,kterou jsem dala neteři k narozkám.Je perfektní,dobře rozmazlená
any178
napsal(a):
Barnabáš, "Barnabarius von Budweis", jinak též zvaný Barnýsek. Nejúžasnější morče z těch co jsem zatím měla, dokonale vymazlený, požitkářský (spinkání u mě na břiše, přikrytý dekou, to je pošušňáníčko!
), komunikativní a opráskaný tolik, že ho někdy podezírám jestli není napůl potkan!
any178
napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Vaši zkušenost. Mám doma skoro dvouletýho morčíka. Před asi 2 týdny začal dost kašlat, jeden den měl dokonce průjem, u veta jsme dostali antibiotika na 4 dny. Kašel asi po 5 dnech ustoupil, tak jsem myslela, že všechno bude OK. Morčík během nemoci nechtěl moc žrát (před tím se cpal vážně neustále) a chuť k jídlu se mu nějak moc nevrací. Samozřejmě něco sezobne, ale není to co to bývalo. Nechce třeba ani okurku, ani suchý chleba, prostě věci, po kterých se mohl dřív utlouct. Myslíte, že bych měla zajít znovu k vetovi? Nemáte s tím někdo zkušenost?
jannina
napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Vaši zkušenost. Mám doma skoro dvouletýho morčíka. Před asi 2 týdny začal dost kašlat, jeden den měl dokonce průjem, u veta jsme dostali antibiotika na 4 dny. Kašel asi po 5 dnech ustoupil, tak jsem myslela, že všechno bude OK. Morčík během nemoci nechtěl moc žrát (před tím se cpal vážně neustále) a chuť k jídlu se mu nějak moc nevrací. Samozřejmě něco sezobne, ale není to co to bývalo. Nechce třeba ani okurku, ani suchý chleba, prostě věci, po kterých se mohl dřív utlouct. Myslíte, že bych měla zajít znovu k vetovi? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Je dost vazny a radim: k vetovi!
deaf lukas
napsal(a):
Je dost vazny a radim: k vetovi!
Včera jsme byli u veta. Morčík je naprosto v pořádku, nemá teplotu, srdíčko super, dýchání v pořádku, jen menší nedostatek vitamínu C. Ale pravděpodobně mu nějak špatně rostou křeňáky, nějak mu začínají přemosťovat jazyk a proto asi nechce dlabat. Takže jsme dostali injekci s Céčkem a probiotika na 10 dní a pokud se to nezlepší, tak morčík půjde pod narkózu a pan doktor mu obrousí zoubky. Tak uvidíme, snad bude v pořádku.
Všechny morčátka se mi líbí. A teď se pochlubím i já. Tohle je Persynka (černé morčátko) a Kisinka (krémové morčátko) s králičími kamarádkami. (Ti králíci s těch morčat jsou trochu vedle)!
Tak mám konečně foto našich teddiček.Jmenují se Quanett /Eny/ a Quentina Od Evony.
chomda
napsal(a):
a tohle je trošku mimo téma, ale snad se nikdo zlobit nebude
Ahoj pěkný potkyškové mě i mím divokým potkankům se liběji a ptají se jestli nedáš fotku i semka http://papousci.chovzvirat.com/diskuzni-forum/kategorie-4/tema-7779/ s pozdravem Miloš Ditrich
přikláádm fotku svých nových morčounků skinička červená s bílou a gen skinny červený s bílou
songstr
napsal(a):
přikláádm fotku svých nových morčounků skinička červená s bílou a gen skinny červený s bílou
lavacca
napsal(a):
naše Anča
a s Fančou - obě mají cca 3,5 roku. Brala jsem si je asi před měsícem.
ZORRO

XXX.XXX.226.136
mam jich ted asi 9 kdyby nekdo schanel