Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

19.11.2009 15:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Najde se tu někdo, kdo vlastního tohoto tvorečka a poradil by??

19.11.2009 22:09
pupino

XXX.XXX.141.149

sadzi saj napsal(a):

Pokusím se mám jich několik ,Týna

20.11.2009 12:26
bea

XXX.XXX.241.50

sadzi saj napsal(a):

Taky chovám skinny morčátka klidně se ptej

sadzi saj

20.11.2009 16:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

bea napsal(a):
Taky chovám skinny morčátka klidně se ptej

No manželovi se skinníci zalíbili, tak přemýšlím o překvapení k Vánocům. Co se týče stravy, tak jsem koukala respektive co jsem četla, tak je to jako s králíkem, máme doma zakrslíka, ale skinnům se musí přidávat vitamín C??

Co mě není přesně jasné, jak velkou mají mít klec plus jsem se dneska dočetla, že se dají chovat i v plastboxech??

Dále, jak je to s teplotou. V létě u nás vedro není, máme starý barák s tlusté zdi, tudíž je tam spíše příjemný chládek přes léto. V zimě zatím dobrý, topíme krbem, teplo je, ale když se třeba čistí apod. asi se může stát, že klesne na chvíli teplota pod 20 stupňů, ale nevím přesně, pač to nesleduju, tak by mě zajímalo, jak je to s tou teplotou.

A další ještě, zda je lepší dvojka nebo jeden??

Dík moc

20.11.2009 19:11
pupino

XXX.XXX.141.149

sadzi saj napsal(a):
No manželovi se skinníci zalíbili, tak přemýšlím o překvapení k Vánocům. Co se týče stravy, tak jsem koukala respektive co jsem četla, tak je to jako s králíkem, máme doma zakrslíka, ale skinnům se musí přidávat vitamín C??

Co mě není přesně jasné, jak velkou mají mít klec plus jsem se dneska dočetla, že se dají chovat i v plastboxech??

Dále, jak je to s teplotou. V létě u nás vedro není, máme starý barák s tlusté zdi, tudíž je tam spíše příjemný chládek přes léto. V zimě zatím dobrý, topíme krbem, teplo je, ale když se třeba čistí apod. asi se může stát, že klesne na chvíli teplota pod 20 stupňů, ale nevím přesně, pač to nesleduju, tak by mě zajímalo, jak je to s tou teplotou.

Dík moc

Jo jo,jsou to úžasní tvorečkové,krásně hřejí a s tím chovem -můžou být jak v kleci tak v plasboxu,když budou dva-dvě samičky sestry,tak a dáte jim domeček,tak se zahřejí,zase nemusí mít až takové vedro,těch 20 si myslím je akorád.Na jídlo směs s vitamínem cé,nebo do vody rozpustit céčko,ale já jim dávám zeleninu a přez léto trávu,že jim nemusím céčko dávat navíc.Sama je mám na hoblinách,nesmí prášit,a když se mi zdají špinavý tak je otřu vlhčenými ubrousky.Jinak seno musí mít skinníci stále k jídlu,potřebují víc energie než chlupatí.Jsou to komukativní zvířátka,zvyknou si na člověka a pokud je možnost proběhnutí na větší ploše jsou spokojení a radostí skáčou,vyhazují zadní nohy
Určitě mě ještě někdo doplní,jak na skinníky.Mám na prodej dvě holčičky,ale jsem z Českokrumlovska,kdyžtak koukněte na www.champ.websnadno.cz Týna

20.11.2009 19:33
bea

XXX.XXX.241.50

sadzi saj napsal(a):

Dík moc

Zkuste se podívat knám na web,pokud by vás zajímalo i něco víc pisněte na email http://www.modraorchidea.webzdarma.cz ,vitamín C dávam i přesto že krmíme ovocem a zeleninou celoročně.

sadzi saj

23.11.2009 15:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pupino napsal(a):
Jo jo,jsou to úžasní tvorečkové,krásně hřejí a s tím chovem -můžou být jak v kleci tak v plasboxu,když budou dva-dvě samičky sestry,tak a dáte jim domeček,tak se zahřejí,zase nemusí mít až takové vedro,těch 20 si myslím je akorád.Na jídlo směs s vitamínem cé,nebo do vody rozpustit céčko,ale já jim dávám zeleninu a přez léto trávu,že jim nemusím céčko dávat navíc.Sama je mám na hoblinách,nesmí prášit,a když se mi zdají špinavý tak je otřu vlhčenými ubrousky.Jinak seno musí mít skinníci stále k jídlu,potřebují víc energie než chlupatí.Jsou to komukativní zvířátka,zvyknou si na člověka a pokud je možnost proběhnutí na větší ploše jsou spokojení a radostí skáčou,vyhazují zadní nohy
Určitě mě ještě někdo doplní,jak na skinníky.Mám na prodej dvě holčičky,ale jsem z Českokrumlovska,kdyžtak koukněte na www.champ.websnadno.cz Týna

Děkuji za odkaz a máte foto?? No problém je, že jsem ze Středních Čech de facto kousek od Prahy. No pořád nevím po tom, co jsem četla, že nesmí být v průvanu, na přímém slunci ani v blízkosti televize nebo rádia, tak si říkám, kam by jsme je dali a zase mi je líto kupovat jednoho, aby mu nebylo smutno, ale když to vidím cenově...

Ani nevím, jak bych to potom v zimě přepravila, když by to měl být dárek k Vánocům, je to celkem složité.

sadzi saj

23.11.2009 15:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

bea napsal(a):
Zkuste se podívat knám na web,pokud by vás zajímalo i něco víc pisněte na email http://www.modraorchidea.webzdarma.cz ,vitamín C dávam i přesto že krmíme ovocem a zeleninou celoročně.

Koukám, že jste všichni z daleka

sadzi saj

23.11.2009 16:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Koukám, že jste všichni z daleka

A kde se dají prosím sehnat ty plastboxy?? Dík

23.11.2009 18:55
bea

XXX.XXX.241.50

sadzi saj napsal(a):
A kde se dají prosím sehnat ty plastboxy?? Dík

Odkud jste ?Plastbox bud v chovatelských prodejnách a nebo ty levnější v Ikei,Globusu

23.11.2009 23:30
pupino

XXX.XXX.141.149

bea napsal(a):
Odkud jste ?Plastbox bud v chovatelských prodejnách a nebo ty levnější v Ikei,Globusu

Pokud to do Prahy nemáte daleko tak se podívejte do chov.stanice OD KAZBUNDY,
www.odkazbundy.estranky.cz ,paní Havlenová chová skinníčky,mám od ní také jednoho.
Přeju hodně štěstí ve výběru morčátka,jsou super.Jana

sadzi saj

24.11.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pupino napsal(a):
Pokud to do Prahy nemáte daleko tak se podívejte do chov.stanice OD KAZBUNDY,
www.odkazbundy.estranky.cz ,paní Havlenová chová skinníčky,mám od ní také jednoho.
Přeju hodně štěstí ve výběru morčátka,jsou super.Jana

Děkuju všem. Juknu. Jsme Stř. Čechy.

15.12.2009 15:01
lukema

XXX.XXX.221.206

sadzi saj napsal(a):
Děkuju všem. Juknu. Jsme Stř. Čechy.

Skinny jsou úžesní - úplně jiní, než ostatní morčata Jen samičky jsou lepší koupit dvě - aby měly společnost. Teď mám zrovna červeno bílého skinny samečka na prodej.

20.12.2009 15:20
tartule

XXX.XXX.181.92

lukema napsal(a):
Skinny jsou úžesní - úplně jiní, než ostatní morčata Jen samičky jsou lepší koupit dvě - aby měly společnost. Teď mám zrovna červeno bílého skinny samečka na prodej.

Tak tohle je jeden z mích miláčků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík