Ahoj sem vkladjete fotečky morčatek a jejich potomku nebo jen proste morčatek ja sem kupila už březí morče a mela 4 krasna morčatka..
gagus333
napsal(a):
to je moje adelka.. a jeste sem dam ty její potomky..
to je ouško... to už je u noveho majitele styska se mi po nem..
gagus333
napsal(a):
to je ouško... to už je u noveho majitele styska se mi po nem..
a to je dalši klučina ten už je u jedne holky ! bohuže!!!! sou hezcí že? promnte za fotky nejsou nejlepši..
gagus333
napsal(a):
a to je dalši klučina ten už je u jedne holky ! bohuže!!!! sou hezcí že? promnte za fotky nejsou nejlepši..
a tohle je moje wiky.. tu si nechavame..
gagus333
napsal(a):
a tohle je moje wiky.. tu si nechavame..
a tohle je julinka tu si take nechavame... to je takova mala divoška..
gagus333
napsal(a):
a tohle je julinka tu si take nechavame... to je takova mala divoška..
a jeste jednou adélka taky sem dejte fotečky... klidne jen velka morčata..
gagus333
napsal(a):
Ahoj sem vkladjete fotečky morčatek a jejich potomku nebo jen proste morčatek ja sem kupila už březí morče a mela 4 krasna morčatka..
Ahoj...Řekla jsem si sem dám mýho Matesa. Koupila jsem ho jako úplně malinkýho, no a pak měl hrozný prblémy, olezla mu půlka srsti a všude měl strupy, tak si u veterináře celkem užil a dost vytrpěl. Ale teď už je v pohodě a je úplně skvělej.
Tady je jako malinkej...
albona
napsal(a):
Ahoj...Řekla jsem si sem dám mýho Matesa. Koupila jsem ho jako úplně malinkýho, no a pak měl hrozný prblémy, olezla mu půlka srsti a všude měl strupy, tak si u veterináře celkem užil a dost vytrpěl. Ale teď už je v pohodě a je úplně skvělej.
Tady je jako malinkej...
Takhle vypadá teď.....
gagus333
napsal(a):
jezis ten je rostomilej moc pekny..
to je moje morčátko které se narodilo 20.9.2007
petrs
napsal(a):
to je moje morčátko které se narodilo 20.9.2007
tak moji miminka..ale ted uz morcata nemam,kvuli skole neni cas....
petas
napsal(a):
tak moji miminka..ale ted uz morcata nemam,kvuli skole neni cas....
..
petas
napsal(a):
Tak já taky přidávám :) Vrh A - maminka Terrinka a její holčička Micky (narodili se dvě mládáťka, jedno bohužel mrtvé)
web: www.morce-mys.blog.cz
malpik
napsal(a):
Tak já taky přidávám :) Vrh A - maminka Terrinka a její holčička Micky (narodili se dvě mládáťka, jedno bohužel mrtvé)
web: www.morce-mys.blog.cz
A vrh B - maminka opět Terrinka a děťátko jedno Sameček Jerry
anik

XXX.XXX.73.247
ahojky,ja taky koupila uz brezi holcinu a porodila nam dwa krasny kluky
Tady nase maminka Lily
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
ahojky,ja taky koupila uz brezi holcinu a porodila nam dwa krasny kluky
Tady nase maminka Lily
a tady klucici
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a tady klucici
a tady jeden z klucinu-Montydnes uz u novych majitelu a ma se pry skvele
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a tady jeden z klucinu-Montydnes uz u novych majitelu a ma se pry skvele
dalsi potomci nasi Lily
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a tady tatinek
a este jednou tatik,tentokrat z druhe strany
gagus333
napsal(a):
Mněli jsme zakrslého králíka a k němu mám přibyla samička morčete,po 3 letech nám králíček umřel a morčátko zustalo samo tak jsme mu pořídily kamarádku
teda ve zvěriměxu nám řekli že je to samička,jenže po několika měsících se nám narodilo tohle
naštěstí se narodila samička tak jsme si jí nechali a samečka jsem dala kamarádce.
verca1
napsal(a):
Mněli jsme zakrslého králíka a k němu mám přibyla samička morčete,po 3 letech nám králíček umřel a morčátko zustalo samo tak jsme mu pořídily kamarádku
teda ve zvěriměxu nám řekli že je to samička,jenže po několika měsících se nám narodilo tohle
naštěstí se narodila samička tak jsme si jí nechali a samečka jsem dala kamarádce.