A jeho modrá partnerka.
Sameček má pravděpodobně geny pro modrou, takže mláďata by měla být černá i modrá, oboje také merlované. Mají se moc rádi, ale asi si chtějí užívat života a děti zatím neplánují
U nás pokud vím nikde, je to import z Holandska Jestli se budou křečíci snažit, tak se snad dočkám nějakých odchovů, tak potom budu nabízet.
Jinak u nás seženeš na některých burzách různé barvy od velkomnožitelů, ale většinou jsou to všechno kříženci s campbellákama, takže ty nedoporučuju kupovat. U těchhle mých aspoň vím jistě, že jsou to čistokrevní džungaráci
Hezcí křečci :-) Ale víš, že křečci syrští jsou striktní samotáři a samec se samicí nemůžou žít trvale společně? Budou se rvát a samice by mohla samce i zabít, hlavně, když bude mít mláďata :-( A i kdyby ho nezabila, tak bude rodit každých zhruba 20 dní 10 i více mláďat a jestli je nechceš na krmení hadů, víš, co s nima budeš dělat?
Já mám spolu dvě syrské samičky,občas se pošťouchají,ale jinak dobrý.Už je jim rok a púl.
přikládám fotku odchovu mých křečíků campbelových čisté linie nepokřížení z džungaráky
songstr
napsal(a):
přikládám fotku odchovu mých křečíků campbelových čisté linie nepokřížení z džungaráky
kovato
napsal(a):
Dobrý den vložte sem prosím fotky svých křečků a křečíku a jejich odchovů
Díky
Tak to je náš Alfréd
Tak já se také zapojím Podělím se s fotkou modrého sobolího samečka z Dánska, jménem KØ KWO.
http://chs-zazkabanu.webnode.cz/