Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2011 20:00
grisisoj

XXX.XXX.61.28

2 myši nebo křečík(džungarský)? co si pořídit? Myš jsem měla dříve a byla jsem s ní až na pár věcí spokojená a klidně bych si ji zase pořídila, ale taky uvažuju že teď zkusím něco nového-džungeráka. Co je lepší?:-)

11.5.2011 06:14
utahraptor

XXX.XXX.80.130

No úplně nejlepší jsou dva potkánci :D To dost záleží na tom, co od zvířátka očekáváte :)

11.5.2011 17:22
conty

XXX.XXX.224.76

grisisoj napsal(a):
2 myši nebo křečík(džungarský)? co si pořídit? Myš jsem měla dříve a byla jsem s ní až na pár věcí spokojená a klidně bych si ji zase pořídila, ale taky uvažuju že teď zkusím něco nového-džungeráka. Co je lepší?:-)

Určitědžungarskýho křečíka,jsou bezva:-)

11.5.2011 18:29
grisisoj

XXX.XXX.61.28

Potkana doma máme. Chtěla jsem spíš něco méně náročného, jen tak pro potěšení.(akvárko po myši nám jen zavází a tak mě napadlo zase si něco pořídit:-)). Jen aby se nechalo brát do ruky (myši jsou možná moc hbité, proto taky uvažuju o křečíkovi).

11.5.2011 18:32
grisisoj

XXX.XXX.61.28

A ještě mě napadá: jednoho nebo dva? Četla jsem, že jsou k sobě nesnášenliví, ale ve zverimexu se vždycky k sobě tulí.

13.5.2011 16:35
lavacca

XXX.XXX.1.3

grisisoj napsal(a):
Potkana doma máme. Chtěla jsem spíš něco méně náročného, jen tak pro potěšení.(akvárko po myši nám jen zavází a tak mě napadlo zase si něco pořídit:-)). Jen aby se nechalo brát do ruky (myši jsou možná moc hbité, proto taky uvažuju o křečíkovi).

a co pískomila? ten i když se trochu víc rozběhá (a že to zas tak často není), tak se dá přidržet za ocásek. :-) Co znám džungaráky, tak jsou moc akční. Jinak křečci jsou spíš samotáři, zvlášť kluci, pískomilové se dají chovat ve 2 a více kusech ( nejlépe stejné pohlaví z 1 vrhu, tak se 100% snesou).

Myšky jsem jednu dobu taky měla, ale pískomilové mi přijdou lepší. A kdžy už bych chtěla zase křečka, tak většího zlatého. :-)

13.5.2011 18:00
grisisoj

XXX.XXX.61.28

lavacca napsal(a):
a co pískomila? ten i když se trochu víc rozběhá (a že to zas tak často není), tak se dá přidržet za ocásek. :-) Co znám džungaráky, tak jsou moc akční. Jinak křečci jsou spíš samotáři, zvlášť kluci, pískomilové se dají chovat ve 2 a více kusech ( nejlépe stejné pohlaví z 1 vrhu, tak se 100% snesou).

Myšky jsem jednu dobu taky měla, ale pískomilové mi přijdou lepší. A kdžy už bych chtěla zase křečka, tak většího zlatého. :-)

Pískomil potřebuje více prostoru a my nechceme pořizovat zase další akvárko (nebo klec). Jinak pískomil se mi líbil už dřív, ale nakonec jsme pořídili toho potkana:-)

14.5.2011 22:04
grisisoj

XXX.XXX.61.28

Všem díky za rady, nakonec jsme ,,pořídili" králíka, ale to je na delší vyprávění :-))

26.1.2013 21:37
amalkova

XXX.XXX.96.126

grisisoj napsal(a):

Ahoj,
řekla bych to asi nějak takhle...Záleží na tom, k jakému účelu zvířátko chceš.To jsi neuvedla, takže ti nějak zásadně poradit nemohu.Podle mne je lepší křečík Džungarský, ale jak říkám, záleží na co chceš zvířátko chovat.Křečíci Džungarští jsou vyslovení mazlíci.Se svým Džungarákem jsem vysloveně nadmíru spokojená smajlík Nejlepší by bylo, kdyby jsi uvedla, k čemu zvíře chceš.Co od něj očekávášsmajlík

26.1.2013 22:30
davidka

XXX.XXX.107.205

amalkova napsal(a):
Ahoj,
řekla bych to asi nějak takhle...Záleží na tom, k jakému účelu zvířátko chceš.To jsi neuvedla, takže ti nějak zásadně poradit nemohu.Podle mne je lepší křečík Džungarský, ale jak říkám, záleží na co chceš zvířátko chovat.Křečíci Džungarští jsou vyslovení mazlíci.Se svým Džungarákem jsem vysloveně nadmíru spokojená smajlík Nejlepší by bylo, kdyby jsi uvedla, k čemu zvíře chceš.Co od něj očekávášsmajlík

To, že tvůj džungarák je mazlík neznamená, že jsou takoví všichni. Dost záleží i na rodu, na linii, z které zvíře máš.
Často se za džungaráky vydávají všelijací kříženci, kteří mohou být poměrně divocí a kousaví.

No ale zadavatelka už zvířátko má, takže rady jsou teď zbytečné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík