Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2013 15:35
peett

XXX.XXX.230.5

Můj křeček má asi 2,5 roku. Má na krku dost velký absces, aspoň veterinář to říkal, ale je to taková spíš rána. Měla asi 4-5 injekcí antibiotik, ale nezlepšilo se jí to. Měli sme to mazat mastí Betadone ale neumíme jí to dát a ona se tomu brání. Teď jí to smrdí, smrdí z toho celá klec-hnije jí to nejspíš smajlík nevím co s tím máme dělat, veterinář to už řešit moc nechce. Zatím jí, ale už je méně aktivní a nechodí skoro vůbec ven z domečku, jen když se jde napít, nebo vyčůrat do koutečku. Před chvílí sem slyšela jak pije vodu, tak sem jí dala jablko, aby měla vodu i v tom. Ale jak sem jí to podávala, tak už mi ho hned tak nevzala z ruky, ale nakonec jo, je taková malátná a špatně chodí. Když šlape tak se jí podlomují jak kdyby nožičky. Je mi ji líto smajlík poradíte mi co s ní? Myslíte, že to už je stářím, nebo že už nastává nějak ta otrava krve z toho abscesu? Myslíte, že by ji už dal injekci na uspání? Ale když zatím žere?
smajlíksmajlík

8.6.2013 18:19
pesla

XXX.XXX.240.178

Bylo by lepší nechat křečka uspat. Je opravdu starý a jeho organismus už neumí tolik odolávat nemocem a infekcím. Bohužel vám křeček s největší pravděpodobností umře na otravu krve. Udělejte proto vašemu křečkovi poslední službu, za to, že vám dělal radost a nechte ho prosím uspat

9.6.2013 12:06
peett

XXX.XXX.230.5

No my sme to přepočítávali a nejspíš teď v létě teprve bude mít dva roky, nebo už má ale asi nemá těch dva a půl...ale i tak je na křečka stará, že? A máme jí nechat uspat i když zatím přijímá potravu? smajlík

11.6.2013 18:32
gepard.alca

XXX.XXX.7.45

ani neni stará mě vydržel džungarák přes 3 roky

2.7.2013 10:35
honziklepic

XXX.XXX.252.72

je mi to moc líto, vím jaký to je, nám umřeli dva křečci, je to strašně smutný a od jedný nemám ani fotku. Furt na ně nemůžu zapomenout smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík, ale stará na křečka není ti moji křečci si asi oba zlomili vaz, je to strašně smutný

2.7.2013 12:30
peett

XXX.XXX.230.5

Ale docela byla starší...jo, je to fakt smutné smajlík už jsme ji nedávno nechali uspat, aby se netrápila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík