Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se smí mezi sebou křížit dva druhy (Džungarský a Syrský) velice mě to zajímá protože jsem jsi koupila samičku džungarského a kamarádka mě chce dát ale zatím nevíme jestli je to sameček nebo samička ale velice by mě to zajímalo dopředu ..... tak se ptám a jinak Děkuji předem za odpověd DSabísD
dsabísd
napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se smí mezi sebou křížit dva druhy (Džungarský a Syrský) velice mě to zajímá protože jsem jsi koupila samičku džungarského a kamarádka mě chce dát ale zatím nevíme jestli je to sameček nebo samička ale velice by mě to zajímalo dopředu ..... tak se ptám a jinak Děkuji předem za odpověd DSabísD
Když dáš k sobě džungarského a syrského křečka, tak bude s největší pravděpodobností mít syrský křeček dobrou svačinu.
dsabísd
napsal(a):
Křečka syrského a džungarského nikdy nedávejte k sobě!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3
Toto je naprostá kravina. Proč by tu měli být kříženci? Pak se člověk ani nevyzná vtom co to vlastně má protože další lidé je budou množit dál a dál a kazí tím čistokrevnost populace.
to mate sice pravdu ale z nate to když jsou malý děti a neuhlidate je a pak za vámi přijdou že dali tady ty dva k sobě a nebojte nekřižim plemena křečku jsou stoho pak zmetci ale zkoušel jsem dat jednu samičku z vrhu k samci a pak šla dal čista linije takže si myslím jednou za čas se to stat muže