Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2013 15:44
dsabísd

XXX.XXX.128.66

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se smí mezi sebou křížit dva druhy (Džungarský a Syrský) velice mě to zajímá protože jsem jsi koupila samičku džungarského a kamarádka mě chce dát ale zatím nevíme jestli je to sameček nebo samička ale velice by mě to zajímalo dopředu ..... smajlíksmajlík tak se ptám a jinak Děkuji předem za odpověd DSabísD

21.7.2013 15:45
utahraptor

XXX.XXX.80.130

dsabísd napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se smí mezi sebou křížit dva druhy (Džungarský a Syrský) velice mě to zajímá protože jsem jsi koupila samičku džungarského a kamarádka mě chce dát ale zatím nevíme jestli je to sameček nebo samička ale velice by mě to zajímalo dopředu ..... smajlíksmajlík tak se ptám a jinak Děkuji předem za odpověd DSabísD

Když dáš k sobě džungarského a syrského křečka, tak bude s největší pravděpodobností mít syrský křeček dobrou svačinu.

21.7.2013 15:51
dsabísd

XXX.XXX.128.66

Děkujismajlík ale takže si mám radši pořídit druhého džungarského že?? smajlík

21.7.2013 18:57
utahraptor

XXX.XXX.80.130

dsabísd napsal(a):
Děkujismajlík ale takže si mám radši pořídit druhého džungarského že?? smajlík

Je to rozhodně lepší nápad, ale popravdě ne vždycky se džungarácí dobře snášejí...

23.7.2013 11:41
momi

XXX.XXX.92.42

dsabísd napsal(a):

Křečka syrského a džungarského nikdy nedávejte k sobě!!! smajlíksmajlík

23.7.2013 12:38
dsabísd

XXX.XXX.128.66

Dobrá dobrá smajlík

26.8.2013 00:28
honzicek

XXX.XXX.13.183

Dobrý den chovám různe druhy křečku křečiku a mužu řict že vždy syrskej sežral džungaraka ale zkuste Džungaraka a robornskeho jsou to přibuzni a nevadí to snesou se spolu a mam vyzkoušeno že i mlade davaj

Neregistrovaný uživatel

29.9.2013 16:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Toto je naprostá kravina. Proč by tu měli být kříženci? Pak se člověk ani nevyzná vtom co to vlastně má protože další lidé je budou množit dál a dál a kazí tím čistokrevnost populace.

30.9.2013 16:19
honzicek

XXX.XXX.238.145

to mate sice pravdu ale z nate to když jsou malý děti a neuhlidate je a pak za vámi přijdou že dali tady ty dva k sobě a nebojte nekřižim plemena křečku jsou stoho pak zmetci ale zkoušel jsem dat jednu samičku z vrhu k samci a pak šla dal čista linije takže si myslím jednou za čas se to stat muže smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík