Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2013 14:23
conty

XXX.XXX.224.249

Psům vlezl do výběhu ježeček,myslela jsem,že je po něm,ale naštěstí je živej,jenže má jen 135g,tak jsem jej ani nevypouštěla.Po týdnu jsme našli ještě jednoho a ten má jen 117g.Dala jsem je do velkýho akvárka v garáži a krmím červy,psími granulemi,masem,kočičí konzervou,piškoty,jablky.Baštěj jak diví.Zajímalo by mě,jestli je mám ještě pustit,nebo až na jaře,při jaký váze?

10.10.2013 16:20
peett

XXX.XXX.230.5

Najdi si to na internetu na nějaké stránce o ježkách, určitě to někde bude, ale myslím že by se měli vypustit až na jaře...

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2013 12:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

conty napsal(a):
Psům vlezl do výběhu ježeček,myslela jsem,že je po něm,ale naštěstí je živej,jenže má jen 135g,tak jsem jej ani nevypouštěla.Po týdnu jsme našli ještě jednoho a ten má jen 117g.Dala jsem je do velkýho akvárka v garáži a krmím červy,psími granulemi,masem,kočičí konzervou,piškoty,jablky.Baštěj jak diví.Zajímalo by mě,jestli je mám ještě pustit,nebo až na jaře,při jaký váze?

Ježek na přezimování musí mít aspoň 400 g. To nestihnou, takže vypustit až na jaře.

Neregistrovaný uživatel

24.10.2013 07:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Dávejte jim kotěcí granule!

24.10.2013 16:48
conty

XXX.XXX.224.249

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dávejte jim kotěcí granule!

Už máme jen jednoho.Ten větší nám utekl,ale něco přibral,tak si myslím,že to snad dožene.No a ten prcek už nám taky přibral 20dkg.Dávám mu syrový i vařený masíčko,kočičí konzervy,granule,piškoty,žížaly,moučný červy,jablka atd.smajlíkJen by mě zajímalo,co to je.Jenže když je stočenej,tak toho moc nepoznámsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík