Proč činčila v noci píská

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2013 20:43
domcadop

XXX.XXX.137.168

Prosím pomožte nemůžu se v noci vyspat mám činčilu a furt píská.

30.11.2013 21:42
bloodandruth

XXX.XXX.216.104

domcadop napsal(a):

Jak je stará a Jak dlouho ji máte ?... Upozornuju že pokud je to mládě a je samo ,je důvod zjevný a to sem ani radši nepište.. akorát rozčílíte lidi ... protože v tom případě se cítí samo.. činčily , osmáci, pískomilové a podkani by se neměli chovat sami.. jsou to skupinov zvířata .. sama trpí.. jsou smutní a časem se u nich vyvíjejí psych. poruchy,...

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2013 13:57

domcadop napsal(a):

ČInčilu okamžitě někomu dej.

Činčila je totiž zvíře 1) společenské, chovat jenom jednu, to je týrání 2) s noční aktivitou, chovat činčily v místnosti kde se spí není to pravé ořechové.

Jestli sis nebyl schopný zjistit základní informace o chovu toho zvířete, tak se u tebe opravdu nebude mít dobře.

2.12.2013 16:49
peett

XXX.XXX.152.2

!!! pořiď ji společníka a jestli nemůžeš tak ji okamžitě dej někomu kdo bude mít 2 !!! Nevíš že jedna sama trpí ?!!

5.12.2013 17:55
domcadop

XXX.XXX.137.168

mám 2 ale jenom jedna to dělá a rady na chov činčil jsem si přečetlsmajlíkl

Ennyska

13.3.2022 22:07
Ennyska

XXX.XXX.161.21

Ma tu nekdo nejaky problem s piskanim cincily, jednoduche chce pozornost, pamlsek, hleda partnera s kterym byl nebo byla tam kdes ji koupil, piska v noci casto ze snu potrebuje utesit pohlsdit, bacha na odsekavami, ja mam cincili vedle postele s je zajimavy ze se spanim problem nemam any ony , vecer kolem 8-9 pustit probehnout po byte minimalne na hodinu dve, jsou to chranena zvirsta ktera jsou ve vyhynuti, proto se chovani po celem svete a skoro uz jen v domacnostech aby nevyhynuli, takze chcesli mit klid nech di poradit.

15.3.2022 09:20

Ennyska napsal(a):
Ma tu nekdo nejaky problem s piskanim cincily, jednoduche chce pozornost, pamlsek, hleda partnera s kterym byl nebo byla tam kdes ji koupil, piska v noci casto ze snu potrebuje utesit pohlsdit, bacha na odsekavami, ja mam cincili vedle postele s je zajimavy ze se spanim problem nemam any ony , vecer kolem 8-9 pustit probehnout po byte minimalne na hodinu dve, jsou to chranena zvirsta ktera jsou ve vyhynuti, proto se chovani po celem svete a skoro uz jen v domacnostech aby nevyhynuli, takze chcesli mit klid nech di poradit.

A teď česky, prosím. Myslím tím bez hrubek, překlepů a s interpunkcí.

bu

13.4.2022 13:17
bu

XXX.XXX.248.224

píská protože je to noční tvor

Přidejte reakci

Přidat smajlík