domcadop
napsal(a):
Koupil jsem ze zverimexu dva křečky syrské a řekli mi že sou to holky.A byl to páreček a ted mám malé křečky a jeden má šest noh.
Protože křížení blízkých příbuzných může vést ke vrozeným defektům... nebo samice neměla vhodné podmínky v době březosti... nebo to proste může být náhoda.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.238
Prostě si z nás dělá pitomé legrácky, něco podobného je možné jen v laboratoři jelikož křečci mají na savčí poměry dobrou regeneraci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3
Přesně tak, je to blbost, zvláště když to říká tento tazatel. A nejhorší je že chovatelé nad námi jsou schopni
znemožňovat ještě mne, je pravda že siamská dvojčata vzniknout mohou ale už jste někdo viděl křečka s více nohama? A u tohoto autora?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přesně tak, je to blbost, zvláště když to říká tento tazatel. A nejhorší je že chovatelé nad námi jsou schopni
znemožňovat ještě mne, je pravda že siamská dvojčata vzniknout mohou ale už jste někdo viděl křečka s více nohama? A u tohoto autora?
Ale prosím vás, co ta zlá krev? Já vás přece vůbec neznemožňuji, já jen konstatovala, že je to možné. Nehodnotím pisatele a nesleduju, co kde kdo dělá, jen jsem odpovídala na dotaz...
PS: Křečka se šesti nohama jsem pravda neviděla, ale potkana ano. Vlastně jich měl šest a půl... Můžete si to přepočítat.
domcadop
napsal(a):
Koupil jsem ze zverimexu dva křečky syrské a řekli mi že sou to holky.A byl to páreček a ted mám malé křečky a jeden má šest noh.
Ach jooo. Spařit sourozence - to by udělal snad jenom "ne"myslící člověk. Přečtěte si o křečcích nějaké informace, a pak si ho teprve kupte.
Ale on chtěl 2 samičky, (což já, z vlastních zkušeností taky moc nedoporučuju) a né páreček. Nemohl vědět, že má místo dvou samiček samičku a samečka. Ano, je pravda, že by si to měl vždy každý překontrolovat, ale je to začátečník.... A to se může stát komukoli, i když je to hrozné a smutné...