Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2006 12:36

Ahoj,umřela mi včera 13 měsíční potkaní holčička a vůbec nevím proč. V 18 hod byla naprosto v pořádku a ve 21:30 byla mrtvá :(
Nevíte někdo co se mohlo tak náhlého přihodit ?

17.8.2006 13:54

badulka napsal(a):
Ahoj,umřela mi včera 13 měsíční potkaní holčička a vůbec nevím proč. V 18 hod byla naprosto v pořádku a ve 21:30 byla mrtvá :(

Zkusila jsi pitvu? Nebo se zkus zeptat na: www.potkani-forum.keep.cz

17.8.2006 15:39

badulka napsal(a):

dej ho na pitvu. Nic jinýho nelze poradit.

17.8.2006 16:05

navel napsal(a):
dej ho na pitvu. Nic jinýho nelze poradit.

Když ona je už pohřbená

12.5.2007 11:47

badulka napsal(a):
Když ona je už pohřbená

tak ji vykopej.......ha ha,tak to nevím zkus ty stranky

12.5.2007 15:11

zviratkomilacek napsal(a):
tak ji vykopej.......ha ha,tak to nevím zkus ty stranky

s největší pravděpodobností to byla mrtvička :-(((( ....

26.5.2007 20:25

mikka napsal(a):
s největší pravděpodobností to byla mrtvička :-(((( ....

jo vykopej ho...a muzes mi ho po pitve poslat ja ho dam hadum...

26.5.2007 21:03

snakesmanic napsal(a):
jo vykopej ho...a muzes mi ho po pitve poslat ja ho dam hadum...

ježiš to bylo vtipný .... bože pubetrácii se nudí

qarrotter

28.6.2007 17:20
qarrotter

mikka napsal(a):
ježiš to bylo vtipný .... bože pubetrácii se nudí

nebo si kup novího to bude asi nejlepší

14.7.2007 11:59

qarrotter napsal(a):
nebo si kup novího to bude asi nejlepší

Ja bych se na neco podobnyhio chtela taky zeptat ,, Mela sem asi pul roku potkana a asi pred tejdnem mu tekla krev z jeho ¨přirození,, a pak asi hodinu na to umřel nevim co to bylo a nikdy se mi tohle nestalo.....

14.7.2007 14:26

kubeska napsal(a):
Ja bych se na neco podobnyhio chtela taky zeptat ,, Mela sem asi pul roku potkana a asi pred tejdnem mu tekla krev z jeho ¨přirození,, a pak asi hodinu na to umřel nevim co to bylo a nikdy se mi tohle nestalo.....

odpověd by jsi dostala jen , kdyby jsi potkana odnesla na pitvu...takhle ti nikdo nedápřesnou odpověd, mohlo to být od otravy až po uraz cokoliv..

qarrotter

12.8.2007 18:22
qarrotter

mikka napsal(a):
odpověd by jsi dostala jen , kdyby jsi potkana odnesla na pitvu...takhle ti nikdo nedápřesnou odpověd, mohlo to být od otravy až po uraz cokoliv..

tomu potkanoj tekla krev z přirození protoźe si ho mo dloho honil a pak dostal infark

14.8.2007 14:16

qarrotter napsal(a):
tomu potkanoj tekla krev z přirození protoźe si ho mo dloho honil a pak dostal infark

garotterovi: hele, nic proti teraristum, taky chovám plazy,ale tohle je diskuze o něčem trošku jiným,takže pokud si připadáš hrozně vtipnej,dávej si příspěvky podobného rázu někam jinam a neobtěžuj tady s tím lidi, kteří chovají hlodavce i za jiným účelem,než jako krmení.protože konkrétně tady není na tvých příspěvcích vůbecnic vtipnýho,naopak ze sebe děláš ubožáka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík