sanny
napsal(a):
jurasek:máš nejakou stránku?mám velky zájem o samičku peruance-mam urcitou predstavu a pokud mas hodne fotektak bych si mohla podle tvych fotek vybrat a potom bych mohla takove hledat...
Moc pěkný morčátka sou to fešáci!!! Tohle je můj Samík je s PP ale není registrovaný mám i další morčátka ale bez PP.
sanny
napsal(a):
jurasek:máš nejakou stránku?mám velky zájem o samičku peruance-mam urcitou predstavu a pokud mas hodne fotektak bych si mohla podle tvych fotek vybrat a potom bych mohla takove hledat...
nemám své stránky, peruánce mám ,ale chovám je pohromadě s jinými druhy takže čistokrevný nemám .Zkuste nějakou chovatelskou stanici.
jurasek
napsal(a):
nemám své stránky, peruánce mám ,ale chovám je pohromadě s jinými druhy takže čistokrevný nemám .Zkuste nějakou chovatelskou stanici.
toto je rozeta x merino
jurasek
napsal(a):
toto je rozeta x merino
a další jsou ,budou z nich takové chlupaté kuličky
sanny
napsal(a):
prosím o radu ohledne druhu tohoto morčátka děkuji...=) a pls pridejte nejake foto svych morcatek
Ahojky,jak se máte??co vaše morčiska??chci přidat fotečky mych morčatek... takže prva Ferdik
tessinkapussinka
napsal(a):
Ahojky,jak se máte??co vaše morčiska??chci přidat fotečky mych morčatek... takže prva Ferdik
a ted Nellinka
tessinkapussinka
napsal(a):
a ted Nellinka
moje krásná prdelka Ketinka...zemřela minulý měsíc ve 4 letech na neznámou nemoc :-(....viz..nemoderka-morčeti je zle
jurasek
napsal(a):
Ahojky chudáček já zkusím udělat fotky mrnousů narodili se mi anglo-američani .
takže moc nepovedené fotečky uděláme lepší americký x anglický crested
jurasek
napsal(a):
takže moc nepovedené fotečky uděláme lepší americký x anglický crested
něco do bíla
jurasek
napsal(a):
a co do červena
asi to je lila s bílou,omluvte kvalitu
sanny
napsal(a):
prosím o radu ohledne druhu tohoto morčátka děkuji...=) a pls pridejte nejake foto svych morcatek
Taky přispěju nějakou fotečkou - tohle jsou naše morčátka...
zuzina
napsal(a):
Taky přispěju nějakou fotečkou - tohle jsou naše morčátka...
... a ještě jedna fotka
sanny
napsal(a):
Posílám Matesa.... i když sanny ho už zná...
sanny
napsal(a):
tady jsou moje "příšerky" na pastvě
efika
napsal(a):
tady jsou moje "příšerky" na pastvě
To je můj nejstarší mazílek a jmenuje se Nokie
sanny
napsal(a):
Moje dvě coronetky
sanny
napsal(a):
A ještě můj peruánec...
baiwen
napsal(a):
A ještě můj peruánec...
Taky vkládám foto jednoho morčátka akorád se nemůže nadechnout.
sněhurka

baiwen
napsal(a):
A ještě můj peruánec...
CHS Dreamworld,chov peruánců
Prodej!!!
sněhurka

sněhurka
napsal(a):
CHS Dreamworld,chov peruánců
Prodej!!!
ještě další
sněhurka

sněhurka
napsal(a):
ještě další
A ještě,zbytek na našich stránkách http://dreamworld.webz.cz/
sněhurka
napsal(a):
A ještě,zbytek na našich stránkách http://dreamworld.webz.cz/
to sou moji miláčci
klafus
napsal(a):
a ještě..
A nevíte někdo co je zač náš mazel? dostali jsme ho od chovatele ale nic nám o něm neřekl.Jinak je dost velikej, má přes půl kila.
dex
napsal(a):
A nevíte někdo co je zač náš mazel? dostali jsme ho od chovatele ale nic nám o něm neřekl.Jinak je dost velikej, má přes půl kila.
Je to peruánec nebo angora. Stačí zkontrolovat rozety(vírky). Když má dvě vedle sebe na zadečku a nikde jinde,tak je to standard peruánec,když k nim má ještě někde 2 vírky,tak je to peruánec,ale nestandard a,když,už má více vírků,různě po těla,tak je to angora
laky
napsal(a):
Je to peruánec nebo angora. Stačí zkontrolovat rozety(vírky). Když má dvě vedle sebe na zadečku a nikde jinde,tak je to standard peruánec,když k nim má ještě někde 2 vírky,tak je to peruánec,ale nestandard a,když,už má více vírků,různě po těla,tak je to angora
Díky moc za odpovědi, jdeme počítat vírky
sanny
napsal(a):
Můj hladkosrstej Kvído - čistokrevnej kříženeček.
dejna
napsal(a):
Můj hladkosrstej Kvído - čistokrevnej kříženeček.
Přidávám svoje miláčky..
terka
napsal(a):
A ještě jednou..
Moje morčice Retardice Myslela jsem ze to je kluk tak sem ji rikala šmudla a pak porad pískala kdyz sem okolo prosla tak sem ji rekla retarda pozdeji sme hlídali sousedum morce a zanedlouho sme meli dve malinkaty morčátka docela lituju toho ze jsem je dala pryc