- co vy na to?
- nejsem ani prodejce, ani výrobce!
- ale sám jsem si po ověření objednal!
Ahoj Bedo, ten termostat mám, přímo z Číny přes ebay, zkoušel jsem ho jen mimo líheň u zdroje a funguje, mám ho jako náhradní do rezervy. Uvidím, jestli vylíhnu v jedné líhni MakroIQ 52 ks - spokojenost a téměř 100% líhnivost., nebo naložím do druhé a tam ho vyzkouším. At se Vám daří. JH.
- pokud si kliknete nad můj obrázek na to chov - otevře se vám /Moje i Fauna/ a tam,
najdete na mě E-mail a pokud mně napíšete - pošlu, vám odkaz.
Počítejte také s poštovním.
Ještě vám přihodím =
Béda.
rumbaba
napsal(a):
Dobrý den npište sem stránku na které jste objednával tu líhen líbí se mi ten teplo-vlhkoměr za 140 Kč děkuji moc.
Pokud máte zájem o ten vlhkoměr s teploměrem /140 Kč/ nebo ten termostat /600Kč/ tak vám to do kocne února zajistím.Napište na:lomaza@.cz Poštovné na dobírku 100Kč.
Toník 11

XXX.XXX.8.122
Loni jsem koupil dva tyto termostaty přes známého na alibabě za 700 i s poštovným.a líhnul jsem 3x a spokojenost, letos už má dvě várky vylíhnuté a zatím bez problému.Jenom je potřeba nakalibrovat podle rtuťového teploměru, z výroby není zkalibrován.
Toník 11
napsal(a):
Loni jsem koupil dva tyto termostaty přes známého na alibabě za 700 i s poštovným.a líhnul jsem 3x a spokojenost, letos už má dvě várky vylíhnuté a zatím bez problému.Jenom je potřeba nakalibrovat podle rtuťového teploměru, z výroby není zkalibrován.
Nejenom že není nakalibrován, ale je celý továrně dalo by se říci nějak nastavený.Toto nastavení není však vhodné pro líhnutí.Proto ho každému zájemci nastavím na líhnutí jak si řekne a přiložím Český návod.Pak si to umí přenastavovat sám a potom vše funfuje jak má.Rychle reaguje a drží nastavené teploty.
chov.
napsal(a):
- co vy na to?
- nejsem ani prodejce, ani výrobce!
- ale sám jsem si po ověření objednal!
- tak včera mně přivezl prodejce tu líheň na 24 vajíček /je z Brat. ale jezdí často do Čech/.
Ačkoliv mám zkušenosti s líhněma, tak jsem byl mile překvapen a je opravdu moc pěkná!
Nejvíce mě překvapilo, že stačí pohyb zásobníku sem a tam asi 3 cm! Vajíčka jsou volně položena a zkušebně jsem si je popsal a pootočí se asi o půl obrátky sem a tam a to asi za 3 hodiny!
Zjistil jsem, že vloni v nich velice úspěšně líhlo asi 50 chovatelú!
Takže to zřejmě stačí?!
Ze své zkušenosti mám z dob, kdy jsem měl ještě žárovkovou líheň - obracel jsem vajíčka nejméně 4 denně přes špičku, pak jsem zkusil jednou za den pootevřít víko, strčit tam ruku a zamlet vejci a líhnivost stejná!
Musím ještě napsat, že cena, kterou jsem zde uváděl byla zaváděcí a došlo k nepatrným úpravám, ale zjistil jsem rovněž, že cena za kterou prodávají naši prodejci u nás je daleko jinde!
Jo výrobce je firma JANOEL - je to tedy Čína, ale co dnes není Čína? /Nehledě k tomu, že si dnes naše znalosti a úsudek o Číně musíme poněkud poopravit! I servis, jak jsem zjistil, byl bez problému!
Berte to pouze jako informaci - nemám na tom jiný zájem! I ten prodejce je spíše chovatel a jeho povolání je úplně jiné - pouze byl šikovný!
B.
Chlapi a dámo, pokud mohu poradit, lepší by bylo pokud založíte specializovanou ZO, to stanovy připouští a budete mít vystaráno.Potřebujete ale tak jako tak min.10 členů.Budete potom spadat pod Okres kde bude vaše sídlo a chovatelé mohou být odkudkoliv.
Snad jsem zde nanapsal nic proti stanovám.
Zdravím diskutujúcich. V prípade záujmu o hore prezentované výrobky ma môžete kontaktovať na email kovalcikmako@gmail.com. Posielam to z českej pošty, takže poplatky nie sú vysoké. K liahniam poskytujem automaticky teplomery/vlhkomery, ktoré sú na obrázku.
Ďakujem pánovi Bedovi za prezentáciu.