Je to pod Budapešťou kúsok od letiska.
Burza je 2. Nedeľu v mesiaci.
SZEMÉLYBELÉPŐ: 400, - FT
SZEMÉLYGÉPKOCSI vezetővel: 1, 400, - FT
KISTEHERGÉPKOCSI vezetővel: 1, 800 FT
KISBUSZ vezetővel: 1, 800 FT
SZEMÉLYGÉPKOCSI + UTÁNFUTÓ 1, 800, - FT
TEHERGÉPKOCSI, BUSZ vezetővel: 3, 400, - FT
Börze időpontok 2015. évben:
március 08.
április 12.
május 10.
augusztus 9.
szeptember 13.
október 11.
absolo

XXX.XXX.196.62
Bol som v monori, nikdy viac blato humus cigani, v nitre na burze je kultura.
Jj, je to tam divočina, ale mám za to že je velká šance, že z tama přitáhnu vždy nepříbuznou krev...každopádně obchody probíhají za svitu čelovek i v 1-2 ráno...takže čelovku sebou a chce to tam být po půlnoci a vůbec nejít spát
V Nitře na burze je sice kultura, ale drubeže je v Monoru asi 30x víc
jinak koupíte tam úplně vše od štěňat a koťat až po kozu, ale taky budky, krmítka a vše jako na našich burzách..akorát je to vše bez ladu a skladu, prodejci se řadí tak jak přijíždějí a prodává se přímo z aut...narazíta tam třeba na prodejce, kteří mají k tažnému na autě za nohu přivázaných 30 kohoutů a podobné u nás nezvyklé výjevy
každopádně zajímavá zkušenost.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, nebyl jste teď někdo na této burze? Byla minulý týden, chtěla jsem se se tam jet v září podívat, ale nevím, zda je možno kvůli emigrantům a tím pádem zvýšeným kontrolám na hranicích něco dovézt..., protože mám strach, že nás budou kontrolovat. Chtěla bych dovézt nepříbuzného kohouta... Díky.
Tu su galerie zo vsetkych burz
http://t-cochin.gportal.hu/gindex.php?pg=28062827.
percheron
napsal(a):
Tu su galerie zo vsetkych burz
http://t-cochin.gportal.hu/gindex.php?pg=28062827.
Vďaka
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravým,
Bol som na augustovej burze v Monori. Nevidel som cestou žiadnych utečencov. Atmosféra dobrá. Bolo veľa holubov, krásne hodvábničky, holanďanky. Veľa okrasných kačíc: Kajuga, mandarýnska (50eu/pár) atď. Nádherné cemanky predával p. Burst. Dokonca predával tam jeden pán španielky (kohút ročný cca.45 eu, mal aj sliepky) orpingtonky, brahmanky, kočinky veľké, paduánky, bojovnice malajské, indické, vlašky, šabotky, perličky - lacnejšie predávali ako na burze v NR, vyandotky, plymutky pásikavé aj biele, araukany, maransky. Ak neprší, je tam fajn. Predávali tam napr. o polovicu lacnejšie napájačky, ako u nás.
Zdravím, díky za info, takže Vás tedy nikde nikdo nekontroloval? Průjezd hranicemi v pohodě, my totiž pojedeme téměř 500km, jedna cesta, tak abych nejela zbytečně. To jste mě potěšil, mohu se prosím ješťe optat, v kolik hodin jste tam byl? Doopravdy se tam musí o půlnoci s baterkama? Díky.
haka68
napsal(a):
Zdravím, díky za info, takže Vás tedy nikde nikdo nekontroloval? Průjezd hranicemi v pohodě, my totiž pojedeme téměř 500km, jedna cesta, tak abych nejela zbytečně. To jste mě potěšil, mohu se prosím ješťe optat, v kolik hodin jste tam byl? Doopravdy se tam musí o půlnoci s baterkama? Díky.
Normálni návštevníci prichádzajú okolo 7:00 hod. burza končí napoludnie/popoludní...
Prvé foto z poslednej burzy dokumentuje; Kedy prichádzajú predajcovia na autách, aby našli svoj voľný flek na viditeľnom, lukratívnom mieste. Lúka je veľká má rezervy. Za dažďa sa do Monoru nechodí...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Aj septembrová burza v meste Monor bola veľmi dobrá. Boli tam predávajúci z Rumunska, Chorvátska, Slovenska a dokonca počul som po taliansky hovoriacich...
O 2 mesiace 12.3.2017 je prvá burza v Monore (ak ju neprekazí vtáčia chrípka).
BigJ

XXX.XXX.148.90
Dobrej, mám prosbu dotaz, chtěl bych se podívat do Maďarska do Monoru na burzu, chtěl bych začít chov a sháním evropské ptáky - stehlíky, hýly apod. Prý se tam dají sehnat lépe než u nás. Máte někdo informace? Děkuji Jirka.
Vtactvu sa síce moc nerozumiem, ale dá sa tam zohnať skoro všetko. Otázka je kvalita a dzravie zvierat. Najbližšie bude 13.8.2017.
BigJ

XXX.XXX.148.90
Dík za info !
BigJ
napsal(a):
Dobrej, mám prosbu dotaz, chtěl bych se podívat do Maďarska do Monoru na burzu, chtěl bych začít chov a sháním evropské ptáky - stehlíky, hýly apod. Prý se tam dají sehnat lépe než u nás. Máte někdo informace? Děkuji Jirka.
Párkrát jsem je tam viděl a i větší evropské ptáky, ale hlavní problém jsou doklady ty většina ptáků nemá.
BigJ

XXX.XXX.148.90
Děkuji za informaci, s papírama je u nás problém..