Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosím o názor skúsenejších chovateľov IB na túto divosfarbenú kačenu. Držanie tela ani chôdzu nemá typicky bežeckú, lietať našťastie nevie. Je to čistá bežkyňa alebo sa len tak tvári .
Mne pripomína skôr divú kačicu. Môže mať pomiešanú krv s divou kačkou ?
No a tie tmavohnedé, viete si tipnuť s čím sú skrížené ? Ďakujem za ohodnotenie.
Chovatelka IB nejsem, ale ráda bych byla. Ta hnědá kačenka moc jako běžec nevypadá, ale asi jí to nevadí. Všechny jsou pěkné, určitě z nich máte radost a to je důležité.
Je chov IB náročný? Stačily by mě tak 3, pro oživení zahrady. Mám jen jen slepičky.
Omluvám se, že jsem nám sem vlezla, ale neodolala jsem

Ak sa viete postarať o sliepky, tak zvládnete aj bežcov. Tiež som začínala s tromi, ale stále som patrala na nete po srnčích strakatých, takže teraz je moja radosť dokonalá a záhradu mi oživujú šiesti

Zaklad je pšenica, trocha miešanice akú pripravujete sliepkam. Ako maškrta malé kusky mäska. Mojim dávam občas aj mačacie granule, naučili sa ich kradnúť v lete mačkám. Ukradnuté im však chutili oveľa viac, vždy ostali po nich prazdne misky Krmenie granulami pre kačky je dosť nákladné, ale trocha granuliek pre spestrenie, pred znáškou a počas znášky má svoje opodstatnenie, no nie je nevyhnutné.
To opravdu vypadá jednoduše. U nás se mají zvířátka dobře a kačenky by se měly taky. Problém je spíš v tom, abych u nich nestrávila všechen čas. Když slepice nekrmím, nebo jim neuklízím tak je aspoň pozoruji a to pak doma musím poslouchat, jak to, že jsem tam tak dlouho, když přece s nimi není skoro žádná práce. Ale je to na dobré cestě, zatím jsou jiné důležitější věci na práci.
Děkuji za rady a už se těším, že i u nás na zahradě budou běhat a spokojeně si povídat