krepelka111

XXX.XXX.47.40
Dnes mi kachna pižmová snesla 1 vejce, ale nedopatřením mi kačer pekingský vtrhl do jejího výběhu a několikrát ji pojmul. Myslíte si, že ostatní vajíčka budou jen po něm (mulard) a nebo jen pár vajíček ? Děkuji za rychlou odpověď
krepelka111

XXX.XXX.47.40
A ostatní od plemenného kačera ?
krepelka111

XXX.XXX.47.40
Tím tedy mám chápat že z jednoho oplodnění ještě 7 dní budou vajíčka ? A za jak dlouho po pojmutí začíná kachna pižmová snášet :) Pekingský kač... ji včera pojmul na jezírku a dnes snesla vejce, myslíte, že to je tak rychle :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tady píšete nedopatřením a v jiném tématu píšete, že jste je k nim pustil.Pak zase že chcete pár kříženců, tady zase že ne.Tak si laskavě rozmyslete co chcete.Pokud ji bude pojímat kačer jak pekinský tak pižmový, budete mít potomky cca 50 na 50.Záleží na tom, která spermie oplodní to které vejce.Kachna si podrží v těle spermie obou.
Zadavatelko, formulujete to tak, že bez pojímání kačerem by kachna vajíčka nesnášela. Kachna bude snášet vajíčka i když bude bez kačera, v tom případě budou ale neoplodněná.
Jak dlouho se z toho budou líhnout mulardi těžko říct. Pokud bude kachna od teď už jen s pižmákem, většina mladých bude nejspíš čistoktevných.
krepelka111

XXX.XXX.47.40
Děkuji za pochopitelnou odpověď. Měl jsem v tom do teď zmatek. A kačer pojíma kachny jednou denně, nebo je to individuální. Ještě jsem ho neviděl pojímat (toho pižmáka). Myslíte, že ho mám dát na přes noc pryč a ráno ho tam pustit, a pak uvidím, nebo ted při snášení by tam měl být neustále ? Děkuji.
krepelka111
napsal(a):
Děkuji za pochopitelnou odpověď. Měl jsem v tom do teď zmatek. A kačer pojíma kachny jednou denně, nebo je to individuální. Ještě jsem ho neviděl pojímat (toho pižmáka). Myslíte, že ho mám dát na přes noc pryč a ráno ho tam pustit, a pak uvidím, nebo ted při snášení by tam měl být neustále ? Děkuji.
Panebože co je na tom nepochopitelnýho? nechteje na pokoji a čekejte.
Sleduji celou ifaunu a zadavatel tu založi asi 3 diskuze a na každé píše něco jiného že tam pekingského kačera pustil a pak zase že to bylo nedopatředí a že by nechtěl mulardy a pak zase že by mu to až tak nevadilo že kdyby jich bylo pět tak dobrý. Jsem zvědavý co napíše příště zase si tu bude dělat srandu