Prosím poraďte mi začala mi snášet jedna z kachen.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2015 18:29
drivko2

XXX.XXX.47.40

Prosím poraďte mi, začala mi snášet jedna z kachen a nevím jestli ji mám vajíčka sbírat a měnit za podkladky, nebo jí je tam mám nechat. V nocí bývá kolem -2°C. Kachna hnízdí v 1. budce na obrázku.

16.2.2015 18:56
rumbaba

XXX.XXX.219.2

Á pozor pán krepelka111 v jiném podání.

16.2.2015 19:26
drivko2

XXX.XXX.47.40

Co prosím ? Sám jsem si všiml, že mi někdo zkopíroval fotografii ! Ale toto ! Nechte si laskavě ty komentáře.

20.2.2015 23:56
lampy

XXX.XXX.34.229

A jaka kachna? nech ji je tam pizma by je mela vysedet sama.

Ne-chovatel

21.2.2015 01:20
Ne-chovatel

XXX.XXX.57.5

Na tomhle serveru si vážně člověk připadá jako mezi debilama. On se ptal zda je problém s teplotou, ne zda je vysedí sama?! pokud na to odpovídáte, tak z textu vaší odpovědi to není patrné, zbytečný komentář!

P.S.
Nedavno jsem stejny problem řešil u hus. A stále nedořešil, pár lidí mimoděk zmínilo že nechává, ale nepopsali konkrétní podmínky. Zatím oddělávám, i když už jsem něco přehlédl a pár dnů mrzlo.

Asi to bude tvor od tvora, ale se mi zdá že ta husa o tom něco ví (a mnohem váce než já, navíc jí zajímají odlišné věci než bych očekával) a když se jí už zdají podmínky špatné tak zasáhne. Domnívám se že takhle dnes večer reagovala na příliš prudkou změnu teploty, byla celá vyděšená a spěchala se posadit na hnízdo (s podkladky). Ale celodenní nula ji nechala v klidu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík