Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2015 23:26
karji

XXX.XXX.13.119

Dobrý večer
Chtěla bych si pořídit líheň a proto se chci zeptat zkušenějších. Je lepší Brinsea nebo Rcom. Chtěla bych plně automatickou. Děkuji za rady Jitka.

25.2.2015 07:13
jo012810

XXX.XXX.49.191

Mám vlastní zkušenosti s malou Rcom KINGSURO20. Naprosto bezproblémové líhnutí, pokud nastavíte a postupujete podle návodu.

25.2.2015 08:43
bury

XXX.XXX.195.102

Musíte napsat jakej chcete model pak Vám může někdo poradit.

25.2.2015 11:31
karji

XXX.XXX.13.119

Brinsea octagon 40 Advance EX nebo Rcom 50.

28.3.2015 15:30
noname

XXX.XXX.64.7

Ja mam aj rcom aj brinseu a by som vam odporucil rcom.

28.3.2015 19:59
karji

XXX.XXX.13.209

Děkuji.

28.3.2015 22:12
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Letos jsem si koupila líheň RCOM max20, líhla jsem přesně podle návodu a ze škušebního líhnutí 13nasazených vajíček se mi vylíhlo 12kuřátek.Hodně ji doporučovali, tak jsem to riskla a vyplatilo se.Už jsem si objednala i RCOM max 50.Snad to bude to samé.Držím pěsti při výběru líhně.

9.4.2015 11:03
mirko

XXX.XXX.86.68

Aku liahen by ste poradili pre zaciatocnika?
dakujem.

9.4.2015 11:24
Martas1978

XXX.XXX.0.200

mirko napsal(a):
Aku liahen by ste poradili pre zaciatocnika?
dakujem.

Dobrý den, Já mám líhen na 7 vajíček, jelikož sem si to chtěl nejdřív vyzkoušet a nemohu si vůbec stěžovat myslím že pro nás co začínáme, není špatná
Brinsea Mini Advance.

9.4.2015 12:27
mirko

XXX.XXX.86.68

Vyzera super, je to plno automat, ale ta cena 265e na nejake tie pokusi, no neviem :-/.

9.4.2015 13:02
Martas1978

XXX.XXX.0.200

mirko napsal(a):
Vyzera super, je to plno automat, ale ta cena 265e na nejake tie pokusi, no neviem :-/.

Já jí koupil za 1000Kč Chce se to podívat do inzercí, jestli někdo neprodává starší

9.4.2015 13:13
mirko

XXX.XXX.86.68

Tak to super cena ;)

ja uz pozeram nieco s cini, v inzerci som nic nenasiel, na bazosi ked su niektore lacnejsie a mensie, tak je to aj tak len dovoz cina +200% cena

ked cosi kupim, napisem :).

9.4.2015 13:21
Martas1978

XXX.XXX.0.200

mirko napsal(a):
Tak to super cena ;)

ja uz pozeram nieco s cini, v inzerci som nic nenasiel, na bazosi ked su niektore lacnejsie a mensie, tak je to aj tak len dovoz cina +200% cena

ked cosi kupim, napisem :).

Ono už je ted docela pozdě, každý už prodal co chtěl a ted se líhne já jí koupil v Lednu a hned sem jí vyzkoušel a zatím mám úspěšnost 90%
Také záleží na kolik vajíček a jestli automat, jestli na něco narazím pošlu odkaz

9.4.2015 21:55
makusko11

XXX.XXX.32.165

Túto liaheň mám v ponuke aj ja. Predávam ju už tretí rok a musím povedať, že zatiaľ som s nimi nemal problém. Dokonca som ju používal aj na liahnutie malých exotických vtáčikov. Je ale mechanická, takže treba ručne v nej otáčať vajíčka. Ak máte záujem tak sa ozvite. Viem Vám ponúknuť ju. Mám ešte 18ks na predaj :D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.4.2015 08:03

makusko11 napsal(a):
Túto liaheň mám v ponuke aj ja. Predávam ju už tretí rok a musím povedať, že zatiaľ som s nimi nemal problém. Dokonca som ju používal aj na liahnutie malých exotických vtáčikov. Je ale mechanická, takže treba ručne v nej otáčať vajíčka. Ak máte záujem tak sa ozvite. Viem Vám ponúknuť ju. Mám ešte 18ks na predaj :D.

Dobrý den, jaká je cena líhně i s případnou dobírkou?Dík, Míra.

10.4.2015 11:10
makusko11

XXX.XXX.153.184

Dobrý deň

Predávam ju za 1200Kč. aj s poštovným na dobierku. K liahni dávam a to je aj v cenu malý digitálny teplomer/vlhkomer, keďže na kontrolu vlhkosti v tejto liahni nič nie je. To Vám štandartne nik nedá, a bez toho liahnuť bude skôr lotéria. Mám s tým osobnú skúsenosť. Ten digitálny teplomer vlhkomer položíte na vajcia a podľa nameranej hodnoty viete posúdiť koľko a kedy je potrebné doliať vodu.
Takže zhrniem. Liaheň + digitálny teplomer/vlhkomer za 1200Kč aj s poštovným na dobierku.

10.4.2015 11:18

makusko11 napsal(a):
Dobrý deň

Predávam ju za 1200Kč. aj s poštovným na dobierku. K liahni dávam a to je aj v cenu malý digitálny teplomer/vlhkomer, keďže na kontrolu vlhkosti v tejto liahni nič nie je. To Vám štandartne nik nedá, a bez toho liahnuť bude skôr lotéria. Mám s tým osobnú skúsenosť. Ten digitálny teplomer vlhkomer položíte na vajcia a podľa nameranej hodnoty viete posúdiť koľko a kedy je potrebné doliať vodu.
Takže zhrniem. Liaheň + digitálny teplomer/vlhkomer za 1200Kč aj s poštovným na dobierku.

Dobrý den, ještě dotaz jestli k líhni je i nějaký návod na obsluhu líhně atd. cena je perfektní, můžete zaslat líheň i do ČR na dobírku jelikož odhaduji že jste Slovák? když tak se spojte se mnou na můj e-mail : urbanskymira@seznam.cz, a hned se domluvíme, Míra.

10.4.2015 12:56

makusko11 napsal(a):
Dobrý deň

Můžete mi napsat nějaké vaše postřehy se zkušeností líhnutí kuřátek v této líhni? teplota, hlavně vlhkost, rosení vajec, otáčení vajec atd?Míra.

10.4.2015 14:59
horal

XXX.XXX.58.226

Chceteli levnou líheň tak bych doporučil CLEO. Je na 41 vajec s nakláněcím roštem, když ho vindáte vejde se tam přes 50 slepičích vajec, záleží na velikosti. Pak ale musíte otáčet ručně. Malých líhní je velké množství ale cena je vždy nekde 3 až 4 tisíce a je to na 12 - 24 vajec. Budeteli vybírat líheň CLEO 5 tak si hlavně přečtete čím je vybavena. V ceně kolem 1900 Kč by měl být nakláněcí rošt, termostat, digitální teploměr a vlhkoměr. Bez nakláněcího roštu je cena asi o dvě stovky nižší.

10.4.2015 19:23
bronda

XXX.XXX.98.84

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, ještě dotaz jestli k líhni je i nějaký návod na obsluhu líhně atd. cena je perfektní, můžete zaslat líheň i do ČR na dobírku jelikož odhaduji že jste Slovák? když tak se spojte se mnou na můj e-mail : urbanskymira@seznam.cz, a hned se domluvíme, Míra.

Kupoval jsem od pána líheň Janoel 24. Teprve budu zkoušet, ale spolupráce byla perfektní. Za 4 dny jsem měl líheň doma na Moravě na dobírku. Tohoto prodávajícího mi doporučil Béďa Autrata a jsem spokojen.

12.4.2015 18:44
noname

XXX.XXX.64.7

Ak nemate problem otacat aspon 2X denne vajicka a aspon raz denne prekontrolovat teplotu na teplomery tak by som vam odporucil akukolvek s ECO liahni ci uz od brinsei alebo od rcomu ak vsak casu nemate tak urcite automat a to uz zalezi na tom kolko mienite minut penazi.Kvalitne prevedenie stabilna teplota je zarukov uspesneho liahnutia osobne mam aj rcom aj brinseu a som velmi spokojny.

13.4.2015 08:04

makusko11 napsal(a):
Dobrý deň

Dobrý den. jen se chci zeptat, jestli před vylíhnutím mám vajíčka vyndat z držáku a položit je na sítku a nechat vyklubat?Míra.

13.4.2015 11:22
nezichov1

XXX.XXX.206.200

Dobrý den, určitě vajíčka v dolíhni vyndejte z držáků, mechanismus by měl jít vyndat z líhně. Vajíčka položte na rošt. Kuřátka se při líhnutí ve vajíčku "vrtí" a to se pomalu pohybuje po síťce

26.2.2019 12:41
TerFof

XXX.XXX.248.55

pajakrejcirikova napsal(a):
Letos jsem si koupila líheň RCOM max20, líhla jsem přesně podle návodu a ze škušebního líhnutí 13nasazených vajíček se mi vylíhlo 12kuřátek.Hodně ji doporučovali, tak jsem to riskla a vyplatilo se.Už jsem si objednala i RCOM max 50.Snad to bude to samé.Držím pěsti při výběru líhně.

Dobrý den,
můřu Vás poprosit o návod k Rcom max20?
Půjčili mi ji známí s tím, že hodnoty najdu na internetu, ale nepodařilo se zatím nic najít
Kéž bych měla takovou úspěšnost s líhnutím jako Vy!

Přidejte reakci

Přidat smajlík