Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2015 13:04
kingssnakes

XXX.XXX.6.2

Pošle někdo na meil jak vyrobit líheň a co k tomu je potřeba, nějaký nákres a jaký díly. Diky.

26.2.2015 08:07
asitakhle

XXX.XXX.18.191

Základem a mozkem každé líhně je termostat, ten vám mohu sehnat digitální s přesností 0,1°C a alarmem horní a dolní teploty a nastavit, přidám český návod na termostat a jeho zapojení, vše jen za 600Kč, k tomu digitální vlhkoměr s teploměrem za 140 Kč.
Několika lidem jsem to již zaslal a jsou spokojeni.

Jinak musíte tady upřesnit jakou líheň si představujete, na kolik vajec a jestli automatické obracení nebo ruční, jestli s ventilátorem nebo bez atd.
Mohu poslat návod na výrobu z lednice nebo mrazáčku, na kterou sám líhnu.
Pokud máte zájem napište na: lomaza@atlas.cz

20.1.2016 12:00
Roman Krejčí

XXX.XXX.247.13

Dobrý den, rád bych si postavil líheň z lednice a využil k tomu Vaše zkušenosti, doporučení a hlavně termostat,...

Můžete mi popsat úpravy lednice.
Jedná se o lednici bez mrazáku, asi 120 cm vysoká.
Bude to na ruční otáčení, aby se tam vešlo co nejvíce vajec. Počítám tak 300-350 ks slepičích vajec.

Posílal jsem Vám dotaz, jaká je doba dodání dig.teploměru s vlhkoměrem. Upravuji jednu starou líheň. Objednal bych 2 ks.

Děkuji za informaci.

R.K.

mb

29.2.2016 13:38
mb

XXX.XXX.48.100

Prerobená liaheñ aby som ju mal v dome.

mb

29.2.2016 13:47
mb

XXX.XXX.48.100

Myslim že šlape dobre dnes sa už presne na deñ liahnú.

29.2.2016 14:09
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím. já momentálně testuji na třech vejcích jednoduše upravenou sušičku na ovoce, místo sít jsem odřízl kruh z 50 litrové silonové konve, po obvodu vyvrtal 5 dírek pro šroubky, na kterých leží koupená drátěná mřížka na koláč, přiklopil víkem, a otvorem ve víku které slouží jako odvod vlhkosti při sušení prostrčil k vejcím čidlo termostatu.pokud se to povede, vymyslím ještě naklápění.topné těleso a ventilátor je součástí sušičky, výkon tělesa 160w.po vylíhnutí kuřat bude opět sloužit jako sušička. ,

29.2.2016 16:36
jony

XXX.XXX.229.99

2mazutak napsal(a):
Zdravím. já momentálně testuji na třech vejcích jednoduše upravenou sušičku na ovoce, místo sít jsem odřízl kruh z 50 litrové silonové konve, po obvodu vyvrtal 5 dírek pro šroubky, na kterých leží koupená drátěná mřížka na koláč, přiklopil víkem, a otvorem ve víku které slouží jako odvod vlhkosti při sušení prostrčil k vejcím čidlo termostatu.pokud se to povede, vymyslím ještě naklápění.topné těleso a ventilátor je součástí sušičky, výkon tělesa 160w.po vylíhnutí kuřat bude opět sloužit jako sušička. ,

Zdravím a máte foto? smajlík

1.3.2016 08:29
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Povedlo se, tak ještě jiný pohled.

Přidejte reakci

Přidat smajlík