aha to se omlouvam to me rovnou nenapadlo A kdyz se rovnou slusne zeptam, jestli byste mi nejake vajicka neprodal? Jen se ptam, jsem ze zlinskeho kraje a moc lidi co by je tady chovalo neni nebo jsem vubec na nikoho nenarazil.Uz mam zkusenosti s perlicky a bazanty.Kdyztak tady je muj email kliosek@seznam.cz a kdyz byste mel zajem na mou nabidku napiste mi, a rad bych se domluvil.Dekuji.
maxichov
napsal(a):
Právě od těch co mají chovné páry, třeba já
Aha to se omlouvam to me rovnou nenapadlo
A kdyz se rovnou slusne zeptam, jestli byste mi nejake vajicka neprodal? Jen se ptam, jsem ze zlinskeho kraje a moc lidi co by je tady chovalo neni nebo jsem vubec na nikoho nenarazil.Uz mam zkusenosti s perlicky a bazanty.Kdyztak tady je muj email kliosek@seznam.cz a kdyz byste mel zajem na mou nabidku napiste mi, a rad bych se domluvil.Dekuji.
kliosek
napsal(a):
Tohle jsem zkousel ale nepochodil sem.A pobliz se zadny takovy chov nevyskytuje
Aha to zas po mně minuli rok chtěli myslivci at jim 200 vajec vylihnu, o to by nebylo ja bych jim to aj vylíhl, ale kdyš myslivci začnou střílet v obytné zoně kde na člověka padají broky a to doslova a když je nekolikrát upozorní v dobré vůli tak mají synci smůlu.