Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2015 18:54
gnidka

XXX.XXX.192.18

Prosím jaké máte zkušenosti s topnou deskou ?Koupila jsem s termostatem topnou desku a po týdnu fungování mi přestala hřát a ke vší smůle mám i vyhozené papíry abych mohla reklamovat.Koupila jsem tuto http://www.lihne.cz/75-wp-60r.html poradí mi někdo jakou sehnat?Díky za všechny rady

22.3.2015 19:19
percheron

XXX.XXX.131.87

Mam doma 3 kusy a uplna spokojnost. jednu som prvy krat pouzil minuly rok a dve nove tento rok. super vecicka.

22.3.2015 19:24
gnidka

XXX.XXX.192.18

A mohlo se tomu něco stát když běžela na plný výkon to je na regulátpru 7mička celý týden?Nemohlo se tam něco spálit ?

22.3.2015 19:54
peter z bratislavy

XXX.XXX.240.152

Ja mám s nimi len dobre skúsenosti. mám ich 8 kusov roznych velkosti, ale bez termostatu. Funguju uz 2 roky bez problemov. Kupoval som ich u p. Veseleho z Lihne.cz
Navrch dávam ochranný karton, aby kurence plastový povrch neznečiťovali.

22.3.2015 21:14
začátek

XXX.XXX.173.101

gnidka napsal(a):
Prosím jaké máte zkušenosti s topnou deskou ?Koupila jsem s termostatem topnou desku a po týdnu fungování mi přestala hřát a ke vší smůle mám i vyhozené papíry abych mohla reklamovat.Koupila jsem tuto http://www.lihne.cz/75-wp-60r.html poradí mi někdo jakou sehnat?Díky za všechny rady

Dobrý večer, zavolejte tam a určitě se domluvíte, budou vás mít v počítači.Taky jsem měl poruchu na tom regulátoru a po telefoní domluvě to bylo vyřešeno raz dva.Jinak moje deska lze používat i bez regulátoru tak kuřátkům zima nebyla.

3.4.2015 18:06
jack256

XXX.XXX.37.22

Hodí se tyto výhřevné desky i na odchov křepelek od 1 dne věku + svícení žárovkou nebo je lepší mít odchovnu vytápěnou celou a teplotu řízenou pomocí termostatu? Do jakého věku křepelek se tyto desky nechají použít?

15.4.2015 15:14
lostris

XXX.XXX.191.77

Ahoj poradil by mi prosím někdo s nastavením výšky topné desky? Desku mám nově kupenou a nemám s ní skušenost (doteď jsem ohřívala žárovkami) zkušebně jsem ji zapnula a vyhřívací strana mi na dotek připadá dost horká, tak nevím jestli se kontaktem kuře nemůže zranit. Na jakou výšku pro kuřata nastavujete od prvního dne a kolik a jak často, odhadem, zvyšujete? Za radu předem děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík