Kacka nesie vajcia 1krat -

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2015 18:30
JohnCenaWWE

XXX.XXX.109.193

Ahojte moja kacka dnes som nasiel 3 vajcia dala 1krat, vsimol som si ze chodi znasat vedla budy kde spia s kacerom, nad nimi su sliepky, dava ich do miesta kde pred pol rokom v lete davali sliepky vajicka, je to vedla budy mam tam take bednicky so senom ktore su zakryte takou malou strechou, nasiel som zatial 3 vajcia, kolko ich da?a kedy zacne sediet ?kacka nema este ani rok mam tie vajcia necham tam je to vonka a rano byva este zima, ale ich mam vziat dnu niekde do tepla?diki za kazdu radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.3.2015 19:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

JohnCenaWWE napsal(a):
Ahojte moja kacka dnes som nasiel 3 vajcia dala 1krat, vsimol som si ze chodi znasat vedla budy kde spia s kacerom, nad nimi su sliepky, dava ich do miesta kde pred pol rokom v lete davali sliepky vajicka, je to vedla budy mam tam take bednicky so senom ktore su zakryte takou malou strechou, nasiel som zatial 3 vajcia, kolko ich da?a kedy zacne sediet ?kacka nema este ani rok mam tie vajcia necham tam je to vonka a rano byva este zima, ale ich mam vziat dnu niekde do tepla?diki za kazdu radu.

To dost záleží na tom, jakou máte kačku. Jiné kachny než je pižmovka pud sezení zachovaný nemají a sedí málokdy.

25.3.2015 08:52
JohnCenaWWE

XXX.XXX.109.193

Inak daju sa jest kacacie vajcia.

25.3.2015 20:28
josef.juzanin

XXX.XXX.39.46

JohnCenaWWE napsal(a):
Inak daju sa jest kacacie vajcia.

Proč by se nedaly? je to přece vejce

25.3.2015 21:13
JohnCenaWWE

XXX.XXX.109.193

Pocul som ze nie ujo google vravi ze hrozi salmonela, ze aj pri uvareni sa neznicia vsetki chorob.zarodky ci co.

26.3.2015 19:48
josef.juzanin

XXX.XXX.39.46

Salmonelu můžeš chytit i ze slepičích, např běžci jsou na vejce šlechtění.

Přidejte reakci

Přidat smajlík