Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2015 11:38
anky33

XXX.XXX.250.252

Koupily jsme červencového kohoutka, ale zatím se jako kohout nechová. Máme ho 14 dní a ještě jsem ho neslyšela kokrhat. Předtím byl mezi více kohouty "šikanován", tak není moc dominantní... Myslíte že se to časem spraví?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2015 12:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

anky33 napsal(a):
Koupily jsme červencového kohoutka, ale zatím se jako kohout nechová. Máme ho 14 dní a ještě jsem ho neslyšela kokrhat. Předtím byl mezi více kohouty "šikanován", tak není moc dominantní... Myslíte že se to časem spraví?

Před nedávnem jsem dovezl taky nového kohouta a ze začátku byl taky trochu zaražený ale je pravda, že za týden si udělal mezi slepicemi pořádek a kokrhá ostošest,14 dní už je celkem dlouho, ale dejte mu čas, co je to za plemeno ten kohout?Míra.

9.4.2015 16:06
padu

XXX.XXX.71.118

Dejte mu čas mě to trvalo i měsíc a to dostával dobrou stravu a byl pořád vyplašený a bojácný a stranil se hejnu a schovával.pak taky nechtěl pojímat vždy přeletěl přes slepici a spíš po ní agresivně vyjel ale na zimu je to stmelilo a na jaře se už choval uplně jinak.

10.4.2015 18:54
anky33

XXX.XXX.250.252

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Před nedávnem jsem dovezl taky nového kohouta a ze začátku byl taky trochu zaražený ale je pravda, že za týden si udělal mezi slepicemi pořádek a kokrhá ostošest,14 dní už je celkem dlouho, ale dejte mu čas, co je to za plemeno ten kohout?Míra.

Je to araukan.

Přidejte reakci

Přidat smajlík