Rikal jsem si ze si svezim krev mnou chovanych ZW bilych a koupim si nasadova vajicka a jeste jine barvy pro mou pritelkyni a to ZW modrozlate, bilozlate, zihane, modre a trojbarevne, tak jsem kontaktoval pana Mandu vse probihalo bez problemu koupil jsem teda 80 nasadovych vajicek po 20 korun stim ze mi ciste vymneni cistych bylo 55 kusu a vylihlo se mi 25 kuratek ale nastal problem jak se zacly lihnout bylo mezi nema i 5 s listovym hrebenem tak se ptam jak je mozne ze se tam obevil listovy hreben ale neral jsem to v potaz poslal mi na vymnenu tech 55 novych vajicek s toho bylo jen 18 dobrych tak nevim co se deje pan na sms ani nereaguje hlavne ze se vyclouba jaky nema chov ale prodava nasadovky krizencu a jeste za tak nehoraznou sumu kdybych to vedel penize si raci odlozim a zajedu si koupit slepicky za hranice, od toho pana ruce pryc staci mi uz jen jak ma 5 kohoutu bylich spolecne s 25 slepickama a rika ze je to cista plemenitba raci si ostatni na nej dejte pozor nez se take napalite za mne
mrkvička

XXX.XXX.219.2
Dobrý den na v unoru jsem si objednal od pana mandy 30 vajec bílé kolumbie, žluté kolumbie, černé. dal mi 10 vajec navíc černých. dal jsem do líhně za 8 dní prosvítíl a líhen mi zustala skoro prázdná ze 40 kousklů tam bylo 27neoplodněných a ilíhlo se 13 kuřat.7černých 2 bílé kolumbie a 4žluté kolumbie. Ted jim je asi 9 týdnu jsou opeřené. Listové hřebeny nemá žádné ale žlutá kolumbie mám 3 kohouty a 1 slepičku jeden kohoutek má křivé prsty druhý má po celém těle bílá peříčka. Slepička a kohoutek vypqadá dobře. Bílé kolumbie sou pěké ale do chovu si je dávat nebudu koupím asi někde rouvnou kmen a černé jsou když už nemá bílá peříčka tak má černé nohy a jedna slepička má krasné nohy ale má po celém těle bílá peříčka tak jako ostatní kuřata. Lituji že jsem kdy něco kupoval měl jsem si koupid radši jednotlivě a dát víc za poštovný a mít karásná standardní kuřata. V inzerci píše rodiče 93 až 96 no kde by to vzali. Jeden chovatel od nás mi říkal že u něj byl a že odněj vzal sšechen takzvaný odpad. Za mě taky škoda peněz.
mrkvička
napsal(a):
Dobrý den na v unoru jsem si objednal od pana mandy 30 vajec bílé kolumbie, žluté kolumbie, černé. dal mi 10 vajec navíc černých. dal jsem do líhně za 8 dní prosvítíl a líhen mi zustala skoro prázdná ze 40 kousklů tam bylo 27neoplodněných a ilíhlo se 13 kuřat.7černých 2 bílé kolumbie a 4žluté kolumbie. Ted jim je asi 9 týdnu jsou opeřené. Listové hřebeny nemá žádné ale žlutá kolumbie mám 3 kohouty a 1 slepičku jeden kohoutek má křivé prsty druhý má po celém těle bílá peříčka. Slepička a kohoutek vypqadá dobře. Bílé kolumbie sou pěké ale do chovu si je dávat nebudu koupím asi někde rouvnou kmen a černé jsou když už nemá bílá peříčka tak má černé nohy a jedna slepička má krasné nohy ale má po celém těle bílá peříčka tak jako ostatní kuřata. Lituji že jsem kdy něco kupoval měl jsem si koupid radši jednotlivě a dát víc za poštovný a mít karásná standardní kuřata. V inzerci píše rodiče 93 až 96 no kde by to vzali. Jeden chovatel od nás mi říkal že u něj byl a že odněj vzal sšechen takzvaný odpad. Za mě taky škoda peněz.
Presne tak je to mnozitel a mnozi akorat zmetky nic vic nic min kdyby jste chtel cerne vim o jednom chovately co ma kvalitni cerne a take o jednou kousek odemne kdo chova zlute kolumbie v perfektni kvalite sice nema ani jeden 21 razu ale zato maji kvalitu a co vic delaji ty barvy uz vic jak 10 a vic let.
mrkvička

XXX.XXX.219.2
Tak mi na ně napište kontakty na email: radekbrunclik01@seznam.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Http://www.ifauna.cz/drubez/inzerce/r/detail/2491925/araukan-nasadova-vejce/
Na tohoto vykuka pozor.Prodává vejce kříženců araukan, nic čistokrevného.
Loni se vylíhl samý brak,5 prstů, nebo chlupaté nohy, ocasy ap.
mrkvička
napsal(a):
Taky se přidám vzal sem na zkoušku 50vajec ztoho bylo oplozenych 30 a vylíhlo se mi 20kuřat a u porcelánovych hodně odpadu překříženy zobáky.Cisty vejce sem vymenil a z 20 ks 5 oplozeny a vylíhlí jedno kuře :-D, no nevím naco si ten pán hraje ale s chovatelsvím to nemám nic společnýho.A jěště mi říkal že to má všechno posháněný tady po republice takže určitě tam musí byt nejaká přibuzenska plemenitba, a na rok to bude jěště horší když si ty svoje zvířata koupí zpět :-D.
Chcem sa opytat ci este niekoho tento pan napalil a za aku cenu vam predal jedno vajicko dakujem ja som obiednal 50ks plus 25 ako ze zadarmo 1220 kc aj s cestou ta je 220kc inac dohoda bola 12 az 15kc za vajicko vyliahlo sa my 19ks.parada potom posle spravu ze vam vymeni ciste vajcia za nove ale musite spravyt obiednavku