Nasadova vajicka ! Pozor!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2015 14:10
havok

XXX.XXX.159.148

Rikal jsem si ze si svezim krev mnou chovanych ZW bilych a koupim si nasadova vajicka a jeste jine barvy pro mou pritelkyni a to ZW modrozlate, bilozlate, zihane, modre a trojbarevne, tak jsem kontaktoval pana Mandu vse probihalo bez problemu koupil jsem teda 80 nasadovych vajicek po 20 korun stim ze mi ciste vymneni cistych bylo 55 kusu a vylihlo se mi 25 kuratek ale nastal problem jak se zacly lihnout bylo mezi nema i 5 s listovym hrebenem tak se ptam jak je mozne ze se tam obevil listovy hreben ale neral jsem to v potaz poslal mi na vymnenu tech 55 novych vajicek s toho bylo jen 18 dobrych tak nevim co se deje pan na sms ani nereaguje hlavne ze se vyclouba jaky nema chov ale prodava nasadovky krizencu a jeste za tak nehoraznou sumu kdybych to vedel penize si raci odlozim a zajedu si koupit slepicky za hranice, od toho pana ruce pryc staci mi uz jen jak ma 5 kohoutu bylich spolecne s 25 slepickama a rika ze je to cista plemenitba raci si ostatni na nej dejte pozor nez se take napalite za mne

mrkvička

17.4.2015 17:09
mrkvička

XXX.XXX.219.2

Dobrý den na v unoru jsem si objednal od pana mandy 30 vajec bílé kolumbie, žluté kolumbie, černé. dal mi 10 vajec navíc černých. dal jsem do líhně za 8 dní prosvítíl a líhen mi zustala skoro prázdná ze 40 kousklů tam bylo 27neoplodněných a ilíhlo se 13 kuřat.7černých 2 bílé kolumbie a 4žluté kolumbie. Ted jim je asi 9 týdnu jsou opeřené. Listové hřebeny nemá žádné ale žlutá kolumbie mám 3 kohouty a 1 slepičku jeden kohoutek má křivé prsty druhý má po celém těle bílá peříčka. Slepička a kohoutek vypqadá dobře. Bílé kolumbie sou pěké ale do chovu si je dávat nebudu koupím asi někde rouvnou kmen a černé jsou když už nemá bílá peříčka tak má černé nohy a jedna slepička má krasné nohy ale má po celém těle bílá peříčka tak jako ostatní kuřata. Lituji že jsem kdy něco kupoval měl jsem si koupid radši jednotlivě a dát víc za poštovný a mít karásná standardní kuřata. V inzerci píše rodiče 93 až 96 no kde by to vzali. Jeden chovatel od nás mi říkal že u něj byl a že odněj vzal sšechen takzvaný odpad. Za mě taky škoda peněz.

17.4.2015 21:33
havok

XXX.XXX.159.148

mrkvička napsal(a):
Dobrý den na v unoru jsem si objednal od pana mandy 30 vajec bílé kolumbie, žluté kolumbie, černé. dal mi 10 vajec navíc černých. dal jsem do líhně za 8 dní prosvítíl a líhen mi zustala skoro prázdná ze 40 kousklů tam bylo 27neoplodněných a ilíhlo se 13 kuřat.7černých 2 bílé kolumbie a 4žluté kolumbie. Ted jim je asi 9 týdnu jsou opeřené. Listové hřebeny nemá žádné ale žlutá kolumbie mám 3 kohouty a 1 slepičku jeden kohoutek má křivé prsty druhý má po celém těle bílá peříčka. Slepička a kohoutek vypqadá dobře. Bílé kolumbie sou pěké ale do chovu si je dávat nebudu koupím asi někde rouvnou kmen a černé jsou když už nemá bílá peříčka tak má černé nohy a jedna slepička má krasné nohy ale má po celém těle bílá peříčka tak jako ostatní kuřata. Lituji že jsem kdy něco kupoval měl jsem si koupid radši jednotlivě a dát víc za poštovný a mít karásná standardní kuřata. V inzerci píše rodiče 93 až 96 no kde by to vzali. Jeden chovatel od nás mi říkal že u něj byl a že odněj vzal sšechen takzvaný odpad. Za mě taky škoda peněz.

Presne tak je to mnozitel a mnozi akorat zmetky nic vic nic min kdyby jste chtel cerne vim o jednom chovately co ma kvalitni cerne a take o jednou kousek odemne kdo chova zlute kolumbie v perfektni kvalite sice nema ani jeden 21 razu ale zato maji kvalitu a co vic delaji ty barvy uz vic jak 10 a vic let.

mrkvička

17.4.2015 22:16
mrkvička

XXX.XXX.219.2

Tak mi na ně napište kontakty na email: radekbrunclik01@seznam.cz.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2015 22:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Http://www.ifauna.cz/drubez/inzerce/r/detail/2491925/araukan-nasadova-vejce/

Na tohoto vykuka pozor.Prodává vejce kříženců araukan, nic čistokrevného.

Loni se vylíhl samý brak,5 prstů, nebo chlupaté nohy, ocasy ap.

19.4.2015 14:02
milošditrich

XXX.XXX.141.75

ahoj nevadi že jsem dal odkaz ke mě na profil na facebooku: Miloš Ditrich

19.4.2015 16:51
havok

XXX.XXX.159.148

milošditrich napsal(a):
ahoj nevadi že jsem dal odkaz ke mě na profil na facebooku: Miloš Ditrich

Nevadi hlavne jak se nenapali vic lidi a nenaleti.

19.4.2015 20:23
lkuki

XXX.XXX.151.27

mrkvička napsal(a):

Taky se přidám vzal sem na zkoušku 50vajec ztoho bylo oplozenych 30 a vylíhlo se mi 20kuřat a u porcelánovych hodně odpadu překříženy zobáky.Cisty vejce sem vymenil a z 20 ks 5 oplozeny a vylíhlí jedno kuře :-D, no nevím naco si ten pán hraje ale s chovatelsvím to nemám nic společnýho.A jěště mi říkal že to má všechno posháněný tady po republice takže určitě tam musí byt nejaká přibuzenska plemenitba, a na rok to bude jěště horší když si ty svoje zvířata koupí zpět :-D.

21.5.2015 18:59
kukura

XXX.XXX.234.28

Chcem sa opytat ci este niekoho tento pan napalil a za aku cenu vam predal jedno vajicko dakujem ja som obiednal 50ks plus 25 ako ze zadarmo 1220 kc aj s cestou ta je 220kc inac dohoda bola 12 az 15kc za vajicko vyliahlo sa my 19ks.parada potom posle spravu ze vam vymeni ciste vajcia za nove ale musite spravyt obiednavku

Přidejte reakci

Přidat smajlík