Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2015 21:05
kpazdzio

XXX.XXX.3.14

Dobrý den, potřebuji pradit, neco mi zřejmě krade vajíčka.to ze me zmizelo par slepicich me až tak nevadí ale mam husy kterým je rok.je jich,6, a během měsíce a půl snesla cca 12vajicek, někdy tři denně a pak třeba týden i vic nic.je to divne, nikde žádné stopy ani skorapky, slepic vajíčka jsem i viděl rano cca v 9a ve 12 uz tam nebyly.nevite co to muze byt kdyz to pravděpodobně bere i husí vajíčka.mam metrový plot ale občas je pod nim dírka v hodině ale nikde na poote neni srst a na lišku je to malé.kuna muze odjed vejce od husy?).

1.5.2015 21:08
tereza.128

XXX.XXX.32.96

Nám kradly vejce vrány a straky. Hlavně straky jsou drzé, vlezou i do chléva. Vejce naklovne, aby ho mohla chytit a odletí s ním.

2.5.2015 09:41
asperulo

XXX.XXX.249.32

Vejce se může naučit žrát i vlastní pes. Pokud ho máte na zahradě. Jsou tací, co je zbaští vejce i se skořápkou, pokud nesežere skořápku, může ji následně sezobat drůbež. Psi mají vajička moc rádi a většinou nerozlišují, že je to něco špatného. Když najdou zbytky krmení, tak si je také přivlastní.
O vránách a strakách co by zlodějkách vajec jsem také slyšela. Tak že asi ve volném dni pozorovat, kdo se kolem kurníku ochometá. Pes se dá pohlídat, straka už je horší...

3.5.2015 16:43
ropopi-an

XXX.XXX.228.194

Nedávno jsem se v zde také ptala co mohlo ukrást vejce sedící kachně.
Někdo mi odpověděl že by to mohl být potkan...
Každopádně jsem na to už přišla. Před 3 dny jsem viděla lasičku, potvoru!
Tak teď mě čeká boj. Lasičky prý loví myši i potkany a je pravda že už měsíc jsem neviděla jedinou myš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík