Kachně s oteklým jazykem ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2015 16:44
Lenka470

XXX.XXX.114.109

Doslechla se mi rada, že když se kachně vylíhne tak že mu pak nějak oteče jazyk nebo něco v krku a pak přestane žrát.Pak se to prý řeže aby z toho vytekl hnis nebo něco takového... a jak tomu zabránit aby jim to neoteklo ?

3.5.2015 19:24
kuri

XXX.XXX.146.45

Lenka470 napsal(a):
Doslechla se mi rada, že když se kachně vylíhne tak že mu pak nějak oteče jazyk nebo něco v krku a pak přestane žrát.Pak se to prý řeže aby z toho vytekl hnis nebo něco takového... a jak tomu zabránit aby jim to neoteklo ?

Http://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/805593/zabky-u-kachen-rez-foto.

5.5.2015 08:15
ančovička

XXX.XXX.222.190

Řezání žabek u kachnat a housat, to už je bohužel důsledek špatného krmení a hygieny...pořádně si přečtěte příspěvky, to už tady všechno bylo! a přečtěte si, pokud nemáte knihy, na ww..krmení kachen a vodní drůbeže, jinak budete řezat a je to uplně zbytečné, káčata potřebují v krmné dávce vitamíny a minerály, bílkoviny, když jim dáte, co potřebují, nikdy žabky nebudete mít! Chovám husy, kachny, pižmovky 20 let a nikdy se mi v chovu neobjevily! tak to zkuste také tak! dnes je krmení mládat jednodušší, můžete koupit krmnou kompletní směs pro kachny a máte jistotu, že budou zdravé! já jim ještě přidávám sekané kopřivy, čerstvé nebo si nasekané nasuším, jak jim chutnají! a po 14 dnech pomalu chodíme na sluníčko, postupně 1-2 hodinky, podle počasí..takže když budete dobře krmit a čistit krmítka, stále čistou vodu, suchou, teplou podestýlku, neljepší je sláma, tak vaše kačenky žabky mít nebudou..tak at se daří..

5.5.2015 15:17
Lenka470

XXX.XXX.114.109

Moc děkuji a může se jim dát i šrot ? brambory atd... ?

5.5.2015 15:37
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Četla jste odkaz?
musí mít - Dostatek minerálních látek, vitaminů, dobrá výživa ( Bílkoviny ) A velký výběh s přistupem do vody.

Přidejte reakci

Přidat smajlík