Uživatel s deaktivovaným účtem

kastef
napsal(a):
Mám mladé kohouty, všechny asi nesníme, je jich hodně, chtěla bych pár prodat.Mají 13 týdnů.Jsou polotěžcí kříženci, váha nejméně 2,5 kg.Kolik si mám říct.Nikdy sme totiž neprodávali, zabíjeli sme pro svou domácnost.
Takové kohoutky kupuju za 80 - 90, -. Víc bych za ně nedala, to už si radši koupím v marketu. Pro takové zvíře si musím nejdřív dojet, přivést, doma zabít, oškubat, vykuchat, všude bordel a je s tím práce. Za 80, - fajn. Za víc, ani náhodou.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Takové kohoutky kupuju za 80 - 90, -. Víc bych za ně nedala, to už si radši koupím v marketu. Pro takové zvíře si musím nejdřív dojet, přivést, doma zabít, oškubat, vykuchat, všude bordel a je s tím práce. Za 80, - fajn. Za víc, ani náhodou.
Ve kterém marketu a kolik se prosím u Vás takový kohouti prodávají?
Já jsem viděl akorát v makru kohouty z Francie tuším že za 160 korun kilo.
Jinak všude prodávají pouze brojlerová kuřata a to je sakra něco jiného.
Vykrmíme si každoročně tak cca 50 kohoutů australek pro svoji ( a přátele) potřebu. Dorostou tak 3,5 až 4 kg živé váhy. Nenabízím, ale jelikož se tu pohybuje dost lidí občas má někdo zájem. Prodáváme za 80kč/kg živé váhy. Ještě mi nikdo neřekl, že je mu to moc.
Pokud Vám někdo prodává domácí kohouty 2,5 kg za 80 kč/kus, tak buď krade krmení, nebo provozuje charitu.
No už se těším jak si pochutnáme.Předloni si vzpomínám, že když sme naše kohouty snědli, a mrazák byl prázdný, kupovala sem zabité a vykuchané kohouty za 90 kč za kilo.Nevím tedy proč bych měla dělat nějakou charitu.
Ti největší nyní počítám že budou mít zabití minimálně 1,60.Srovnávat domácí maso s vyhoněnými kuřaty z marketu, to ani nejde.Navíc, pokud nejsou kuřata v Akci-často stojí kilo 70-80kč.
jkljkl

XXX.XXX.36.153
Ja prodavam vietnamcum za 170-200 kc/kus.a letos jich chce vietnamka 100 :).