Burza zvierat v tomto teple

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2015 21:43
iveta š.

XXX.XXX.161.122

Chodievam temer na každú burzu drobných zvierat a chovateľských potrieb do Senca, ale nedá mi napísať dojem z dnešnej burzy.Bola som tam po deviatej a už bolo riadne teplo.Pohľad na zvieratá, najmä zajace, ktoré v kovových klietkach trpeli, ťažko dýchali, triasli sa a nemali možnosť sa ukryť pred slnkom bol otrasný. Preto chcem apelovať na chovateľov, ktorí tam chodia, nech myslia na to, že zvieratá tam budú pár hodín v teple a mali by zabezpečiť prístup k vode a zatieniť klietky.Sú to živé tvory a bol to fakt otrasný pohľad, myslím si, že po tomto teplotnom šoku a prehriatí niektoré aj uhynú.Na burzu chodím rada, nakúpim nejaké potreby pre moje zvieratá, krmivo, ale pohľad na trpiace zvieratá kazí celý dojem z burzy...

14.6.2015 22:41
qixi

XXX.XXX.147.147

Dobrý deň kedy a ako často býva tá burza v Senci?

15.6.2015 07:03
percheron

XXX.XXX.70.94

Burza je pravidelne 2 nedelu v mesiaci.
tiez som tam pravidelny navstevnik a niekedy nazory a postoje predavajucich su zarazajuce. tento krat som tam bol od 5,30 aby som vobec nejaku klietku chytil. moje zvierata vzdy dostanu vodu a zvlast v tomto pocasi. skor ma tam zaraza ze ludia idu predat za kazdu cenu a su hlupaci ktory to kupia
jeden pan tam priviezol pizmovu kacitu ktora mala jasne "vyvaleny" vajcovod. proste niektory chcu zarobit za kazdu cenu.

ale velmi som sa pobavil hned rano na vietnamskych kupujucich ktory asi vyberali nedelny obed. bolo to zabavne ich sledovat ako behaju od klietky ku klietke a snazia sa naplnit vrecia. ale chovatela boli radi lebo potredali aj starych kohutov 2-3 rocnych za take ceny ze som zasol...2,5 hempsirak za 20 eur tak to bola sila smajlík a dnes je z neho vyvar smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík