Natálko, žádná novinka to není, ale můžete jim přilepšit tvarohem, jestli máte tak strouhaným, kyselým mlékem na pití nebo zvlhčit směs šrotů a maso, odpad z kuchyně, nejlíp vařené zbytky, nesolené, syrové maso milují, ale můžete si vyrobit kanibalismus..a samozřejmě, pokud je nemáte v ohrádce na zeleném, tak přidávejte nasekané mladé výhonky kopřiv do míchanice nebo jemně nasekanou trávu všeho druhu! slepice jsou všežravci, tak jim vlastně chutná uplně všechno a pořád! at se vám daří!
milan78

XXX.XXX.227.76
rapotacka11
napsal(a):
Maso dávám, "nekanibalujou" - nesou. (pořád - nepřetržitě).
Jojo, to už jste nám tady psala, ze mate udernice se snaskou 365 vajec za rok.
rapotacka11
napsal(a):
Jo. Psala jsem to. Taky mi někdo napsal, že lžu.
Mám jen 3, jsem doma, "hraji" si s nimi. Mám je pro radost.
Minulý týden mluvil chovatel na ČR2 o kačenách.
Zmínil, že všechny slepice mají čmelíky.
Moje je nemají...co s tím ?
Čmelíky vám mohu zaslat pokud po nich tak toužíte. Nemám jich moc, ale nějaké ve skulinách pod hřady vždy vyšťorám.Určitě se ujmou a garantuji že se jich nikdy úplně nezbavíte.Kus 100 Kč doprava zdarma po celé ČR.
Ne-chovatel

XXX.XXX.141.138
Probral jsem to s kohoutem a vážně o čmelících uvažujeme. Sice ja také neznáme, ale je teď pořád taková nuda... Sucho (až do večera), že není do čeho klovnout. Kohout kokodáká, že jestli ho nějak nezabavím, že ho ta nadrženost nepřejde a bude ještě otravnější než doposud.
Potřebovali bysme ale, ještě nepříbuzného čmeličáka, aby ten chov za něco stál, a doporučit někoho kdo nám dodá novou krev napřesměsíc.
Kolik se běžně doporučuje čmelic na čmeličáka? Chceme určitě začít s jedním, aby se nám neporvali až na smrt, a z našeho očekávání nebylo opět nic. Tentokrát se nám ti čmelíci prostě zadaří, to by bylo aby nebylo. Čmelíkům zdar.