KULISEK28

XXX.XXX.3.12
Dobry den ma někdo zkušenost s koupi kuřatek s lužánek choval jsem 15let vlašky a kuřata jsem bral 1.3 dny stare a vše bylo v pořadku chtěl jsem přejít na jiné plemeno objednal jsem zdrobněle wyandotky ale jsem stoho značně zklamán ze 30 jich je 24 a zřejmě padnou dalši a mam je doma 6dni p
Pokud vám kuřátka nežerou a jsou nemocná, můžou mít průjem, nejspíš kokcidiozu, nebude to plemenem, musíte je přeléčit! mě se to také jednou stalo, přivezla jsem kuřata domů a v trusu krev! už si dávám pozor, co kupuji, ale poslední dobou si všechno líhnu sama..kupte si sulfacox nebo sulfadimidin, naředěný podle předpisu na 3 dny do vody, mělo by to zabrat..sice nepíšete příznaky onemocnění vašich kuřátek, ale v tomto věku 3dnů to nic jiného byt nemůže, pokud správně krmíte, ale s kuřaty zkušenost máte, jak píšete..tak hodně uspěchů...
Uživatel s deaktivovaným účtem

V jaké je máte teplotě?Ve dne je ně nyní venku kolem 30 st.dobře, ale pozor na přehřátí při vyšších.Zrovna tak na nízkou teplotu v noci jestli jim nevyhříváte.
KULISEK28

XXX.XXX.3.12
ančovička1
napsal(a):
Ano, to mě nenapadlo, v tomto počasí můžou padat na přehřátí, 'upal, i když pití mají zajištěné..ale pán je zkušený chovatel, to musí posoudit sám..
Kuřatka maji vše co potřebuji přeci jen je chovam 25let myslim že jeto chovem nenecham si zaslat kuřata raději si pojedu osobně kuřatka byla od p.manda a byla chyba je brat již to neudělam byla nemocna sice jsem je přelečil ale nevim do chovu to asi nic moc nebude nechapu jak muže prodavat takova nekvalitni kuřata naštěsti jsem zakoupil velice pekna kuřata 3měsice stare od jedne pani chovatelky s Jinočan u Prahy a musim řic že jsou opravdu velice pekne.
KULISEK28
napsal(a):
Kuřatka maji vše co potřebuji přeci jen je chovam 25let myslim že jeto chovem nenecham si zaslat kuřata raději si pojedu osobně kuřatka byla od p.manda a byla chyba je brat již to neudělam byla nemocna sice jsem je přelečil ale nevim do chovu to asi nic moc nebude nechapu jak muže prodavat takova nekvalitni kuřata naštěsti jsem zakoupil velice pekna kuřata 3měsice stare od jedne pani chovatelky s Jinočan u Prahy a musim řic že jsou opravdu velice pekne.
Dobrý den KULISEK28 mohu se zeptat jaké barevné rázy má chovatelka z Jinočan u Prahy? Děkuji.
mrkvička

XXX.XXX.219.2
Od pana Mandy ruce pryč to je kšeftař a ne žádnej chovatel. Zase má inzerát že ZO ČSCH bruzany dolánky 15 drůhů kuřic ale jejich stav je zřejmý už z fotek není jen tak normální JAK JSOU KUŘATA OPELICHANÁ takže píšu takavé reakce tohoto typu protože já jsem naletěl a nechci aby naletěl někdo další takže prosím o rozšíření mezi chovateli aby jsme si do svých chovů nezatáhli jeho zvířata. Ceny přemrštěné a výsledek 0
KULISEK28

XXX.XXX.3.12
Wyandotka zdrobnělá
napsal(a):
Dobrý den KULISEK28 mohu se zeptat jaké barevné rázy má chovatelka z Jinočan u Prahy? Děkuji.
PANI MA LOSOSOVE ALE BRAL JSEM POSLEDNI.
KULISEK28

XXX.XXX.3.12
mrkvička
napsal(a):
Od pana Mandy ruce pryč to je kšeftař a ne žádnej chovatel. Zase má inzerát že ZO ČSCH bruzany dolánky 15 drůhů kuřic ale jejich stav je zřejmý už z fotek není jen tak normální JAK JSOU KUŘATA OPELICHANÁ takže píšu takavé reakce tohoto typu protože já jsem naletěl a nechci aby naletěl někdo další takže prosím o rozšíření mezi chovateli aby jsme si do svých chovů nezatáhli jeho zvířata. Ceny přemrštěné a výsledek 0
NALETĚL JSEM TAKE 30 KUŘAT MĚ STALO 2000 A MAM JICH PO TYDNU 21 DOUFAM ŽE PŘEŽIJI POKUD NEJSOU KVALITNI NEMĚL BY JE VUBEC PRODAVAT ZATRHNUL BYCH MU PRODEJ.

Z prvni varky 43 kurat a poscipaly z druhe 38 a zustaly 2 i pres enrogal.
KULISEK28

XXX.XXX.3.12
MĚLA JSTE POŽADOVAT VRACENI PENĚZ.
mrkvička

XXX.XXX.219.2
KULISEK28
napsal(a):
MĚLA JSTE POŽADOVAT VRACENI PENĚZ.
Ale co takhe nemoc např rýma která se projeví 4 dny po koupi. na to dostal pán který mi kupoval vejce a sam si bral kmen odpověd: vaše chyba. přitom to byly jeho první slepice které kdy měl. takže to od jeho původních nemohly chytit. Takže ikdyž napíšete že požadujete vrácení peněz tahle sv...ně sprominutím vám je nevrátí. On s těmi slepicemi podniká. Doufám že se to rozkřikne aby tento množitel, křižitel a kšeftař skončil. děkuji Mrkvička.

To se pravdy nedovolate. Kazdy muze mit tu svou.
KULISEK28
napsal(a):
NALETĚL JSEM TAKE 30 KUŘAT MĚ STALO 2000 A MAM JICH PO TYDNU 21 DOUFAM ŽE PŘEŽIJI POKUD NEJSOU KVALITNI NEMĚL BY JE VUBEC PRODAVAT ZATRHNUL BYCH MU PRODEJ.
Koukala jsem, že prodává na BAZOŠI a nemá žádný negativní komentář. Takže ostatní kupující ani neví do čeho jdou
mrkvička

XXX.XXX.219.2
PROTO PROSÍM ŠIŘTE TO DÁL PO ZNÁMÍCH AT NÁS NENAPÁLÍ, MY SE OKRÁDAT NENECHÁME.