žavak

XXX.XXX.219.2
Dobrý den mám hempšírky a nechal jsem do příštího roku 4 kouhouty a 6 slepicek a potřebuji je takto mít až do začátku zimy nebo do jara. ale nevím jestli se mi budou prát nebo ne a jestli budou hodně na 6 slepic.než je prodám nebo daruji. děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185
Tak snad, aby jste trochu přemýšlel-nechat do jara 4 kohouty a 6 slepiček, to nevím, co to přežije.Proč čekáte do jara, když je chcete darovat, tak ihned.Navíc Vám stačí jeden kohout na 6 slepiček a i tak budou na jaře "orvané" jak od škubačky peří.Přeci jen to jsou kombinovaná plemena a kohouti jsou těžší a tím pádem pro mladé slepičky devastující element.Viděla jsem takto "orvané" mladé slepičky a chovatel se moc divil, že přestávají snášet a i přijímat potravu.Ikdyž budete mít takové "hejno" jak popisujete na neomezeném prostoru, stačí když kohout začne jednu slípku nahánět a to "je potom pohled" na uštvané zvíře.No-záleží na Vaší nátuře a způsobu myšlení nad chovem samotným.Omlouvám se za ostrá slova, ale nějak mě to "kudrnatě" nelze vyjádřit.Nejsem žádný ochránce zvířat, ale i ta slepice je tvor živý.
Přesně tak, já mám nyní 9 slepic s jedním kohoutem/ velmi hodným a klidným/, během 14 dní přidám ještě 4 ks slepic z mladšího odchovu.Ted sme konečně pozabíjeli zbytek kohoutů, nemístně otravovali slepice a rvali se jak koně.
Ti kohouti vám ty slípky tak dodělají, že je ani nepoznáte.A to opravdu i když necháte jednoho.
Načpak jich chcete nechávat do jara a proč darovat?Píchněte je a hotovo.Já mám momentálně kohoutů plný mrazák.A hempšíry sou na maso výborné.
žavak

XXX.XXX.219.2
kastef
napsal(a):
Přesně tak, já mám nyní 9 slepic s jedním kohoutem/ velmi hodným a klidným/, během 14 dní přidám ještě 4 ks slepic z mladšího odchovu.Ted sme konečně pozabíjeli zbytek kohoutů, nemístně otravovali slepice a rvali se jak koně.
Ti kohouti vám ty slípky tak dodělají, že je ani nepoznáte.A to opravdu i když necháte jednoho.
Načpak jich chcete nechávat do jara a proč darovat?Píchněte je a hotovo.Já mám momentálně kohoutů plný mrazák.A hempšíry sou na maso výborné.
Ono se vám to řekne píchněte je když jsou dva s čestnou cenou, jeden 94,5b a jeden 93b zatím jsou mladí teprve ještě nepojímají ale mysle jsem až začnou okamžitě je rozdělím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185
Pro příště napište celou myšlenku-myslím o jaké kohouty jde atd. To, že jsou ocenění atd.
žavak

XXX.XXX.219.2
Jde o čistokrevné, kroužkované kohouty plemene hempšírka měděně červená mám 4 kohoutzy chci nevhat jednoho a připojit k hejnu 3 slepice lonské. Jak mile začnou kohouti pojímát tak je od slepic oddělím. jsou to 4 kusy vybrané z 56 kohoutu určené do plemeneho chovu. Děkuji mnohokrát.
žavak
napsal(a):
Jde o čistokrevné, kroužkované kohouty plemene hempšírka měděně červená mám 4 kohoutzy chci nevhat jednoho a připojit k hejnu 3 slepice lonské. Jak mile začnou kohouti pojímát tak je od slepic oddělím. jsou to 4 kusy vybrané z 56 kohoutu určené do plemeneho chovu. Děkuji mnohokrát.
No ale proč je chcete nechávat do jara? což to je Vaše věc. Takhle pokud je necháte, já bych je oddělil rovnou od kuřic teď a nechal je pohromadě vyvíjet se extra. Sami sobě většinou nic neudělají, když jsou od mala spolu. Ale to vydrží jen nějaký čas. A pak až se vám nějaký bude líbit, tak holt ho přeřadíte k slepicím. Jinak pořádek udělá jeden starý kohout, který většinu dne slepice hlídá od smilníků. Ale taky může mladé kohouty honit tak, že se ani nenažerou. Záleží na prostoru.
mysak
napsal(a):
No ale proč je chcete nechávat do jara? což to je Vaše věc. Takhle pokud je necháte, já bych je oddělil rovnou od kuřic teď a nechal je pohromadě vyvíjet se extra. Sami sobě většinou nic neudělají, když jsou od mala spolu. Ale to vydrží jen nějaký čas. A pak až se vám nějaký bude líbit, tak holt ho přeřadíte k slepicím. Jinak pořádek udělá jeden starý kohout, který většinu dne slepice hlídá od smilníků. Ale taky může mladé kohouty honit tak, že se ani nenažerou. Záleží na prostoru.
Máte pravdu já bych je táké nechala extra zvlašt.
žavák

XXX.XXX.219.2
petrovina
napsal(a):
Nabízíte ještě kohouta? Ozvěte se.
Ano ještě jednoho tady mám zavolejte na tel.604 592 448.