Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

paj

7.8.2015 23:13
paj

XXX.XXX.245.243

Dobrý den, prosím o radu, mám dva běžce, mají asi osm týdnu. Jeden z nich chvílema přestal chodit. Když jsem k němu přišla, tak vůbec nemohl stoupnout na nohy, když jsem se za pár minut vrátila, tak normálně běhal. Udělal mně to víckrát, jako kdyby simuloval . Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moc díky.

Neregistrovaný uživatel

8.8.2015 14:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

K veterináři a odčervovací přípravek koupit, podívat se na jazyk až ke kořeni, ale to musí zkušený dobrý chovatel-strhnout tzv.žabky.V tomto vedru je to běžné a ránu namazat sádlem ale bez soili, v žádném púřípadě sůl, pepř nebo ocet, to můžete káče rovnou zabít.

8.8.2015 17:34
asperulo

XXX.XXX.249.32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
K veterináři a odčervovací přípravek koupit, podívat se na jazyk až ke kořeni, ale to musí zkušený dobrý chovatel-strhnout tzv.žabky.V tomto vedru je to běžné a ránu namazat sádlem ale bez soili, v žádném púřípadě sůl, pepř nebo ocet, to můžete káče rovnou zabít.

No nedá mi to . IB chovám už několik let a "žabky" jsem u nich ještě neměla. Je tu někdo, kdo má zkušenost, že IB trpí na žabky?

paj

9.8.2015 20:44
paj

XXX.XXX.245.243

Žabku jsme mu udělali asi před týdnem, měl tam trochu hnisu, ten jsme vymáčkli. Ale nepomohlo to, pořád moc nežere a chvílema vůbec nemůže chodit. Teď jsme jazyk kontrolovali a nic tam nemá, tak právě nevím co s ním.

10.8.2015 00:16
ančovička1

XXX.XXX.222.190

Žabky u kachen máte za špatného krmení, chybí jim vitamíny, minerály a bílkoviny! kupte jim směs pro kachny! a hned je odčervěte, používaných přípravků už tu bylo nabídnuto dost, stačí číst a budou zdravé, jako rybky!

Přidejte reakci

Přidat smajlík