paj

XXX.XXX.245.243
Dobrý den, prosím o radu, mám dva běžce, mají asi osm týdnu. Jeden z nich chvílema přestal chodit. Když jsem k němu přišla, tak vůbec nemohl stoupnout na nohy, když jsem se za pár minut vrátila, tak normálně běhal. Udělal mně to víckrát, jako kdyby simuloval . Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moc díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185
K veterináři a odčervovací přípravek koupit, podívat se na jazyk až ke kořeni, ale to musí zkušený dobrý chovatel-strhnout tzv.žabky.V tomto vedru je to běžné a ránu namazat sádlem ale bez soili, v žádném púřípadě sůl, pepř nebo ocet, to můžete káče rovnou zabít.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
K veterináři a odčervovací přípravek koupit, podívat se na jazyk až ke kořeni, ale to musí zkušený dobrý chovatel-strhnout tzv.žabky.V tomto vedru je to běžné a ránu namazat sádlem ale bez soili, v žádném púřípadě sůl, pepř nebo ocet, to můžete káče rovnou zabít.
No nedá mi to . IB chovám už několik let a "žabky" jsem u nich ještě neměla. Je tu někdo, kdo má zkušenost, že IB trpí na žabky?
paj

XXX.XXX.245.243
Žabku jsme mu udělali asi před týdnem, měl tam trochu hnisu, ten jsme vymáčkli. Ale nepomohlo to, pořád moc nežere a chvílema vůbec nemůže chodit. Teď jsme jazyk kontrolovali a nic tam nemá, tak právě nevím co s ním.