Husy jako sekačky a pro radost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2015 17:05
bohumila

XXX.XXX.57.142

Dobré odpoledne, v létě jsem si koupila na trhu tři housata. Protože se mi perfektně osvědčily jako sekačky trávy, ráda bych si je nechala i na další rok. Jedná se o klasické brojlerové husy. Podle mého názoru se jedná o husičku a dva housery. Posuďte prosím můj názor podle fotek.
Nevím jestli by nebylo dobré k nim přikoupit ještě jednu husu do páru. Obávám se, aby houseři husičku moc neotravovali. Mám možnost koupit husu pomořanskou a ráda bych se zeptala, zda je možné, aby ji naše husy přijaly do hejna. Odchov mladých neočekávám. Mám je jen jako pomocníky a "mazlíčky".
Moc děkuji za odpovědi a rady.
Míla.

26.9.2015 22:52
bohumila

XXX.XXX.57.142

Dobrý večer, opravdu mi nikdo neporadíte?
Díky Míla.

Ludmilk

27.9.2015 07:29
Ludmilk

XXX.XXX.78.82

Já osobně bych přikoupila jednu husu.Je mi jasný, že jestli je máte ochočený, nechce se Vám prodávat houser:).

milan78

27.9.2015 07:53
milan78

XXX.XXX.17.197

Dobry den, osobně bych taky koupil husicku a jednoho housera bud prodal, nebo zabil.Jeden houser dvě husy zvládne, v opačném případě by se houseři v době pářeni rvali a shazovali se při pojimani, což má za následek neoplozena vejce. Pořiďte si ale Husu nějakého plemene, která vejce vysedi. Brojlerka s největší pravděpodobností nezasedne, ale stát se to může.Musela byste k vylíhnutí housat použit lihen.

Přidejte reakci

Přidat smajlík