dancav

XXX.XXX.187.202
Dobry den, jsem zacatecnik v chovu indickych bezcu, bohuzel nemam moc zkusenosti, tak prosim o radu. Dala jsem do lihne vajicka uz je to 29 dni a stale se nelihnou. Jeste vcera byly slyset odezvy (pipani) dneska vsak zadne odezvy nejsou vse jsem delala jak se ma. Mam obavy ze kachnata jsou mrtva. Nevite prosim jak mam dale postupovat? Dekuji moc za odpovedi. Dana.
dancav

XXX.XXX.187.202
Dobre, dekuji ted sem to zkousela a 4 vajicka klesla ke dnu, zbylych 16 bylo na hladine a trosku vybrovaly. Jen se bojim aby skorpka nebyla moc silna a oni neurely. Vlhcim je uz tri dny abych jim to ulehcila. Nejvic me znepokojuje ze neslysim zadne odezvy.
dancav

XXX.XXX.187.202
Jeste kdyz vcera pipala
percheron
napsal(a):
Ak sa nemyslim tak vsetky kacice s vynimkou pizmovej sa liahnu 28 den.
Určitě máte pravdu, já chovám rouenské kachny, pižmovky a letos poprvé jsem líhla indiány a ti se mi líhli 29.- 30.den a všichni najednou, asi se někde vloudila chybička! ale všichni v pořádku, zdraví a čiperní..ale že už paní dancav nemáte ozvy, není dobré, asi také nějaká chybička v líhnutí, tak snad to dobře dopadne, držim palce...
dancav

XXX.XXX.187.202
Dekuji za radua info, budu se modlit aby prezila.
lunimus

XXX.XXX.224.30
Dancav >> podla datumu zalozenia diskusneho prispevku by uz mali byt kacky von z vajec... ako sa im to podarilo?
Zaujima ma to preto, ze raz jedneho dna by som chcel tiez liahnut indickeho bezca a mozno sa stretnem s podobnym pripadom... ze ci je to normalne, alebo sa nieco stalo.
Dakujem.