Zdravím.taky jsem slyšel názor, který spočívá v tom, že se vybere potkaní hízdo s mladými, umístí se do bezpečného zařízení proti úniku adobře se krmí až do dospělosti.až dospějí, přestane se jim dávat potrava a oni jsou potom nuceni pozabíjet se a požrat navzájem, a poslední přeživší jako nejsilnější s pustí na svobodu.prostě z něj vychováte kanibala, který potom bude své soukmenovce pronásledovat a hubit i na svobodě.ale je problém nalézt jejich hnízdo, zatím se mi to nikdy nepodařilo, za pokus by to stálo.
Miloslave nechci se Vás dotknout, ale tohle určitě vyprávěl někdo u piva a na účtence už měl pěknou zahrádku, a zaručeně to udělal nějaký jeho kamarád a dnes má od potkanů pokoj. Už jenom když se trošku nad tím zamyslíte napadne Vás první otázka. Kdyby to opravdu fungovalo, co bude s tím agresivním potkanem až všechny svého druhu sežere ? Pustí se do domácích žvířat a pak sežere i chovatele? Já slyšel i jiný způsob. To se chytí dospělý potkan, žiletkou se mu na více místech nařízne kůže a do ran se nasype sůl. Potkan se pak pustí a ten tak piští že všichni ostatní potkani utečou. Oba případy by možná zaujalo scénaristy pro dětské horory. Jinak jsou to pouhé nesmysly. Nejlepší rada je, sehnat deratizéra ( u me byl na pracovišti zrovna dnes) ten Vám položí návnady, aby se neotrávili domácí zvířata a aby deratizace pomohla. Po určité době je třeba stejně deratizaci opakovat. Jinak KUMATOX jsem kupoval asi před půl rokem. Ferda.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kumatox se stále prodává, je i v internetových obchodech.