Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2015 10:34
franta447

XXX.XXX.20.154

Dobrý den všem, chtěl jsem koupít Kumatox prášek na potkány, bohužel už se neprodavá, jenrůzné granule které jsou na prd, může někdo poradit jak na ně.
Děkuji email. Vychodil.F@seznam.cz.

3.11.2015 10:47
percheron

XXX.XXX.70.94

Ratimor vankusiky. Klapce, lepidlo toto je nekonecny boj.

4.11.2015 19:21
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím.taky jsem slyšel názor, který spočívá v tom, že se vybere potkaní hízdo s mladými, umístí se do bezpečného zařízení proti úniku adobře se krmí až do dospělosti.až dospějí, přestane se jim dávat potrava a oni jsou potom nuceni pozabíjet se a požrat navzájem, a poslední přeživší jako nejsilnější s pustí na svobodu.prostě z něj vychováte kanibala, který potom bude své soukmenovce pronásledovat a hubit i na svobodě.ale je problém nalézt jejich hnízdo, zatím se mi to nikdy nepodařilo, za pokus by to stálo.

4.11.2015 19:59
horal

XXX.XXX.58.226

Miloslave nechci se Vás dotknout, ale tohle určitě vyprávěl někdo u piva a na účtence už měl pěknou zahrádku, a zaručeně to udělal nějaký jeho kamarád a dnes má od potkanů pokoj. Už jenom když se trošku nad tím zamyslíte napadne Vás první otázka. Kdyby to opravdu fungovalo, co bude s tím agresivním potkanem až všechny svého druhu sežere ? Pustí se do domácích žvířat a pak sežere i chovatele? Já slyšel i jiný způsob. To se chytí dospělý potkan, žiletkou se mu na více místech nařízne kůže a do ran se nasype sůl. Potkan se pak pustí a ten tak piští že všichni ostatní potkani utečou. Oba případy by možná zaujalo scénaristy pro dětské horory. Jinak jsou to pouhé nesmysly. Nejlepší rada je, sehnat deratizéra ( u me byl na pracovišti zrovna dnes) ten Vám položí návnady, aby se neotrávili domácí zvířata a aby deratizace pomohla. Po určité době je třeba stejně deratizaci opakovat. Jinak KUMATOX jsem kupoval asi před půl rokem. Ferda.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2015 21:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kumatox se stále prodává, je i v internetových obchodech.

5.11.2015 06:12
franta447

XXX.XXX.20.227

Dobrý den, kumatox jsem také hledal na internetu, ale nikde už ho nemají. franta447.

5.11.2015 06:19
vg1955

XXX.XXX.191.170

Maju na DRUCHEMA.CZ male aj vacsie balenie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík