Jsou staré 18 týdnů, jsou to slepičky? Pořád je zkoumám a už si připadám jak blázen, teď se mi zdá, že jim nějak moc začínají růst hřebínky...tři mají ocásky jakoby nahoru a jedna více zkosený dolů...
Prosím Vás zkušenější s tímto plemenem o radu...
petája
napsal(a):
Jsou staré 18 týdnů, jsou to slepičky? Pořád je zkoumám a už si připadám jak blázen, teď se mi zdá, že jim nějak moc začínají růst hřebínky...tři mají ocásky jakoby nahoru a jedna více zkosený dolů...
Prosím Vás zkušenější s tímto plemenem o radu...
Dobrý večer,
dle mého názoru jsou na fotkách pouze slepičky. Kohouti se dají poznat již v cca 8 týdnech, kdy mají oproti slepičkám masivnější hřebínek. Bresse jsou poměrně dobré nosnice a dle Vaších fotek můžete brzo očekávat vajíčko. Mě začaly snášet také kolem 5 měsíce. Ještě ale záleží jak dlouho vydrží současné počasí... Včera ve zprávičkách na "D" už strašili se sněhem!
Chovu zdar
MZ.
Dobrý večer, ano jedná se ve Vašem případě pouze o slepičky, buďte klidná A mimochodem jsou moc pěkné!
přihodím Vám sem foto našich Bressek také 18 týdnů starých a 17 ti týdenního kohouta, takže dle fota uvidíte, že kohout už by vážně vypadal jinak
, odkud jste ? My Pelhřimov.