kpazdzio
napsal(a):
Dobrý den.mohu poprosit o více info o výstavě prosím.dekuji.
Wilsdruff - werbeschau 12.12.2015. Navštívil jsem s kamarády, propagační výstavu drůbeže a holubů se speciálkou bojovnic a holubů NVH. Wilsdruff leží poblíž Drážďan. Bohužel téměř nic prodejného. Jinak hezká výstava jak jinak v Německu. Byla vystavena kvalitní drůbež a méně kvalitní. Líbily se mi indiáni velcí, z. staroangličáci s masovýma i žlutýma nohama, u bílých černoocasých ko shamo jsem byl velmi překvapen, ty jsem ještě nikde neviděl, pěkné byli i z. novoanglické bojovničky s dlouhýma nohama. Líbivé byly i zakrslé kachničky straky a divoce zbarvené 1,1. Z klasických plemen vlašky zlatě zbarvené, barneveldky, zajímavé byly z. holanďanky černé bíle skvrnité. Krásná kresba určitě vynikla i na z. sasexce stříbrošedé. To co se mi líbilo jsem prakticky vyfotil. Jinak třeba z. velsumky rezavě koroptví strašná letadla, a o zdrobnělosti vyandotek jsem rovněž pochyboval. Takže jak jsem řekl prodejného téměř nic, takže jsme jeli domů s nepořízenou.
Obal katalogu - doplnil bych Juraje ze soucasti byla i expozice cca 90 ks Videnskych slepicaku v 13 barevnych a kresebnych razech.
Dorfhaim 12.12.2015 kleintierschau - při cestě na zpět jsme ještě narychlo zhlédli jednu místní výstavu drobného zvířectva. Ani zde toho nebylo mnoho prodejného. Dorfhaim leží zhruba na půli cesty mezi Drážďany a Cínovcem. Čili bokem od dálnice Ústí n. Labem - Drážďany.
Zde byly zastoupeny všechny 3 hlavní odbornosti tedy i králíci. Zase bylo vidět, že si tamější pořadatelé dávají záležet. Takže opět úroveň a většinou kvalitní zvířata. Výhoda těchto malých výstav je že zaprvé jsou levnější vstupné, ceny (pokud jsou) jsou únosnější, a hlavně si prohlédnete zvířata v klidu. A jak už jsem zmínil často kvalitnější než na samotné "Evropě".
lydie
napsal(a):
Není zač, dělám to pro všechny a hlavně pro propagaci čistokrevných plemen. Stejně jako Vy, kterou obdivuji. Měli by si Vás zaměstnat v redakci Chovatele jako dvorní fotografku . Máte vůbec z těch výstav něco?... Asi fotky
Jednou jsem Vás viděl v Lysé v loni. Já jsem profotografoval Méty a prakticky na nic mě nezbyl čas.
Tak Vás tímto zdravím...
Děkuji, děkuji, ale moje fotky jsou strašně nedokonalé. Není moc čas si s focením pohrát. A ona ta drůbež většinou nechce spolupracovat ...Taky ty klece na zemi nebo hodně nízko postavené mi dávají zabrat
.
V Métách, Lipsku a v Lysé jsme byli na několik dní, tak se to dá, vždycky si výstavu nejdřív projdu a pak jdu fotit. Je fakt, že v Lipsku jsem se "zasekala " u velké drůbeže a ke zdrobnělkám, mezi ty spousty lidí se mi ani moc nechtělo.
Na Nitru jsem měla málo času, tak jsem stihla jen něco z velké a to co mne zajímalo ve zdrobnělkách. Člověk si toho spoustu za pár dní nepamatuje, tak jsem začala fotit. A potom jsem si řekla, že je škoda si ty fotky syslit pro sebe . Sama jsem ráda, když dá někdo alespoň pár fotek z výstav kam se nedostanem, nebo i z výstavy, kterou jsem fotila.
lydie
napsal(a):
Děkuji, děkuji, ale moje fotky jsou strašně nedokonalé. Není moc čas si s focením pohrát. A ona ta drůbež většinou nechce spolupracovat ...Taky ty klece na zemi nebo hodně nízko postavené mi dávají zabrat
.
V Métách, Lipsku a v Lysé jsme byli na několik dní, tak se to dá, vždycky si výstavu nejdřív projdu a pak jdu fotit. Je fakt, že v Lipsku jsem se "zasekala " u velké drůbeže a ke zdrobnělkám, mezi ty spousty lidí se mi ani moc nechtělo.
Na Nitru jsem měla málo času, tak jsem stihla jen něco z velké a to co mne zajímalo ve zdrobnělkách. Člověk si toho spoustu za pár dní nepamatuje, tak jsem začala fotit. A potom jsem si řekla, že je škoda si ty fotky syslit pro sebe . Sama jsem ráda, když dá někdo alespoň pár fotek z výstav kam se nedostanem, nebo i z výstavy, kterou jsem fotila.
Lydie, v Dortmundu jste náhodou nebyla?