Spolupráce v chovu zdr. vyandotek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2015 13:20
rumbaba

XXX.XXX.219.47

Dobrý den scháním chovatele zdrobnělých vyandotek který by měl zájem o občasnou výměnu např. násadových vajec, kuřat, kohoutů. Chovám v barvách černé, břízové, stříbrně koroptví vlnité, žíhané a žluté kolumbijské všichni jedinci jsou kroužkovaní a pravidelně vystavovaní s vysokým uspěchem. Takže pokud máte někdo zájem o spolupráci tak napište bud sem nebo na e-mail: malydvur11@centrum.cz. děkuji
přikládám pár fotografii mého chovu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.12.2015 13:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

rumbaba napsal(a):
Dobrý den scháním chovatele zdrobnělých vyandotek který by měl zájem o občasnou výměnu např. násadových vajec, kuřat, kohoutů. Chovám v barvách černé, břízové, stříbrně koroptví vlnité, žíhané a žluté kolumbijské všichni jedinci jsou kroužkovaní a pravidelně vystavovaní s vysokým uspěchem. Takže pokud máte někdo zájem o spolupráci tak napište bud sem nebo na e-mail: malydvur11@centrum.cz. děkuji
přikládám pár fotografii mého chovu.

Já chovám stříbrně koroptví vlnité ale jenom velké, taky hledám chovatele tohoto plemene, Míra.

16.12.2015 21:31
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Já mám směs zdr.wyandotek, vyšlých z modrozlatých, ale nevystavuji, ani nekroužkuji, viz zde.

17.12.2015 09:34
rumbaba

XXX.XXX.219.47

Tak to je škoda. Hledám chovatele který má čistokrevný chov a vystavovaný. Ale děkuji.

18.12.2015 09:01
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Ony čistokrevné jsou, tyto barvy se běžně štěpí právě z modrozlatých.letos chci právě sestavit kmen 1-5 jen ty černozlaté, a mnělo by být potomstvo jednotné černozlaté.já neberu kroužek jako znak čistokrevnosti, okroužkovat se dá i bastard, důležitý je pro mne typický rámec zvířete, a ten se většinou utváří, kdy již je na kroužkování pozdě.stává se že často je zvíře bez kroužku typičtější než kroužkem.a výstavy, lapačů prachu z výstav od holubů mám dost stejně to potom děti vyhodí na smetiště.tak asi tak

18.12.2015 14:02
rumbaba

XXX.XXX.219.47

Mě je to jedno. ale hledám opravdu zvířata z vystavovaného chovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík